Отговори
# 645
Оф, мислех, че се отървахме от Айтен, ама... парите били фалшиви. Не свършиха ядовете му, кой знае в какво ще го забърка сега Head Band

Няма отърване от Айтен. Ама и Фарук се бута между шамарите и е заслепен. Поне той да беше по умен ама Йок ! Ще се забърка в нещо сериозно и ще повлече и приятелите си.Head Band

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 22:34 от femmi2

# 646
Оф, мислех, че се отървахме от Айтен, ама... парите били фалшиви. Не свършиха ядовете му, кой знае в какво ще го забърка сега Head Band
Приятелите са си загубили ума от любов. Д видим Фарук какви ще ги свърши. Успя да се измъкне и от Ърмак.
А наш Гюрдал отново в стаята с мадама. Забрави, че ще става баща, но сякаш бързо се "събуди".

# 647
# 648
Феми, тя песента е нова.
Качена е преди час в ютуб.

İntizar - Bıçak
Текст и музика: Intizar
Аранжимент: Tarık İster
Продукция: Sony Music Turkey

Превод на текста↘️

Нож
Бих разпознал тази усмивка навсякъде, бих я разпознал.
Мисля, че умът ми все още е върху теб, мисля.
Ще остана само с малка стая, хапка за ядене и палто.
Не ме викай, ще остана до теб, но...
Раната от нож на гърба ми е все още топла.
Ела и виж сърцето ми, не съм ли изгорен?
Няма да се поколебая да отида където и да е,
Прегърни ме топло.
Виж делото на съдбата, не съм ли изгорен?
Обърни се и виж сърцето си, не съм ли изоставен?

Ще остана само с малка стая, хапка за ядене и палто.
Не ме викай, ще остана до теб, но...
Раната от нож на гърба ми е все още топла.
Ела и виж сърцето ми, не съм ли изгорен?

Няма да се поколебая да отида където и да е,
Прегърни ме топло.
Виж делото на съдбата, не съм ли изгорен?

Обърни се и виж сърцето си, не съм ли изоставен?

Дъжд от хора пада от миглите ми на земята, не ги дръж, не ги дръж.

Ако сърцето ти бие за някой друг, никога не ме събуждай от този сън.
Всички обичат, бих умрял за теб, не забравяй това.
Обърни се и погледни в сърцето си, не забравяй.

# 649
Айде следва  романтик вечерята край Босфора. Heart Eyes

Ехааа , Лори. Бързо я издири песента. Не знаех, че е нова. Много хубав текст. Идеално са я подбрали, като за ЕшСан и спомените им и скандала. ❤️‍🩹💔❤️‍🔥💕🔥🔥Nature Zap Nature Zap

Нисан - " Къде беше цял ден Ешреф " ? По Рюя ли тича и гони ? Погледни ме в очите и не ме лъжи и отговори. 

Ешреф - " Да" !

Нисан - " Проклет да си ".

Ешреф - " Къде отиваш" ?

Нисан -  " Какво те засяга това"?

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 22:26 от femmi2

# 650
Отново красива сцена в ресторанта край Босфора.
Много смислен и дълбоко проникновен разговор между Нисан и Ешреф.
- Нас не ни учеха да говорим, а да мълчим. Песента е посланик на моите чувства: - казва Ешреф.

Лори, благодаря за песента, но после ще я слушам.

# 651
Отново красива сцена в ресторанта край Босфора.
Много смислен и дълбоко проникновен разговор между Нисан и Ешреф.
- Нас не ни учеха да говорим, а да мълчим. Песента е посланик на моите чувства: - казва Ешреф.

Лори, благодаря за песента, но после ще я слушам.

Ей това е истински Обичащ мъж. Принца на мечтите. Казва думи право в десятката. "Нас ни научиха да мълчим Нисан.  Тази мелодия и песен е израз и посланик  на мойте чувства". ❣️😍🥹🥹🥹🫶👏👏

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 22:27 от femmi2

# 652
Охх, Кенан е изпратил мацката в хотела, за да съблазни Гюрдал. Да видим и с него какво ще стане.

Айтен прибра парите и е щастлива, че ще живеят охолно с любовника си.
Ърмак и Фарук ги изпуснаха.

# 653
Ето ви Айтенката, ама Фарук не я видя, дано не се забърка в още проблеми. Оф и Ешреф голям лапнишаран, хукна след Рюя пак.

# 654
Гюрдал и Фарук се забъркаха в големи проблеми. Единия, щото не може да си държи гащите вързани и е женкар , другият е оглупял от любов. Уж е професор ама това не е гаранция.

Айтен избяга с любовника си и взе парите. Но мисля че ще ги хванат и няма да им се размине.
Ешреф като научи ще побеснее ама ...

# 655
Момичета, намерих името на песента в коментарите в инстаграм под клипа, който са качили от страницата на сериала.
Обаче се зачетох в коментарите, има позитивни,да, има такива които много харесват песента, такива които възхваляват любовта на ЕшСан, такива които правят комплименти зе ревнивите сцени  на Нисан.
НО, доста хора недоволстват, направих им скрийншотове.Не всеки коментар го превежда както трябва автоматичния преводач, но се подразбира какво не им харесва.

Скрит текст:

Това са коментари само под клипа с песента... Дано да сме добре с рейтинга, че много недоволни.🫣
Ехх, този Етем значи...🙄

# 656
Етем отвори толкова фронтове, че вече ще изгубя нишката.
Кадир е при сираците и ги подкупва, а Старецът е готов да ги нападне.
Ешреф отиде при фалшивата Рюя, а Динчер потрива ръце, че най-после Ешреф ще бъде убит.

Прокурорката каза на Чийдем, че знае всичко за нея и  показа раницата с парите от Динчер....

# 657
Лори , добре следиш нещата и реакциите. Винаги ще има доволни или не хора различни сме и възприятия.

Колкото и да поддържаме и стискаме зъби тук прекалиха с тая фалшива Рюя. Ето сега след вечерята с Нисан , Ешреф отиде на среща с другата и тя го проследи и видя. Ужас направо. Не знам какво да кажа. Rage
И ръката й държи. Нисан как издържа тая гледка. Заслужава да му дигне скандал и запали ресторанта. Ама дали не е част от плана му в негова полза. Сякаш в погледа му има едно недоверие и в гласът му също. Обаче умее да съблазнява и праща в рая. Тая негова красота ще изгори всички и вкара в грях. Как да не се влюбиш и откачиш и полудееш. Разбирам ги всичките, които не могат да устоят и в сериал и в живота също.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 22:49 от femmi2

# 658
Най-после разбрахме, че Ешреф не е балък и още в началото е разбрал, че това не е Рюя. Разбра, че го наблюдават и иска фалшивата Рюя да го отведе при човека, който я е изпратил при него.

# 659
Казах ви, че Ешреф ще разбере, че това не е Рюя, видял е и , че ги следят . Но Нисан не знае това, дано не пострада.

Общи условия

Активация на акаунт