Кей-поп не е просто музика - 6

• 14 391
  • 740
  •   1
Отговори
# 225

Още едно потвърждение на това, корейците какви лицемери са спрямо своите си звезди, Звездите им трябва ,според тях , да са непогрешими, идеални, като ангелчета, а не да са обикновени простосмъртни, докато в същото време те си пеят за същите тези пороци, за които осъждат звездите си. Айшььььььь Пресен пример, има и още подобни.

По спомен имаше и песни за цигарите, но не ми се търси сега да я слагам. А помните реакциите от последния лайф на Куки ,когато ги спомена.
Още един ден по-малко

Map of the Soul: 7

Последна редакция: чт, 05 мар 2026, 09:24 от Анонимен

# 226
  • София
Момичета, още веднъж благодаря за хубавите пожелания. Джили, прекара си рождения ден в залата на Тоън, подготвяйки някаква хореография с приятелки. Бяха й направили изненада с тортичка и беше супер щастлива.
Армита, заразявате ме с вълнението си и се усещам, че аз вече броя дните до албума. Много ви се радвам.

# 227
И вие да се порадвате на статията за BTS   в списание GQ

# 228
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Айде малко Стрей Кидс да предложа Hug

# 229
# 230
Дани сложила интервюто , Джин не бил добър вокал 😯😡😂 Ало-у,  с Happy почвам деня си , да не говорим колко обичам Abyss 💜💜💜

Този актьор ,някакъв идол на тийновете май ,харесвал BTS

https://x.com/i/status/2030070640410034460

А това е толкова шекерено,да се разтопиш 🥰 Тан-чи 😂

https://x.com/i/status/2030023495598391700

Последна редакция: сб, 07 мар 2026, 08:31 от araselia

# 231
Откъсваме още един лист от 📆

화양연화 Young Forever

# 232
Айде малко Стрей Кидс да предложа Hug

Взимам ги.. HugStuck Out Tongue Winking Eye

Дани ни е снабдила богато с музика, така че само няколко  от мен.

Новата песен на P1H с много яка хореография. Изчакайте или превъртете на втората песен.

# 233
Джили, наистина супер хореография, особено към края движението с раменете много ми харесва 🙂👌и костюмите много хубави 😍

# 234
Нали?! Чакам го вече този албум с нетърпение.

I.N. прясно, прясно за душата.

# 235
# 236

Истината е ,че всичко почна с Dynamite, но продължи благодарение на BST, това беше второто,което чух и влязох там ,от където не ми се излиза вече 5години 💜

# 237
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Истината е ,че всичко почна с Dynamite, но продължи благодарение на BST, това беше второто,което чух и влязох там ,от където не ми се излиза вече 5години 💜
И при мен долу-горе така. Натресох се най-напред на Dynamite и си казах "хм, добре", после чух и Yet To Come "да, наистина е добре", а когато кацнах на Blood Sweat & Tears, бях "уау" и така и до днес, но при мен може би са 4, а не 5 години. Hug

# 238
# 239

Общи условия

Активация на акаунт