Отговори
# 555
И двамата имат уж стабилни мениджъри.
Да не се притесняват самите те, че чужди мениджъри ще им лапнат талантливите хубавци?🤭

Ейй, за това не бях се замислила. Frowning Това бездействие от страна на Чачовия мениджър е много съмнително. Този човек никога не ми е вдъхвал уважение и респект. Не го харесвам. За асистента пък да не отварям дума...
С красивите колажи от сръбските и руски фенове ви пожелавам лека и спокойна нощ!

# 556
# 557
Добро утро във вторник . Хубав и усмихнат ден на всички . Simple Smile Благодаря за мненията и всичко споделено в темичката ни . Flowers Tulip

Нова снимка .  Дали е сетова или извън площадката ?  Тия  ежедневни дрешки са нови и не сме ги виждали досега и якенцето също . По панталона има малко петънце ама нейсе  не е толкова важно ...Relaxed Явно се е залял с нещо може би кафе или нещо друго от храна. 

''Eşref Rüya'' - Епизод 32 Резюме и кадри:

Виждайки Руя, която чака от години, Ешреф се изправя срещу хората на Стареца, за да я защити. Междувременно Нисан, наблюдаваща отвътре, е изправена пред голяма дилема с външния вид на Руя и започва да поставя под въпрос спомените, които тя е смятала за реални.

Кадир, разкъсан между убийството на Хъдър и пълната конфронтация със Стареца, решава да предприеме критични стъпки, за да се измъкне от ситуацията. Въпреки че си мисли, че държи нещата под контрол, той не осъзнава, че ще причини ужасна катастрофа.

Докато Нисан се притеснява, че Руя ще съсипе връзката им, Ешреф се готви да обърне всички тези събития в своя полза.

Ето от резюмето се разбира че Ешреф има план и действа и не е толкова глупав , колкото искат да го изкарат.  От тоя текст така разбирам нещата . Няма да е лесно и за двамата тази ситуация и ще има напрежение и дистанция и отново ревност и Нисан ще почне да има съмнения дали спомените са й реални . Абе ... Драма да има забъркаха ги и те едни заплетени сценаристите ... и това може да не се понрави на турския зрител независимо от  изградената аудитория на екшън сериала и фен базите на главните актьори . Талантливи и прексни са  и има химия , енергия , флуиди и професионализъм .  Те подържат сериала и успеха и това е Неоспорим Факт !  Ейваалах на продуцентите че ги събраха и сбъднаха желанието на много от нас  и не Съжаляват за това и само спечелиха за да може да се подъържа това високо качество и ниво на проекта .  

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 12:17 от femmi2

# 558
Здравейте, дами!

Резюмето и новите снимки са пред нас. Не ни остава нищо друго, освен да чакаме епизода.
Може да се опитаме да подредим пъзела, да начертаем хронологията на събитията, пък утре да видим дали сме успели да влезем в обувките на Етем.
Аз съм доста песимистично настроена. Ще бъда щастлива ако сценаристите ме изненадат.

“Щастието зависи от качеството на мислите ви.
Мисли позитивно!"
Нека денят ви бъде не само успешен, но и невероятен – пълен с приятни изненади, красиви моменти и мили хора.

# 559
Писах го в предния пост с поздрава и кафенцето и резюмето, когато го публикувах и коментирах и пак ще го напиша, защото това е надеждата на всички ни. Нормално е да има недоволство и ако продължава така зрителите ще се откажат от сериала. Доста неща проточиха във времето и действието се развива бавно, защото договорите и рейтингите го позволяват. Етем бей  има късмет с този проект , кастинг актьори , режисьор , оператори , продуценти и т.н. 

Аз се хващам за изречението че "Ешреф ще обърне нещата в своя полза" и няма да позволи да го разиграват. Бенката ще го обърка и това, че която и да е тази жена няма да остави да я убият враговете му после ще му тежи , защото всички страдат и ги преследват заради миналото му в онази ферма и когато се е влюбил от пръв поглед. Самият Ешреф каза пред Нисан че се опитват да объркат умът му психически. Не е лесно на никой от тях но и това ще преодолеят. Нисан ще почне да ревнува от фалшивата Рюя.
Тя също е объркана, но много скоро ще му каже истината право в очите. Heart Той я разпозна и влюби два пъти само че още не го знае. Не е предал Сърцето си и мечтата си и го е послушал. ❣️Ще изпита облекчение, като го разбере и усети за пореден път. Няма как да не я пита за тази прословута  отличителна бенка защо я няма.  Очите му ще се насълзят. Ще бъде много емоционално и няма как да не жегне и въздейства. 🥹🥹🥹🔥🔥💥🔥💯💥💕💟❤️‍🔥

