Стойности на ЧХГ - Тема 22

• 840
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
дравейте, момичета. На 21.01 направих кръвен тест и чхг излезна 9450 приблизително, МЦ 17.12. На 22.01 бях на преглед видя се плодно сакче и жълто тяло, но си имам болки като пред МЦ и едно леко течение с кафяви жилки. В петък се чух с докторката и ми изписа Дуфастон 2х1 т и но шпа. Гърдите са ми много напрегнати. Имам една Биохимична 2018, 2020 една успешна бременност, 2025 ноември отново биохимична и сега тази. Днес на своя глава отидох да пусна отново чхг защото нещо ме човърка, че не е наред всичко и чхг е 10680. Следващата седмица ме вика лекарката за установяване на пулс, не знам дали изобщо да чакам до тогава или утре да ходя пак и да се види за какво иде реч. На прегледа ми се стори, че плодния сак е малък 9.2 мм. Какво да очаквам според вас?

# 16
Освен да почивате вкъщи и да чакате преглед няма какво да се направи. Изписан ви е и прогестерон. От опит казвам, че и да се отиде веднага на преглед, пак ще ви пратят да чакате седмица, защото при вас определено е много рано. Стискам палци за положително развитие!

# 17
Здравейте! Днес отново бях на преглед и се установи сакче, в матката си е. За сега всичко изглежда нормално.

Всичко ще е наред. Пишете когато разберете, всичко ще бъде наред!

# 18
Здравейте,  на 26.01 направих чхг  и излезна отрицателно  0.20- 12 ден от овулацията.
Докторската ми иска да направя кръвен утре на 28.01- 14 ти ден???
На някой случвало ли се е на 12 ден за е 0.20, а после след два дни друго??? Малко ме съмнява, моля за съвет!!!

# 19
Не помня колко доказана беше овулацията, но най-малкото заради това е добре втори тест. Особено ако сте на някаква поддържаща лутелната фаза терапия, за да се спре.
Иначе е доста малко вероятно ако наистина е точно 12 дни след ову и е 0,2 после да излезе положителен.

# 20
Зорница, почти няма никакъв шанс след 2 дни нещо да се промени. ЧХГ е категорично отрицателен. Щом доктор е казал пуснете го, но не очаквайте чудеса. Явно искат да го пуснете , за да спирате прогестерона, ако има такъв.
Ако овулацията е била на 14.01 и сте с редовен цикъл, очакваната дата е 28.01, а не 30.01.
Престо са от най-гадните тестове, почти винаги дават изпарителни черти. И аз имах лош опит с тях и повече никога няма да си ги купя.

# 21
Здравейте, вчера си направих тест ЧХГ - 45.
ПМЦ- 30.12.2025г, цикъла ми е около 33/34 дни. Нямам закъснени, очакван цикъл - 01.02.2026г.
Вероятна овулация и опити за забременяване 15-18.01. Утре ще си пусна второ ЧХГ. Дали тази стойност е нормална или е прекалено ниска ?

# 22
Ок е като стойност сама по себе си, но с предполагаема овулация няма как да се знае със сигурност, така че втори тест след 48ч. в същата лаборатория ще даде повече яснота.

Общи условия

Активация на акаунт