Отговори
# 525
Ох ядосах се с една направила клип с думите на Серенайка при Ибо Селим ,че би изоставила и всичко и тръгнала и писала ,че всички знаели че говорила за Чаатай. Хади бе! Откъде си толкова сигурна ,че може и за Толгето да е може и за Керемски да е...и най-тъпото е вместо да си кажат ей бяха хубави времена да проявяват такова неуважение към половинките и на двамата в момента ,че даже на всички дори да ги споменавам е ужасно.
Няма да пускам клипа ,че вдигнах кръвното. И сляпата Мелиха знае ,че Серенай говори за Керем Бюрсин понеже.

# 526
Диди, ама ти продължаваш ли да се ядосваш на тези махленски клюки и извратени фенски щения. Не им обръщай внимание и подминавай с усмивка.
Охоооо.... на 13 - ти февруари пускат Саундрака на филма . Има надежда че скоро ще бъде досъпен и за международната публика  .
https://x.com/jvlahov1/status/2020465462241378545

# 527
Ядосвам се ,че спори за глупости като са явни истините шекерим.

# 528
Добро утро в понеделник!✧°☕ ༘ ⋆。˚•͜•
Момичета, да си призная - понеделник ми е най-трудния и неприятен ден от седмицата.В целия си съзнателен живот, аз не успях да се науча да стартирам седмицата адекватно.×͜×
Поливам го с прилични количества кафе.♨☕️🤎
Надявам се, при вас да е различно и да ви е хубав понеделника!☘︎ִֶָ ..𓂃 ִֶָ🦋་༘࿐☘︎

Диди , не се ядосвай, не си струва да им отдаваш грам внимание на такива...
Всички знаем кое за кого се отнася.
В моята глава с Керем бяха идеалната двойка, просто създадени един за друг.
Разделиха им се пътищата, сега всеки е щастлив с новата си половинка.
Да са много успешни връзките им, а останалото го пазим като хубав спомен.♡ ̆̈

И аз се ядосвам, но на Етем.
Колкото го мисля, толкова повече се дразня.Ще си споделя мнението, то ме човърка просто.

Два сезона игнорирам тъпотиите му, заради Чаатай и Демет.
Защото те са страшно добри, карат те да ги харесваш все повече и да им се възхищаваш непрестанно.
Ако въпреки делото за плагиатство точно за този сценарий, Етем се мисли за добър сценарист, ами не е кой знае какво.
Чаатай направи толкова силен и влияещ на хората Ешреф Тек, той го изгради като такъв,а Демет превъплъти силната и борбена жена в образа на Нисан.
 Ако не бяха те, щеше да си мечтае някой да му гледа историята на господина, а Ешреф и Нисан щяха да бъдат просто имена от сериал, но един от многото.
Такива страхотни професионалисти са, така се раздават в работата си, а той изкарва героите им слепи и глупави, че даже и лъжци.
Ето това е разтягане на историята.
Имам чувството,че сценария му се изчерпва до там Ешреф да научи,че Нисан е Руя.
После не знае какво да прави, или още не е решил.
Да са щастливи Нисан и Ешреф - не им позволява, даже ги товари постоянно, това при условие, че  без това краят няма да е щастлив.
Силно се надявам, Чаатай и Демет да се съберат отново в друг проект, но с адекватен и добър сценарист.
Те могат толкова много и двамата, надскачат себе си постоянно.
Толкова добре си партнират, станаха страхотен тандем.

Ако човек се откаже от мечтата си, той се отказва от себе си. Съдбата обича усилията.

# 529
Лори Heart

Добро утро и хубав ден!

# 530
Добро Понеделнишко Утро ! Хубав ден и здрава усмихната  ,успешна нова февруарска седмица на всички.Flowers Four Leaf Clover

Неочакван инцидент се случи, докато известната актриса Джерен Бендерлиоглу затопляше в микровълновата фурна супата от леща, която си донесе от вкъщи, на снимачната площадка на „Ешреф Руя“.

https://x.com/birsenaltuntas1/status/2019371775059218796

След инцидента актрисата, чиято ръка беше тежко изгорена, получи първа помощ от екипа на линейката, присъстващ на снимачната площадка. Бендерлиоглу сподели снимка на изгорялата си ръка в социалните мрежи, предизвиквайки голямо безпокойство сред феновете ѝ. Въпреки целия този негативизъм обаче, Джерен Бендерлиоглу, която не напусна снимачната площадка, спечели възхищение за професионализма и отдадеността си на работата.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 12:07 от femmi2

# 531
Здравейте, дами!

Кафето е сервирано, стана почти обедно време, затова Сарп пристига с една от най-обичаните храни в света - вкусна пица. Не можем да пропуснем днешния празник - Международен ден на пицата е.
Да ви е сладко!

"Всеки дава на другия това, което има в сърцето си."
Пожелавам ви прекрасен понеделник, мила усмивка и позитивна нагласа!
Нека началото на новата седмица бъде продуктивно, без суетене и бързане.

# 532
Щом е тематично ще се почерпим. Wink Кой не обича пицаааа... Pizza Yum Пък и ако е доставена от такъв секси разносвач изкушаваш още повече.... Пък и агент под прикритие. Много опасно се получава. Stuck Out Tongue  

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 13:20 от femmi2

# 533

Eşref Rüya
„Моят ден, моето слънце, моят дъх.“

Повторение, повторение, повторение! 🥰
Новият епизод на #EşrefRüya се излъчва в сряда от 20:00 ч. по #KanalD и веднага след телевизионното излъчване по Amazon Prime.

