Стойности на ЧХГ - Тема 22

• 14 455
  • 338
  •   1
Отговори
# 330
Чери, има тема за тромбофилия, може да пишеш там. Щом си скоро на преглед можеш и спокойно да изчакаш според мен. А иначе инжекциите не вредят, само могат да помогнат. Но на този така ранен етап по-скоро не са от значение, та не го мисли.

# 331
Разбирам притеснението и нетърпението ви ( при всички ни е така), но не знам защо се налага този допълнителен стрес, който си причинявате, пускайки кръвен всеки ден? За съжаление трябва чакане, никой нищо не може да ви гарантира доооо последно, така че можем само да ви кажем успех и дано всичко е наред.
Здравейте момичета,

Със съпруга ми опитваме от година за второ детенце, в последствие откриха тежък мъжки фактор при него, който успяхме значително да подобрим последните три месеца. За наша изненада, във вторник 25.08 видяхме положителен тест за бременност, спонтанна. Като закъснение не мога да кажа, защото цикълът последната година ми е с различна дължина. Овулацията е била около 10-ти 11-ти. Пуснах кръвни изследвания като знам, че се пускат през 48 часа, просто търпението не ми е силна страна. Доста съм разтревожена от резултатите, понеже тук виждам доста високи стойности а и прогестеронът ми е спаднал. Моля ви за мнение, тъй като репродуктивния ми лекар отсъства и няма с кого да изкоментирам..
26.08 ~09:00 → β-hCG 55.8
27.08 ~09:00 → β-hCG 82.8 Progesterone 64.50 nmol/L
28.08 ~09:00 → β-hCG 103.0 Progesterone 51.30 nmol/L

Благодаря предварително!

# 332
Здравейте ,много съм притеснена на 24 чхг 697 на 26ти 837 на 28ми 988 и на 30ти 1116 не се удвоява. не е извънматочна бременност казаха ми да изчакам една седмица

# 333
Защо изключват извънматочна? Видяли са нещо вътрематочно ли?
Здравейте ,много съм притеснена на 24 чхг 697 на 26ти 837 на 28ми 988 и на 30ти 1116 не се удвоява. не е извънматочна бременност казаха ми да изчакам една седмица

# 334
По-скоро се е видяло, но при тези стойности на чхг не бих имала голяма Надежда. Имам две такива бременности, с долу горе същите стойности и завършиха с аборт 6-7 гс почти винаги бавно растящо чхг е признак на хромозомен проблем

# 335

Казаха че е в матката но размерът е много малък за 6 гс казаха ми че не се развива

# 336
Здравейте, вчера си направих тест следобед и веднага имах 2-ра черта малко по-бледа.
Реших да отида да пусна и кръвен и излезе и резултата. След два дни ще пусна отново ,за да видя как се движи. Последния цикъл ми е на 15.07, но имам ИР и не ми е много точен по принцип. Запазих час за 10.09 , като се надявам да се види. Спрямо тази стойност съм около 5 г.с , а по календар излиза 7г.с .

# 337
Здравейте, мами ❤ В момента съм в 7-ма гестационна седмица и поради естеството на работата ми се наложи да изляза по-рано в болничен. Въпросът ми е, ако оттук нататък ми се налага да съм в болничен през по-голямата част или цялата бременност, как се процедира, когато се изчерпят тези 180 дни болничен?

След изтичането на 180-те дни има ли възможност болничният да бъде продължен и как става това – чрез ТЕЛК или по друг ред? Има ли някоя мама, която е била в подобна ситуация и може да сподели опит? ❤

# 338
Има тема “майчинството счетоводно”. Иначе да, може, с комисия. Не знам подробности.

Общи условия

Активация на акаунт