Отговори
# 510
Добро неделно утро и хубав релаксиращ ден.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 17:07 от femmi2

# 511
Добро да е утрото в неделя. Без аларми, без бързане, без излишен шум.
Само кафе, спокойствие и време за себе си🤎ྀིྀི☕︎ᝰ.ᐟ

Момичета, Неджип явно е на снимки.
На какво попада обаче - знака на Çukur.
ᑅ ᐧ ᑀ Всички участвали там, знаят че никога няма да забравят приключението Çukur.Сигурна съм,че и с Мечтата на Ешреф ще се получи така. Има неща, които ще останат и ще се помнят.
Хората тепърва ще се татуират с облика на Ешреф, ще си правят прическата му, ще копират стила му.
Цялостния образ Ешреф Тек ще влияе дълго време.Песните на Нисан ще се слушат.
Писал е↘️
...любовта ми никога не ме напуска Simple Smile))))🧿🙏✌️

Преди час е качил сторито.

От Ахмет(Фарук)↘️ Много се смях на тази снимка.🤣

# 512

Нисан - „Да предположим, че я намериш след всички тези години, какво ще ѝ кажеш?“

Ешреф -  „Не знам... може би ще ми благодари, може би ще ми се усмихне.“

Той още не го знае, но точно това се случи  🥺

Ешреф се завърна на мястото в Бурдур, където работеше. Ешреф е неспособен да се освободи от миналото си.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 12:53 от femmi2

# 513
# 514
Привет!🤍

Какви хубави гифки и неща сте споделили

# 515
Момичета, попаднах на нещо много интересно.😊
Една фен страничка на Çukur е подредила едни от най-хубавите (да не кажа най-хубавите сериали) и малко са си поиграли със заглавията им.
Аз веднага го минах през преводача, получило се е много готино.🥰

.𖥔 ⚫ İçerde - Напуснахме Icerde.

<•••>  Çukur - Паднахме в Ямата.

❸ 🪙 Üç Kuruş - В свят струващ три куруша.

👨‍👩‍👦‍👦 Aile - Искахме да станем семейство.

🥷🏻🔪ཀ Gaddar- Наричаха ме жесток.

👨🏼‍🏫🧠 Deha - Доказахме,че сме гении.

👁👁˚ ⋅♡𓂃 ࣪ ִֶָ☾  Esref Rüya - Видяхме го, изгубихме от поглед истината.

👑🤴 Veliaht - В играта на съдбата, ние станахме Престолонаследник.

ᡕᠵデᡁ᠊╾━💥 Yeralti - Минахме под земята за кауза.

# 516
Здравейте дами ! От самото начало следя публикациите за сериалчето и моите любимци Чаатай и Демет ! Днес отново си пуснах началото на първи епизод , за да гледам всеки детайл и превод на думите и за съжаление вече съм почти убеден , че финала , когато и да е той няма да е щастлив - Сирачето казва познавах Ешреф Тек от 4 години и 7 месеца до неговата смърт - после обеснява как въпреки , че е знаел , че това е клопка никога не се страхувал от смъртта и да влзе в битка , след това обеснява и колко куршума били попаднали в него и как един от тях пробил белите му дробове ! И един интересен детайл - Когато Ешреф става от " престола си "  дават очите му и как от едното пада сълза и след това дават портрета на Нисан - за мен това си е подсказка , че Нисан е мъртва и Ешреф е отишъл въпреки , че знае , че това е клопка и ще намери смъртта си , той отива да отмъсти и да умре , за да се събере с неговата Нисан , поне аз така прочетох нещата , надявам се да греша , но ......... Радвам се , че сте толкова активни и обещавам по - често да се включвам в обсъждането на любимия ни  сериал ! Поздрави Simple Smile

# 517
Здравейте !  Благодаря за коментара поздрави и на вас . Радваме се че следите сериала и темата ни и ви харесва  . Разбира се и ние го гледаме заради любимците си  , но си харесваме по принцип и екшън жанра .  И аз така ги разчитам нещата, че Ешреф се хвърля в клопката и между куршумите заради Нисан - своята Рюя  , защото вече я няма и е мъртва и не му се живее . Cold SweatSob Broken HeartДруга причина за да направи това не се сещаме и не  е много логично. Той никога не е бил страхливец и открито се появява и влиза в битка и не се крие и е готов за смъртта.  Надеждата умира последна .Heart  Може и да ни заблуждават и да не е това, което изглежда , което показаха в началото.   

📊 ТОП 10 — Най-гледани турски сериали в YouTube

Показател: 1-ви пълен епизод.
(данни, получени директно от „най-гледания“ филтър на YouTube, Бразилия):

• 1 – Sen Anlat Karadeniz - 59,3 милиона - 8 години
• 2 – Sen Çal Kapımı - 58,4 милиона - 5 години
• 3 – Hercai - 55,8 милиона - 6 години
• 4 – Esref Rüya - 46,9 милиона - 10 месеца
• 5 – Yalı Çapkını - 46,6 милиона - 3 години
• 6 – Söz - 44,9 милиона - 8 години
• 7 – Taşacak Bu Deniz - 40,4 милиона - 4 месеца
• 8 – Uzak Şehir - 38,1 милиона - 1 година
• 9 – Kuruluş Osman - 37,9 милиона - 6 години
• 10 – Mucize Doktor - 33,7 милиона - 6 години

Много добро постижение сме с Ешреф Рюя  в ютуб и то за 10 месеца.  Браво ! Hands Clap

Лори Flowers Tulip , готини  и забавни заглавия са се получили със сериалите . Мерси че ги сподели .