Eşref Rüya
"Ешреф търси своята Руя!"

Толкова далеч ли трябва моят Ешреф да търси?

# 534
Общи снимки от годежа на аркадаша и бизнес партньор .  Много е усмихнат и в настроение .Smile Как иначе няма да е намръщен и неуважителен в такъв ден и събитие. Енгин бей също е близък с бъдещото семейство и е присъствал. Чачо да беше махнал поне за снимката тоя каскет. В черно е умопомрачителен и така да му отива този класически мрачен цвят. 🖤👌😍🤯 За кадъната по - добре  да си замълча.... щото и външната красота е важна,  тук направо се стреснах . Щом се Обичат и подкрепят да се вземат.  

Çağatay Ulusoy и Engin Aykanat на церемонията по годежа на Mali Şimşek и Berfin Yaren Bilgin.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 16:23 от femmi2

# 535
Феми , и аз щях да ги поствам, тенкю че ги донесе!💋

Стори от Демет, от снощи е , щях да го нося, но съм изключила.

Журналиста Нурлан и неговите спойлери↘️

Това не е Руя  в ръцете на стареца.

Кадир ще застреля Хъдър

Тялото на Харун ще бъде намерено.

Айтен ще бъде задържана. Но няма да остане там дълго; ще бъде освободена благодарение на Ешреф и Фарук.

Старецът знае, че Кадир и Хъдър са баща и син.

То това,че не е Руя в ръцете на хората на стареца, май само Ешреф още не го знае... Ешреф Бейййй, виж профила на Нурлан.🤭😀
Иначе не се съмнявам,че Старецът знае за Хадър и Кадир.
Единствената изненада е,че ще намерят тялото на Харун и ще задържат Айтен.
Колко тела скриха, къде отидоха всички останали трупове, как така ще намерят точно на Харун?🙄
За Айтен съм съгласна изобщо да не я освобождават Ешреф и Фарук.
Нека изживее това, което и Фарук.
В крайна сметка тя уби Харун...
Ама като го знаем Професора, няма да я остави, ще повлече и Ешреф да му помага.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 14:05 от bebè ∞

# 536
Лори, подсети ме да сложа и спойлерите от рускините. Да видим кой е по-точен в предположенията си. Нурлан е писал, че Кадир ще застреля Хъдър, но аз не мисля така. Ама винаги се случва това, което не искам да се случи. Затова и не се напъвам да гадая.
А за сценариста си абсолютно права. Етем ми е черен пред очите още от началото на сериала.

✨СПОЙЛЕРИ за сериала #EsrefRüya"

Скрит текст:
⚡Ешреф бързо ще разкрие играта с „фалшивата Руя“.
⚡В тази сцена Нисан ще се скрие зад Ешреф.
⚡Кадир се подчинява на Ихтияр, за да отмъсти за майка си. Той ще продължи това известно време, за да се доближи до него.
⚡В следващите епизоди Старецът лично ще пререже вената на китката на Хъдър, а Хъдър ще се сбогува.
⚡В този епизод Динчер се сбогува със сериала. Те дори разрязват прощална торта за актьора.
⚡След заминаването на Хъдър, Кадир и Ешреф ще се обединят и ще нанесат удар срещу Ихтияр.
⚡Не след дълго Чийдем е отстранена от професията си. Тя ще продължи пътя си с Кадир.

Eşref Rüya

Гюрдал, знаем колко силна е интуицията ти. 🤝🥲

# 537
Еми💋❤️
На мен ми се иска да вярвам в това, че Кадир няма да посегне и на този си баща.
Към всеки спойлер съм с недоверие, интересни са ми, но не всичко от тях се случва. Не пречи да ги следя.🙂

Ще дам пример за това, което говорих за Чаатай и влиянието му над хората.
Една туркиня поства мъжа си в инстаграм, как очите му са пълни със сълзи и чак му присяда храната, докато гледа Чаатай като Ешреф.↘️

Ешреф Тек, ти разплака съпруга ми, Ешреф Тек!!!
🥲🤦‍♀️
Задави го с храната му!

Ето това прави Чаатай в образа на Ешреф, разчувства и докосва трудните за разчувстване - мъжете.
Да ви кажа и моят мъж е така.🤭
Точно на сцената с майстора, той беше с очи пълни със сълзи.Доста често чувам от мъжът ми: Ейй, този Ешреф, сега ще ме разплаче значи.
Пак ще кажа -  С Т Р А Х О Т Е Н Чаатай!❤️

# 538

От локацийте

# 539
Лори, аз също следя с нетърпение всички спойлери, които пускат. Иска ми се да зная развитието на действието в аванс. Нетърпеливо ми е, затова обичам да гледам готови сериали и започвам обикновено с последния епизод, а след това на спокойствие гледам всичко останало.
Въздействието на Чачо върху зрителите е огромно.   Печели симпатиите на млади и стари, мъже и жени. Умее го, притежава неоспорим талант, чудесна визия и харизма, с което покорява. Но за съжаление не виждам хъс за участие в международни проекти.

„Повече от наградите и славата ме интересува: безкористната любов и подкрепа на хората – това е, което ме прави щастлив. Всичко останало е маловажно. Славата е мимолетна; днес е тук, утре я няма, всички знаем това. Важното е качеството на работата, която върша, какво остава след като си отида.“
©️Çağatay Ulusoy, Нello, 2020

Общи условия

Активация на акаунт