Отговори
# 420
Има фрагмант за ЕП 32 или по скоро кратък откъс.

Знаех си че Ешкооооо няма да им се върже така лесно на тоя номер с бенката и ще ги изтрепе всичкитееее, като нинджа командос. Stuck Out Tongue

Не е лесно да надхитриш такъв обигран човек и мафиот. Опитаха се с фалшив Фърат Корал и не успяха, защото Ешреф си използва мозъка и знае какво да пита и онзи даде грешен отговор и айде гръмна го на мига в главата.

Да видим дали ще срещне Нисан, като влезе в чифлика вътре с пистолета и какво ще се случи. Нисан как ще се измъкне или часът на истината и за двамата ще настъпи най накрая след толкова години.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 23:41 от femmi2

# 421
Има фраг, мернах само престрелка и накрая Ешреф откри Нисан  а ето

# 422
Има фраг, мернах само престрелка и накрая Ешреф откри Нисан
Пипи, аз не разбрах дали Ешреф видя Нисан, но Нисан каза, че Ешреф продължава да мисли и обича Рюя.
Когато видя бенката Ешреф реши вдигна ръце, но започна стрелбата. И тогава нашият мафиот се скри в къщата.
Не можах да схвана този фраг, който продължи секунди само.
Сега видях, че си качила и фрага, благодаря ти!

Eşref Rüya

Епизод 32 Трейлър

„Eşref търси своята Rüya…”

# 423
Благодаря за фрага но той си е направо кратка част. Те ще пуснат и по -  дълъг през уикенда.
Ешреф вдигна ръце, но започна престрелка, защото се усети че е капан и той знаеше това и преди да дойде в Бордур. Според мен не видя Нисан. Знае че има човек вътре но не  знае кой е или може да не е сигурен но влезе да провери.

Много хубав епизод много хареса ми определено. Браво на всички за усилията за пореден път. Дано утре бъде оценен високо заслужава си.  Flowers Four Leaf Clover

Благодаря  за приятната компания и тази вечер.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 23:45 от femmi2

# 424
Eşref Rüya

Епизод 32, Трейлър

„Eşref търси своята Rüya…”

- Ешреф Тек не си играе игрички. Той прави цирк. Ако искаш да ме спреш, ела и ме вземи.
- Ешреф търси своята Руя.
- Да.

# 425
Неговият личен револвер винаги е с него и не се разделят двамата също като фъстъчетооо... Те са част от него и живота му.
Револвера го спасява в много наепечени ситуации Misc Gun но трябва да имаш умения затова и инстинкт иначе си загинал. Също и да обичаш оръжията и да са ти страст и да владееш  и бойни умения.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 23:58 от femmi2

# 426

Много динамика, напрежение и разкриване на отделни детайли от живота на героите имаше.
Хареса ми епизодът.
Дано и рейтингите да са добри, че да стимулират още повече канал и продукция.

# 427
# 428
С нетърпение очаквам превода, за да мога да изгледам веднага епизода.

# 429
# 430
EşSan - красота, харизма, чар и сексапил!

# 431

Разгневиха ЗВЯРА 😡😯💥🔥🔥🔥

Думите му " Ешреф Тек не играе игрички. Цели циркове ще направи. Ако искате да ме спрете елате и ме хванете ".

Ешреф търси своята Рюя, но въпреки че го побъркват с бенката всеки път, той не се хвана на номера им. Видя я на врата й , но сякаш почувства, че не е ТЯ и им показа на какво е способен. Не може всеки път, като му покажат някоя снимка с тази прословута бенка и вече ни омръзна тая сага Ешреф да скача и да го гложди и вкарва в капани и по този начин да наранява Нисан така докато разбере коя е Оригиналната и Истинската.  

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 02:42 от femmi2

# 432
Настроение от снимачната площадка.
Нека върлите завистници да продължават да разказват, че Чачо и Демет не се разбират и не си говорят на сета.

# 433
# 434
Музиката е в кръвта му. И барабаните са неговата страст.

Общи условия

Активация на акаунт