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 04:00 от femmi2

# 518

От 10 минути се хиля с глас

# 519
Хубаво лекарство са измислили определено лекува всичко с любооов . Heart

Не спирам да се хиля:joy: , ама пък Ейваллах за идейте, които им хрумват , прилагат и забавляват. WinkHands Clap

Готино клипче от Габи с песен , която чести си тананикам и слушам . Точно за Мистър Сексиииии е подхожда му на натюрелаааа .

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 18:11 от femmi2

# 520
Ехаа, аз докато се глезя в "Зелената къща" на Ботевград  вие сте пуснали много интересни неща. Прочетох ви с удоволствие. Благодаря за споделеното.
След малко ще изтръшкам Х, за някоя новина около нашия сериал.

Цитат
Çağatay присъства на годежа на приятеля си Mali Şimşek и Berfin Yaren Bilgin вчера. 

# 521
Цялата близка компания е там на годежа. Мали Шимшек е не само приятел , но и съдружник на Чаатай в бизнеса с чай и износа му. Двамата имат бизнес и в Америка. Доколкото знам аркадаша не живее в Турция но е възможно да е решил друго, тоест решили със семейството. Щом е уважил годежа и е отишъл да иска момичето значи ще бъде от специалните гости на сватбата.

Там е била и Аслъхан. То ако не иде пък не може ... Непременно да се фръцне и покаже и пази територията че много изкушения и ревностни фенки.  До нея е жената на Илияс Гюнгюр и гримьора от "Кюбра" и "Гаддар".

Напоследък изобощо не ми харесва визуално мадамата. Само цупи и свива устни.... една такава ехидна и самодоволна усмивка и със самочувствие наперена. От както и спряха ТВ проекта не е снимала сериали там , а само филми и сега някакъв сериал на цифрова платформа с един младеж доколкото разбрах и преди са работили заедно.

Изненадват ме с тоя график в смисъл такъв че намират баланс и не са се разделили засега.  Чаатай бей и почти няма време за нищо с натоварения график  и тя работи в театъра снима някоя реклама и друг проект. Ама нейните продукции почти минават незабелязано и като актриса стана известна напоследък и то заради шума и връзката си с който трябва. Такава реклама й удари на театралната постановка и впрегна журналисти и медии... То шампанско ... Пък за Галата на филма не ща  да си спомням.
 Ейййй, умна е и опасна. Тихите води са най дълбоки. Щом изведнъж ей така от нищото го съблазни и завладя да се влюби  има някакви качества и прилага женски трикове и страст. Мъжете харесват Огнени жени с хубави тела. Душевната красота също е важна. Те си знаят най добре какво , що и да искаме няма да разберем неща от кухнята. Докога ще са заедно никой не знае. Ще поживеем ще видим с коя щастливка и късметлийка ще създаде семейство ако се реши на такава стъпка сега или на по късен етап, което си е честа практика по принцип. То вече в тоя Свят ненормален  да те е Страх и поколения да създаваш и Обичаш. За съжаление не се подобряват , а се влошават нещата и то заради политиките. Вече и хората се промениха света е много материален и всеки гледа себе си да е добре. Не знаеш кой ти е враг или приятел.

Така че го разбирам патрона, като не иска и му е добре така. То и не е задължително след като не ти идва  отвътре и имаш по различни разбирания. Един подпис нищо няма няма да промени освен че ще имаш халка и статуса че си семеен така ще те пишат и говорят. Даже има мит че брака убива любовта и затова доста хора и не искат или се развеждат скорострелно след това.  

Ето ви снимки от четенето на сценария на цифровия проект.
Тук не знам как са я снимали но доста зле е излязла и несполучливо. Красива е  но често и превъзнасят красотата която не е нещо Уау. Естествена е най обикновена. Нищо повече. Може и това да харесва Чаатай. Доказал е че ни си пада по наконтени и префърцунени. Тя и бившата Дуйгу беше такава но пък вади тяло и се поддържа с йога и други. От авантюрите му само кака си Беррак беше по така и е от по скандалните личности. Преди това имаше връзка с една сива мишка , която много приличаше на Дуда и с доста години разлика  но Официално не се показаха заедно но пък не отрече.

Тук е от предаване в което е участвала и го реклдмираше в ИГ

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 22:25 от femmi2

# 522

Страхотна жена, много е красива Джерен.

Много ми харесва новия стил на Нисанче.💝

# 523
Очаквах с фраг да ни изненадат, но вероятно утре ще го пуснат.
Да си припомним:

Цитат
👍Примери от последните 5 години: боклукчият Мехмет Али (Kağıttan Hayatlar); многоизмерният филмов режисьор от 60-те години на миналия век Семих Атеш (Yesilcam); ​​набожният вярващ, превърнал се във водач на тълпите, Гьокхан Сахиноглу (Kübra); безмилостният убиец Дахан (Gaddar); своеобразният мафиотски бос Ешреф Тек ( Eşref Rüya); агент Ферман (Uykucu)
#cagatayulusoy  

# 524
Охоооо.... на 13 - ти февруари пускат Саундрака на филма . Има надежда че скоро ще бъде досъпен и за международната публика  .
https://x.com/jvlahov1/status/2020465462241378545

Общи условия

Активация на акаунт