Отговори
# 525
Ох ядосах се с една направила клип с думите на Серенайка при Ибо Селим ,че би изоставила и всичко и тръгнала и писала ,че всички знаели че говорила за Чаатай. Хади бе! Откъде си толкова сигурна ,че може и за Толгето да е може и за Керемски да е...и най-тъпото е вместо да си кажат ей бяха хубави времена да проявяват такова неуважение към половинките и на двамата в момента ,че даже на всички дори да ги споменавам е ужасно.
Няма да пускам клипа ,че вдигнах кръвното. И сляпата Мелиха знае ,че Серенай говори за Керем Бюрсин понеже.

# 526
Диди, ама ти продължаваш ли да се ядосваш на тези махленски клюки и извратени фенски щения. Не им обръщай внимание и подминавай с усмивка.
Охоооо.... на 13 - ти февруари пускат Саундрака на филма . Има надежда че скоро ще бъде досъпен и за международната публика  .
https://x.com/jvlahov1/status/2020465462241378545

# 527
Ядосвам се ,че спори за глупости като са явни истините шекерим.

# 528
Добро утро в понеделник!✧°☕ ༘ ⋆。˚•͜•
Момичета, да си призная - понеделник ми е най-трудния и неприятен ден от седмицата.В целия си съзнателен живот, аз не успях да се науча да стартирам седмицата адекватно.×͜×
Поливам го с прилични количества кафе.♨☕️🤎
Надявам се, при вас да е различно и да ви е хубав понеделника!☘︎ִֶָ ..𓂃 ִֶָ🦋་༘࿐☘︎

Диди , не се ядосвай, не си струва да им отдаваш грам внимание на такива...
Всички знаем кое за кого се отнася.
В моята глава с Керем бяха идеалната двойка, просто създадени един за друг.
Разделиха им се пътищата, сега всеки е щастлив с новата си половинка.
Да са много успешни връзките им, а останалото го пазим като хубав спомен.♡ ̆̈

И аз се ядосвам, но на Етем.
Колкото го мисля, толкова повече се дразня.Ще си споделя мнението, то ме човърка просто.

Два сезона игнорирам тъпотиите му, заради Чаатай и Демет.
Защото те са страшно добри, карат те да ги харесваш все повече и да им се възхищаваш непрестанно.
Ако въпреки делото за плагиатство точно за този сценарий, Етем се мисли за добър сценарист, ами не е кой знае какво.
Чаатай направи толкова силен и влияещ на хората Ешреф Тек, той го изгради като такъв,а Демет превъплъти силната и борбена жена в образа на Нисан.
 Ако не бяха те, щеше да си мечтае някой да му гледа историята на господина, а Ешреф и Нисан щяха да бъдат просто имена от сериал, но един от многото.
Такива страхотни професионалисти са, така се раздават в работата си, а той изкарва героите им слепи и глупави, че даже и лъжци.
Ето това е разтягане на историята.
Имам чувството,че сценария му се изчерпва до там Ешреф да научи,че Нисан е Руя.
После не знае какво да прави, или още не е решил.
Да са щастливи Нисан и Ешреф - не им позволява, даже ги товари постоянно, това при условие, че  без това краят няма да е щастлив.
Силно се надявам, Чаатай и Демет да се съберат отново в друг проект, но с адекватен и добър сценарист.
Те могат толкова много и двамата, надскачат себе си постоянно.
Толкова добре си партнират, станаха страхотен тандем.

Ако човек се откаже от мечтата си, той се отказва от себе си. Съдбата обича усилията.

# 529
Лори Heart

Добро утро и хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт