Кей-поп не е просто музика - 6

• 1 236
  • 87
  •   1
Отговори
# 75
Адреналина не е мойто, аз съм по-софт натура 😇😉

Събудих се с това тази сутрин в главата 🤔 🥰 финала -пианото и Джимин 💜

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 08:09 от araselia

# 76
  • София
Много ми хареса Адреналинът на Ateez. От кога чакам от тях нещо по-екплозивно от тях.
Ари, виж колко сме различни. Аз точно това харесвам, да ми кипне кръвта.
Джили, оправяй се, че и на филма за Стрей кидс трябва да отидеш.

# 77
Хайде и нещо от американският Кпоп, азиатските промотори се опитват усилено и там да пробият

На мен най-много ми хареса на ATEEZ - On The Road. Определено ми липсва мелодиката от техните предишни албуми. Някак си не ми допадат особено таз вълна хип-хоп с рап и още нещо.
JoyJoyJoy Тез хора тотално игнорираха Hallyu Wave двайсет години и сега сякаш се надпреварват, кой колко знае
Sweat SmileJoyLaughing
От сайта на CNN

И една смешка. Седя си аз в метрото прибирайки се и се разтоварвам като играя бинго и хоп докато играя ми се появява опонент, с който трябва да играя. Вижте само Stuck Out Tongue Winking EyeSunglassesSmile

И бързо да оздравяват болните. Flowers Four Leaf Clover

# 78
Така е, Хъни, различни сме и това е хубаво, представяш ли си всички да ядат само броколи или само пържоли 😉😂

# 79
  • София
Така е, Хъни, различни сме и това е хубаво, представяш ли си всички да ядат само броколи или само пържоли 😉😂
Аз ям и броколи, пържоли хахахахха

# 80
# 81

Стискайте палци да оцелея до края. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 82
Стискаме, стискаме. Забавлявай се на мах!!!!!!! И искам репортаж, моля Hug

# 83
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Редактирано.
---------------------------------------------
Докато си чакаш на Джили репортажа от концерта в София, аз ще си пусна репортажа от Италия. Wink
Сунгхун (ENHYPEN) бе част от пренасящите олимпийския огън.

А за хората от концерта, на който е Джили в момента, Нова ТВ са пуснали репортаж.

-------------------------------------------
Няма как да пропусна Хюнджин за Диор.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 22:14 от profi_1

