Великобритания - тема 99 Всесезонна............

• 13 842
  • 196
  •   1
Отговори
# 195
  • До хладилника, който обичам
Забравих да пиша, че изнесохме най-голямата, записа второ висше и отиде в университета в Кентърбъри. Не бяхме ходили там досега, че е бая далеч от нас, но покрай детето се разходихме, много ни хареса, наистина очарователна атмосфера има.
Предния път учи с университет в нашия град и даже като излезе на квартира, се прибираше поне по веднъж седмично, често и повече, сега като отиде далеч, ѝ е малко криво за приятелите. Но съм сигурна, че ще намери още приятели и там.

# 196
Благодаря, момичета. Щом имаме възможност да отидем на open day на желано място, ще го правим. Друг вид представа е, не изключва набирането на информация от сайтове и платформи и не ангажира.

Bayeux Tapestry ми е в списъка с неща за посещение. Надявам се по-нататък да е по-лесно купуването на билети, но предвид, че все пак няма да е много дълго в нашия музей, вероятно ще се наложи да съм по-упорита и търпелива, когато реша да купувам билети. Точно онзи ден говореха за банване на посетителите да го снимат с идеята по-бързо да става разглеждането.

Общи условия

Активация на акаунт