Отговори
# 450
# 451
Да знам че се заплаща след НГ но от любопитство реших да цъкна на линковете с превод от първа страница и като отворих на Нерон  там все още има всички епизоди налични досега безплатно.

Докато пиша и Тигаса е споделила линк. Flowers Hibiscus

# 452
Тъкмо и аз щях да ви пиша,че на Нерон все пак продължават да бъдат достъпни преводите.
Там гледам Veliaht , че нещо напоследък в playtube не го качват.

# 453
Извинете ме, момичета! Подвела съм ви!
Откакто прочетох, че Нерон ще прави затворена група и там срещу определена такса ще могат да се гледат епизодите, спрях изобщо да го следвам.

🎬 #EsrefRüya✨

💫В този момент... Ешреф се върна на мястото, където я видя за първи път преди много години💫✨

# 454

Най - обсъжданите сериали в соц мрежи за този период. Първенци сме.

# 455
Нисан още не се е досетила, че е имала бенка на врата и какво е станало с нея. Навързва нещата, но до нея още не е стигнала.

# 456
Нисан още не се е досетила, че е имала бенка на врата и какво е станало с нея. Навързва нещата, но до нея още не е стигнала.
Охх, тази бенка ще започна да я сънувам. Размахването на снимката и увереността на Ешреф, че това е Рюя, защото: "Тази бенка е там, където трябва да бъде!" съжалявам, но не ми звучат никак убедително. Как Ешреф е запомнил точното място, на което се намира бенката, а не помни нищо друго. Тъпо ми звучи...
Не мога да му съчувствам!

# 457
Помните ли в началото, когато Ешреф  преобърна света да търси своята Рюя и онзи детектив ли е фотограф ли е му показваше снимки на жени с бенки и той бързо ги отхвърляше и казваше че не е ТЯ. И тогава и самият детектив се чудеше на това без да я познава как е толкова категоричен и сигурен ? !  Дори не само по бенката и по лицето също макар че не я виждал от 20 години и не знае как изглежда в момента.  

То е било, защото бенката и мястото се е запечатало в главата и погледа на Ешреф и я е виждал от близо.  Може да има жени с такива бенки на врата, но е важно точно къде по кожата е. Ешреф дори и милиметър и сантиметър ще разгадае. Много бенки имат различни форми по- големи или малки някой с времето сами изчезват или се увеличават. Мога да говоря и от опит, щото самата аз имам доста бенки по тялото на много места  и някои от тях  са толкова мънички и незабележими и си имат своя чар , а други  са по -  големи и нормални.  Някой дори могат да са вредни и наистина е нужна козметична и медицинска намеса. За цветът трябва да споменем.  Някой са по черни други имат кафеникав цвят.  

Така че по тези неща Ешреф разбира кога го лъжат и кога не и разпозна бенката на Нисан на снимката и знае че Ихтияр я познава и намерил наистина и ще го използва срещу него.  

Нисан в един от епизодите не казала ли самата тя, че бенката я е премахнала поради медицински съвет и съобръжения. Ешреф не е разказал и споменал тази бенка пред нея или тя на него и то се получи цяла сага и мистерия. Можеше да бъде толкова просто като види нейна снимка. Имаше толкова възможности, когато я посещаваше в култовата къща и туристическа улица на Кулата Галата. Ех, как ни липсваааа и къщата и хаоса и лудницата от народ искащ да се докоснат до любимците си. 😍 Та когато влизаше вътре Ешреф нищо не забелязваше все едно няма вещи сяда на дивана и това е и не вижда и оглежда нищо нито се интересува да каже покажи ми някоя снимка от детството си с Афра и ми разкажи. Нисан ще стигне и до банката вече възелът се разплита и му се вижда края на това.

Видяхте ли му погледа само как я фиксира тая бенка на тази фалшива Рюя  и позна и усети  че го баламосват и тогава се развихри и ги изпотръшка всичкитеее и избяга.  

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 23:13 от femmi2

# 458
Първи изображения от епизод 32 на Eşref Rüya

# 459

Общи условия

Активация на акаунт