Отговори
# 390
Най вероятно така ще свърши в Бордур с двамата на едно и също място. Може и да ни изненадат и да са ни оставили черешката на тортата за десерт.

# 391
Нисан и Ешреф тръгнаха на разходка.
Разказвач: - Брат Ешреф и Нисан не разбираха, че историята на Ешреф и Рюя едва сега започва.

# 392
А сега де, Кадир ще убие ли баща си? Не мисля, обаче някой друг ще го направи.

# 393
Нисан и Ешреф тръгнаха на разходка.
Разказвач: - Брат Ешреф и Нисан не разбираха, че историята на Ешреф и Рюя едва сега започва.

Започва Нова Ера в Историята и Любовта.Heart

Нисан е в Бордур и се задуши и разплака. Едни възрастни хора я видяха и бабката й даде вода да се успокои и  помогна да седне.

# 394
А сега де, Кадир ще убие ли баща си? Не мисля, обаче някой друг ще го направи.
Въй, бе, Динчер предаде заповедта на Стареца. Кадир трябва да убие най-близкия човек на Ешреф - Хъдър.
Да видим какво ще направи Кадир. И аз мисля, че Кадир няма да направи това.

# 395
Този Старец много гадна заповед издаде да провери колко е лоялен и верен Кадир и ще гръмне ли баща си и най близкият човек на Ешреф.

Айтен нещо откачи и започна да крещи и Фарук я успокоява.

# 396
Нисан е в Бордур. Разбра от хората, че всички ненавиждат и проклинат Фърат и Феридун Корал, но бабата не успя да се сети дали във фермата е живяло малко момиченце.

# 397
Айтен хич не ми харесва, май подстави Фарук. Уж я изнудват за пари.

# 398
Айтен хич не ми харесва, май подстави Фарук. Уж я изнудват за пари.
Айтен играе за някого, ама да видим как ще загази Фарук.

# 399
Някого я командори тази Айтен. Някой властен играч. Ще се разгадае и това.

Хайде дават момента от откъса.
Много мил и трогателен. Как играе този човек с очиии и тишина без да говори. Истинско майсторство. Може да изрази хиляди емоции с лицето си. Ейваллах ! Hands Clap🥹🥹🥹🫶

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 23:02 от femmi2

# 400
Пак прекъсва

# 401
И при мен е същото, Пипи. Но утре ще си доглеждаме сериала.

Ешреф отиде в Бордур.
Фарук го търси, за да поиска пари от него.
Гюрдал пък се тюхка, че Ешреф отново е оставил Сираците, които е трябвало да се съберат.

.....................................

Ето и разговора от работилницата в Бордур. (от откъса, който дадоха днес)

Ешреф Тек е в Бурдур, пред работилницата, в която е бил чирак. Връхлитат го спомените от миналото. Отново покрай него минава Рюя.
Човекът от работилницата се възхищава на колата и разпитва какъв е този модел и откога е.

Ешреф казва за колата Фъстъка:
- Липсваше му господарят, но изглежда не е на правилното място. От новото поколение той се е отказал.
Едно от момчетата пита дали може да напомпа гумите и ѝ Ешреф му разрешава.
Разпознава момчето, което е учудено, откъде знае името му - Мерт.
Иляс (старият майстор му е казал) А малкият е Самет.
- Не пренебрегваш училището, нали?
- Не, братко, само през уикендите работим.
- И аз някога бях чирак тук. Иляс е моят майстор.
- Майстор Иляс е моят дядо.
- Ти си Джемал.

Ешреф разказва, че се е опитвал да се свърже с майстора, но той не му е отговорил.
Джемал му казва, че когато свали слуховия апарат старецът не чува телефона. С очите също не е добре. Отишъл е в джамията и скоро ще дойде.

Ешреф разглежда работилницата и казва, че това място изобщо не се е променило.
Тогава Джемал разпознава Ешреф - човекът, който продължава да се грижи за сираците в Бурдур, благодарение на него децата е остават гладни, също плаща и за образованието им.

Казва, че дядо му много го обича и говори за него с дни.
- И аз много го обичам. Благодарение на него научих професията, осигурих прехраната и си стъпих на краката. Но съдбата ни отведе по различни пътища.

Ешреф е щастлив да види Иляс. Обещава да се погрижи и за очите му. А преди това е купил слухов апарат за стареца.

# 402
Благодаря за преразказа. Дори като чета се натъжавам на този момент. Disappointed Relieved Ешреф, както винаги е уважителен и не забравя как и от къде е тръгнал и кой го е научил на занаят. Не се съмняваме че ще се погрижи за ментора си и здравето му. Той вече е възрастен но веднага разпозна Ешреф като го видя и заговори и усмихна.

# 403
Айде и "сексуалната беда" Гюрдал баламосаха. Joy

# 404
Айде и "сексуалната беда" Гюрдал баламосаха. Joy
Няма спирка при Гюрдал. Не може да устои на никоя жена.
Защо ли Гонджа не го видя. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт