КГБ = Клуб на Готините Баби - 244 (февруари 2026 г.)

• 28 120
  • 1 137
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Честит Тодоров ден!
Много здраве,късмет и любов за Тони,Теди и снахичката на Макавели!

Скрит текст:
Тази събота Меркурий, Венера, Юпитер и Сатурн ще могат да се наблюдават с просто око при ясно небе. Уран и Нептун ще бъдат видими само с бинокъл или телескоп.

Според Асошиейтед прес е добре да излезете навън около час след залез и да се отдалечите от високи сгради или дървета, които могат да ограничат видимостта. Погледнете към западния хоризонт - там ще се намират Меркурий, Венера и Сатурн. Юпитер ще бъде по-високо в небето, заедно с Уран и Нептун, пояснява АП.

„Ако блещука, е звезда. Ако не блещука - е планета“

# 1 126
Сега разбирам, че е Тодоровден. Честито на имениците, да сте живи и здрави. Аз направих един сладкиш и сега поседнах. Моят мъж от сутринта оправя документи, любимо негово занимание. Ако не се развали съвсем времето ще поизлезем малко.

# 1 127
Фрау, прати ми ТМ за малко, да ми оправи документите. Тази задача здраво ме стресира от известно време. Ще го почерпя Simple Smile
Дано да имате хубаво време за разходка.
Яжка, в друга тема четох, че днес се намисляли желания Simple Smile
Поседнах при Тетин да пием следобедно кафе. Малко да сменя обстановката. Радвам се на слънчицето. Имам нужда от уединение. Да се наспя на спокойствие или да изгледам един филм без прекъсване.

# 1 128

Благодаря ви мили баболинки за поздравите - бъдете здрави и благословени всички вие и близките ви Heart
Пия си следобедното кафе, ще мариновам едни пилешки бутчета за фраер-а и малко ще "лелепя" диамантчета (както казваше внучката като малка).
Тетка, рано е още за навън, стой си на завет под шипковия храст.
Ениса, почивай още малко от почивката Smirk, на домашна почва пак ще те завърти въртележката.
FrauDanna, дано ви стане разходката - приятно е.
Тук следобед пекна слънчице, но е студено.

# 1 129
  • някъде другаде
Благодаря на всички за милите пожелания. Да ви се връщат стократно.
Следобед успях и аз да се разходя. Сега ще се прикревата с книга.
Хубава вечер.

# 1 130
Какво четеш, Тони?

# 1 131
Кой от празнуващите изпуснах?
Теди и снахата на Макиавели - живи и здрави, щастливи и красиви да сте!

# 1 132
  • София
Да са живи и здрави имениците - Тони + дъщеря и всички Тошета и Тедита в семействата ви!
Янке, тихичко да поздравя и дядото на Анжелка и Крис!
Макавели, да е жива и здрава рожденичката, да се разбирате двете!
Клечи, Фло, не ме бройте за 09.03 - днес уточнихме  графика и няма как да стане. Нищо, ще гледам снимки някъде и някога. Ама много ми се яде китайско.
Мариянка, добре се е разминала операцията на коляното. Артроскопските хирурзи са като змейове само да лапнат парите. Пък после ти се оправяй с болки и други трудности.
И друго мислех да пиша днес, но забравих до сега.

# 1 133
Айша,
Е как без теб... Sad
Но има време и промени са възможни.

# 1 134
  • София
За сега това са желаещите за срещата:  РАНЕЛА, КЛЕЧКА, ТЕТКА, ПИПИ, МАМСИ. НАМИ, МЕРИАН, ЯЖКА, ЛУННО ЦВЕТЕ и ФЛО.
Очаквам да се обадят и останалите момичета. АЙША, жалко. Утре ще ходя до ресторанта и мисля да резервирам.

# 1 135
  • Вила Великула
Пак няма да сме малко. Хубаво би било и другите софийски момичета да се включат,  а и не само.
Само да сме здрави, че това което се случва в момента е плашещо.
С какво облекчение си мисля, че сина ми в момента не е в Израел.
Мисля я Дени. По-старите ( не по възраст) момичета я познават. Спря да пише тук, но и мисля само доброто. Имам един амулет от нея, който е закачен над вратата ми.
А моят бял кон вече има пера и чистачки среще "скромната" сума от 160 евро. Още проклиням нещастника, който ми причини това главоболие.

# 1 136
Пипи, вече може да вали. Heart. А сумата никак не е скромна, но се очакваше, щом и задната беше откъртена. Вандали!

# 1 137
  • Вила Великула
Момичета, остават броени минути до края на февруари, а новата ни тема чука на вратата.
Заповядайте и се чувствайте комфортно в нея.
НОВА ТЕМА:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1858399.new#new

Общи условия

Активация на акаунт