Отговори
# 555
И двамата имат уж стабилни мениджъри.
Да не се притесняват самите те, че чужди мениджъри ще им лапнат талантливите хубавци?🤭

Ейй, за това не бях се замислила. Frowning Това бездействие от страна на Чачовия мениджър е много съмнително. Този човек никога не ми е вдъхвал уважение и респект. Не го харесвам. За асистента пък да не отварям дума...
С красивите колажи от сръбските и руски фенове ви пожелавам лека и спокойна нощ!

# 556
# 557
Добро утро във вторник . Хубав и усмихнат ден на всички . Simple Smile Благодаря за мненията и всичко споделено в темичката ни . Flowers Tulip

Нова снимка .  Дали е сетова или извън площадката ?  Тия  ежедневни дрешки са нови и не сме ги виждали досега и якенцето също . По панталона има малко петънце ама нейсе  не е толкова важно ...Relaxed Явно се е залял с нещо може би кафе или нещо друго от храна. 

''Eşref Rüya'' - Епизод 32 Резюме и кадри:

Виждайки Руя, която чака от години, Ешреф се изправя срещу хората на Стареца, за да я защити. Междувременно Нисан, наблюдаваща отвътре, е изправена пред голяма дилема с външния вид на Руя и започва да поставя под въпрос спомените, които тя е смятала за реални.

Кадир, разкъсан между убийството на Хъдър и пълната конфронтация със Стареца, решава да предприеме критични стъпки, за да се измъкне от ситуацията. Въпреки че си мисли, че държи нещата под контрол, той не осъзнава, че ще причини ужасна катастрофа.

Докато Нисан се притеснява, че Руя ще съсипе връзката им, Ешреф се готви да обърне всички тези събития в своя полза.

Ето от резюмето се разбира че Ешреф има план и действа и не е толкова глупав , колкото искат да го изкарат.  От тоя текст така разбирам нещата . Няма да е лесно и за двамата тази ситуация и ще има напрежение и дистанция и отново ревност и Нисан ще почне да има съмнения дали спомените са й реални . Абе ... Драма да има забъркаха ги и те едни заплетени сценаристите ... и това може да не се понрави на турския зрител независимо от  изградената аудитория на екшън сериала и фен базите на главните актьори . Талантливи и прексни са  и има химия , енергия , флуиди и професионализъм .  Те подържат сериала и успеха и това е Неоспорим Факт !  Ейваалах на продуцентите че ги събраха и сбъднаха желанието на много от нас  и не Съжаляват за това и само спечелиха за да може да се подъържа това високо качество и ниво на проекта .  

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 12:17 от femmi2

# 558
Здравейте, дами!

Резюмето и новите снимки са пред нас. Не ни остава нищо друго, освен да чакаме епизода.
Може да се опитаме да подредим пъзела, да начертаем хронологията на събитията, пък утре да видим дали сме успели да влезем в обувките на Етем.
Аз съм доста песимистично настроена. Ще бъда щастлива ако сценаристите ме изненадат.

“Щастието зависи от качеството на мислите ви.
Мисли позитивно!"
Нека денят ви бъде не само успешен, но и невероятен – пълен с приятни изненади, красиви моменти и мили хора.

# 559
Аз се хващам за изречението че "Ешреф ще обърне нещата в своя полза" и няма да позволи да го разиграват. Бенката ще го обърка и това, че която и да е тази жена няма да остави да я убият враговете му после ще му тежи , защото всички страдат и ги преследват заради миналото му в онази ферма и когато се е влюбил от пръв поглед. Самият Ешреф каза пред Нисан че се опитват да объркат умът му психически. Не е лесно на никой от тях но и това ще преодолеят. Нисан ще почне да ревнува от фалшивата Рюя.
Тя също е объркана, но много скоро ще му каже истината право в очите. Heart Той я разпозна и влюби два пъти само че още не го знае. Не е предал Сърцето си и мечтата си и го е послушал. ❣️Ще изпита облекчение, като го разбере и усети за пореден път. Няма как да не я пита за тази прословута  отличителна бенка защо я няма.  Очите му ще се насълзят. Ще бъде много емоционално и няма как да не жегне и въздейства. 🥹🥹🥹🔥🔥💥🔥💯💥💕💟❤️‍🔥

Обаче на Ешко бей като му  причернее и му забранят нещо е като ураган нищо не може да го спреееее и чупи прозорци и врати и те целува после или иска кафе. Или ти казва че е готов да умре и изгори заедно с любимата си. Друг вариант няма и живот. Сладур бе сладур как да не го обичаш и влюбиш.  Направо е кеф да  гледаш Чаатай Улусой  такъв и му прилягаааа и толкова изгарящо сексииии и като смръщи този поглед и заговори с интонация и глас. Просто Красотааа... Мога да го гледам и слушам до безкрай. 🤩

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 12:50 от femmi2

# 560
Здравейте!✌︎㋡

Ще чакам епизода аз, не искам да прибързвам с мнението.
Не искам да повярвам,че Ешреф ще бъде заблуден с тази Руя...🫣
За Кадир, все пак си мисля че няма да простреля Хадър, но както пише в резюмето, той няма да осъзнае какви проблеми ще създаде.
Не разбирам как така си мисли,че ще стигне до Стареца, Динчер работи с него от много време и не се е и доближавал до него... А Кадир щял да отмъщава за майка си.🙄
Видях,че доста от комшиите недоволстват, фрага не им хареса.
Питат защо им губят времето сега с тази фалшива Руя, защо липсва Динчер от картинката... Доста са писали,че спират да гледат, защото очакванията им че ще се разкрие истината вече, са напразни и им е писнало.Нямали нерви за да гледат опитите на сценаристите да удължават епизодите.Няколко са писали: Сценаристите, рейтинг така не се печели, губите зрители.
В инстаграм настроението е такова, хората губят търпение.
Доколкото виждам, чуждестранните зрители сме много по-търпеливи от турските.
Аз няма да спра да гледам точно заради Чаатай и Демет.
Ще е интересна играта им, въпреки  нелепото протакане на събитията.
Нямам търпение да видя какво още ще ме накарат да изпитам, Демет и Чаатай чрез образите си.
Тотално игнорирам вече Етем, ще се фокусирам само върху любимците.😍

Общи условия

Активация на акаунт