# 84
# 85
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Нещо старо, но сред любимите ми.

# 86
Проф Hug Ето защо обожавам старите хитове, можеш да си пееш с тях.

Част 2

История на BTS преди дебюта им 2010-2013
Ето историята на Bangtan преди дебюта им.
2011: Вторият кастинг за Hit It и преструктуриране в идол група
Онлайн плакат за втория кастинг на Hit It!
С настъпването на 2011 и 2012 г. информацията става много по-трудна за събиране и голяма част от нея е доста противоречива по отношение на членовете и датите. Очевидно е, че нещо се е случило, което е провалило плановете за първия дебют и ги е отложило за почти 2 години, но освен краткото споменаване от Namjoon, когато разговаряше с B-free, не мисля, че това някога е било обсъждано в интервюта.
Моето предположение е, че първоначалният дебют е бил отменен, за да се превърне Bangtan в идол група. След това са довели нови членове (включително в крайна сметка всички от вокалната линия) и са се подготвили за новия си дебют.
Въз основа на интервюта с Pdogg и Suwoong от „Boy’s Republic“, изглежда, че е имало втора промяна по средата, при която някои членове са били изгонени, а след това групата е била финализирана с състава, който познаваме днес. Този среден състав е най-труден за определяне, защото изглежда, че по това време е имало много повече стажанти за групата, отколкото бихте могли реалистично да очаквате да дебютират
От интервюто с Pdogg от 2013 г., линкът към което е по-горе: „След като постепенно започнаха да променят посоката си към идолството, ние ги реорганизирахме [...] и реорганизирахме децата, които отново имаха затруднения.
Suwoong от Boy’s Republic казва, че е бил в BTS и е стигнал дотам, че е записал и дори е направил снимки за албума им, преди неговата версия на групата да се разпадне. Тъй като Suwoong е вокалист, версията на групата, в която е бил, вероятно вече се е превърнала в идолска група или някакъв хибрид между идолска и хип-хоп група. А фактът, че са записали песни и дори са направили снимки за обложката на албума, преди да разпуснат групата, е наистина странен, като се има предвид, че обикновено правят такива неща само няколко месеца или по-малко преди датата на излизане.
Нямам представа какво се е случило зад кулисите, но ако това, което казва Сувонг, е вярно, някъде в Big Hit е заключен цял алтернативен дебютен албум на Bangtan. Допълнителна объркване създава фактът, че Сувонг не е посочен като бивш член в страницата с благодарности на Хосок, а е посочен заедно с Джихун и някои други стажанти. Това подсказва ( че това е САМО СПЕКУЛАЦИЯ), че Bangtan може да са преминали през още 2 други състава: пълната хип-хоп версия с Namjoon, Yoongi, Hoseok, Ikje, Supreme Boi и Iron (вероятно това е, което Hoseok е имал предвид под „бивши членове”); някаква междинна версия, която включваше Сувунг и стигна до записването на албум; и накрая окончателната формация, която познаваме днес. Или може би Сувунг е леко преувеличил/е бил погрешно разбран относно степента на участието си в екипа, както Pdogg спомена в интервю, че стажантите са били задължени да създават и записват нови песни всяка седмица. Това може да е „записът“, за който Сувунг говореше. [КРАЙ НА СПЕКУЛАЦИЯТА]
Преминаването към идол група е оказало доста голямо влияние върху начина, по който Bangtan е възприеман в хип-хоп средите, и е довело до някои забавни епизоди, включително причината, поради която според мен Bangtan намира видеото „Yo, Hitman Bang introduces“ толкова забавно.
Фалшива корица на списание, качена във фен клуба на Bangtan през 2011 г.
От шега, публикувана във фен клуба през май 2011 г., изглежда, че Iron вече не е част от групата. Шегата е озаглавена „Big Hit Magazine“, а подзаглавията включват: „Хип-хоп проектът на Bang Shi-Hyuk „Bangtan“: След Hit It няма новини, недоволство на феновете” и „Бившият член Jung Huncheol [Iron] напуска: истината за слуха е?”
Юни-юли 2011 г.: Jungkook и Jin се присъединяват, Jihoon и животът в общежитието
Преди да открие вторите Hit It Auditions, Big Hit проведе частни прослушвания и набра редица стажанти от различни източници. Jungkook се яви на прослушване за популярното предаване на MNet „Superstar K” и въпреки че не беше избран да участва в шоуто, след това беше открит от седем различни агенции (съдейки по визитките в специалното издание Love Yourself: Her, сред агенциите беше дори JYP, така че той наистина имаше труден избор).
От специалното издание на Bangtan за завръщането им през 2017 г. Визитките са на агенциите, които са открили Jungkook.
Както е известно сред феновете, Jungkook в крайна сметка избра Big Hit, след като видя Namjoon да рапира и реши, че е готин.
По-малко известно е, че Джин всъщност се е присъединил към компанията по същото време. Объркването идва от факта, че той не се е преместил в общежитието, докато мястото му в екипа не е било финализирано през 2012 г., но всъщност се е присъединил към Big Hit само няколко дни след Джунгкук.
Джин е бил „открит на улицата“, докато е учил актьорско майсторство в университета Конкук. В едно vlive от 2016 г. с него, Jungkook и Jimin, Джин и Jungkook се скараха за това кой от двамата се е присъединил пръв (спора започва малко преди 18-ата минута, но се отклонява, защото Jimin си играе с филтри, преди да продължи). В спора Jungkook твърди, че е подписал договора преди Jin, но Jin казва, че е посетил студиото преди Jungkook и е „познавал Namjoon с ден-два повече“.

Следва продължение.......

# 87
Ще се заема с четене малко по-късно. Kissing Heart

Надцених се вчера, момичета и не можах много да се нарадвам на шоуто. Залата беше доста пълна, тълпата супер ентусиазирана. Чета сега, че капацитетът е около 4500 човека. Значи трябва да е имало около 2000 барабар с майките и татковците. Joy

Сега, XLOV имат много малко собствени песни. Въпреки това бяха на сцената около час и половина, включително с танцови изпълнения и кавъри. Предполагам, ако имаше екрани, на които да се вижда повече щяхме и по-задните редове да се впечатлим повече. Традиционният проблем с телефоните над главата. Според мен сегашното им шоу ще е по-добре в зала със седалки, за да могат да се гледат танците.

Снимките са ми на повече от 30 метра от сцената. Не знам дали оценявам правилно.

Общи условия

Активация на акаунт