Кей-поп не е просто музика - 6

• 657
  • 40
  •   1
Отговори
# 30

Пп Ама наистина хора, хайде да спрем да се крием и да почнем да споделяме. Не може само аз и още няколко души да го правим ,а другите да черпят инфо на готово. Нали и на вас ви харесва този стил или се лъжа? Няма значение дали ще е ново, старо , дали сте наясно с този стил или не, дали знаете много или малко .Тук сме за да общуваме, а не само да гледаме. Или и аз ще спра да го правя. Тук съм за да споделям инфо , а не да пиша монолози, както се получава.  И на мен ми е интересно да видя вашите предпочитания и да чуя вашите мнения. Нали за това е този форум?!

# 31
Аз днес го раздадох турист, въпреки че служебно ме ядосаха доста и не ми остана време за слушане. Сега малко почивка и се мятам на метрото. Ще се включа после с някоя и друга снимка от концерта.

От последните май харесах най-много AllHours.

За концерта на XLOV в София, чак сега се сетиха да пуснат мейл, че са сменили локацията. Ако някой му трябва, в Експо центъра на Цариградско, зала 4 ще бъде.

# 32
Голди, ако още се интересуваш от билети и не си си купила вече, виж ето тук в https://www.viagogo.co.uk/Concert-Tickets/Pop-Rock/Asian-Pop/Kor … ickets&quantity=2
Можеш да намериш билети на Resell за 7ми ,на не много висока цена, стига това да те устройва ,де.

# 33
Значиии, концертът на Р1Н беше велик. Sunglasses Добре си поскачах два часа и половина без почивка.. Не мисля, че пропуснаха някоя от по-известните си песни. И Денсинг Куийн и Глупавия мозък и Екс, и по-старите. Само Нощта на живота не изпяха от последния албум.

Официално обявявам след концертна депресия.

# 34
Джили,благодаря за споделеното 🫶 бързо ще ти мине като те емне някоя друга вълна 😉 втора песен на тоя младеж ми харесва, да чуя целия албум Else 🤔🙂

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 09:48 от araselia

# 35
Официално обявявам след концертна депресия.
Брой и мен за това състояние
Джили, радвам се, че си си изкарала толкова страхотно!
Толкова точих зъби и правих различни схеми как да не ги пропусна и накрая.......
Ох, нищо пак ще се задоволя с видео, ама кой каквото си направи сам............Neutral FaceNerd
Е поне ,колегата, на който продадох билета сега е щастлив Simple Smile
Та затова тази сутрин така с музиката

LNGSHOT  London и Paris и Cannes

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 10:17 от Danifin1

# 36
Човека, който рядко се появява ,но твори шедьоври 💜

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 12:11 от araselia

# 37
Джили, я да казваш къде си, не те виждам People Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=rcNO5zRepqI

# 38
Хаха, точно зад лявото рамо на Соул (русия младеж, най-дясно на снимката), най-отзад преди да започнат седалките. Трябваше ми място за танци. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 39
Ах, палавнице, знаеш кого да харесаш. Изпя ли му Честит рожден ден? SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye

# 40
Пях, пях. Joy

Замислих се дали дали да не ви пусна някоя момичешка песен, ама - не.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 11:03 от Jillian

Общи условия

Активация на акаунт