Стойности на ЧХГ - Тема 22

• 8 220
  • 191
  •   1
Отговори
# 180
Добре са резултатите. Честито!
Ако искаш да чуеш и пулс направо, запиши на 30.
Пак проследи и ЧХГ! Поне още един път, ако имаш тази възможност, разбира се.
Много благодаря за отговора! А кога да проследят на 18-ти или непосредствено преди прегледа?/съжалявам за тъпия въпрос/

# 181
На 17.06 или 18.06. Ако се удвоява всичко е наред.

# 182
Здравейте Blush
Моля за съвет дали да бързам за консултация с аг и ендо, или да изчакам  няколко дни закъснение ? Имам СПКЯ, ИР и хипотиреоидизъм (приемах сиофор, вчера го спрях), както и една биохимична бременност миналата година. Овулация на 07.06, но вчера видях бледа втора черта, а днес пуснах 1вото чхг. Не съм сигурна, дали прогестерона е в нормални нива. Ще бъда благодарна на всяко мнение Hug

# 183
Здравейте, аз съм с Хашимото и отидох на ендокринолог три дни след положителния тест, на ваше място бих отишла още идната седмица. Успех! 🩷

# 184
Прогестерона е в норма. Проследете след 48 часа отново.
Също ви съветвам на ендокринолог да идете за консултация.

# 185
Прогестеронът е 17ng/mL (обърнат в по-популярната мерна единица). Аз бих се консултирала с доктор за допълнителен прием. От моята репродуктивна докторка зная, че критичен минимум е 10ng. Успех! Simple Smile

# 186
Здравейте, на 13.06. имах трансфер на 2 5 дневни бластоциста. На 20.06 събота получих слаби крампи, които минаха с 1 Но Шпа и еднократно зацапване на салфетката. На 22.06. направих кръвен тест, който беше положителен със стойност 13,28. На 23.06.  направих нов - 22,33. Днес също пуснах и резултатът е 36,5. Стойностите ми се виждат ниски. По-опитните и запознатите как бихте коментирали? Възможно ли е по-късна имплантация, или да не се надявам много?

# 187
Защо правите всеки ден, кръвен тест се прави през 48 или 72 часа? Като сметнем през двата дни, има удвояване, но не знам дали е нормално този резултат за трансфер на 11 дни. Нека по-запознатите се изкажат. Успех!

# 188
Има хубаво удвояване, но стойностите са доста ниски. Ще трябва търпение и още няколко проследявания през 48ч. Дано всичко завърши добре!

# 189
Здравейте момичета и тук да се впиша ..
Преди 48 часа пуснах чхг ще приложа снимки на първша кръвен и втория от днес да на две различни места са правени но просто патувах и нямаше как .
Според вас дали се увеличава нормално за 48 часа
АГ то ми каза че се покачва бавно но това са почти 76 процента долу горе ..

# 190
Пуснете отново след 48 часа и вижте дали се удвоява

# 191
В рамките на 72 часа е нормално. Различно е при всяка жена.
Има калкулатор за ЧХГ, оттам може да си проверите на колко часа се удвоява.
Сегашните ви стойности, със сигурност са в рамките на тези 72 часа.
Но е добре да се проследи поне още един път.

Общи условия

Активация на акаунт