Обаче на Ешко бей като му  причернее и му забранят нещо е като ураган нищо не може да го спреееее и чупи прозорци и врати и те целува после или иска кафе. Или ти казва че е готов да умре и изгори заедно с любимата си. Друг вариант няма и живот. Сладур бе сладур как да не го обичаш и влюбиш.  Направо е кеф да  гледаш Чаатай Улусой  такъв и му прилягаааа и толкова изгарящо сексииии и като смръщи този поглед и заговори с интонация и глас. Просто Красотааа... Мога да го гледам и слушам до безкрай. 🤩

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 13:19 от femmi2

# 560
Здравейте!✌︎㋡

Ще чакам епизода аз, не искам да прибързвам с мнението.
Не искам да повярвам,че Ешреф ще бъде заблуден с тази Руя...🫣
За Кадир, все пак си мисля че няма да простреля Хадър, но както пише в резюмето, той няма да осъзнае какви проблеми ще създаде.
Не разбирам как така си мисли,че ще стигне до Стареца, Динчер работи с него от много време и не се е и доближавал до него... А Кадир щял да отмъщава за майка си.🙄
Видях,че доста от комшиите недоволстват, фрага не им хареса.
Питат защо им губят времето сега с тази фалшива Руя, защо липсва Динчер от картинката... Доста са писали,че спират да гледат, защото очакванията им че ще се разкрие истината вече, са напразни и им е писнало.Нямали нерви за да гледат опитите на сценаристите да удължават епизодите.Няколко са писали: Сценаристите, рейтинг така не се печели, губите зрители.
В инстаграм настроението е такова, хората губят търпение.
Доколкото виждам, чуждестранните зрители сме много по-търпеливи от турските.
Аз няма да спра да гледам точно заради Чаатай и Демет.
Ще е интересна играта им, въпреки  нелепото протакане на събитията.
Нямам търпение да видя какво още ще ме накарат да изпитам, Демет и Чаатай чрез образите си.
Тотално игнорирам вече Етем, ще се фокусирам само върху любимците.😍

# 561
Лори, аз отдавна съм игнорирала Етем и гледам сериала единствено заради Чачо и Демет.
Но съм тотално разочарована как една красива и дълбоко психологическа история, която приковаваше зрителите към екран, се превърна в боза.
Мислех, че съм една от малкото, които негодуват и все намират кусури. Избягвам да чета коментари из нета, но днес едно изречение в IG, попаднало ми случайно, ме провокира: "Стига, стига, стига, какво е това?" Стана ми любопитно и продължих да чета. Потресена съм, не беше ми се случвало фенове буквално да "крещят": "Мисля, че трябва да изтриеш този фраг, преди някой да го види."
Прехвърлих се в YouTube,  за да изгледам още веднъж този фраг, а после отделих доста време, търсейки в коментарите нещо позитивно, нещо различно от възмущение и пълно отрицание на сериала. За съжаление - не намерих.
Зрители и фенове са разочаровани, обидени и възмутени. И не са само турски фенове, има и доста чуждестранни зрители.
Няма ли кой от екипа да прочете всичко това и да възпре Етем. Този сценарист буквално ще занули сериала.
Ето няколко коментара:

Гледаме как един сериал може да започне толкова перфектно и след това тотално да обърка нещата. Браво, сценарист!
Това не е сценарий, по-скоро е като дневното меню на местен ресторант; те пишат каквото им хрумне всяка седмица.
Лоялен съм към този сериал от първия епизод. Но след този трейлър, няма да гледам следващия епизод. Нисан вече знае, че Ешреф е човекът, когото е търсила през всичките тези години, така че от фалшива Рюя няма смисъл. Много харесвам Демет и Чагатай заедно, но е невъзможно сценарият да е толкова лош. Затова и рейтингите са толкова ниски през последните 3 седмици и мисля, че след този трейлър отново ще загуби точки.
Гледаме сцени като тази в индийския сериал, където мъж ревнува жена си заради куче; качеството би трябвало да се подобри с течение на времето, но продължава да спада.
Съсипахте напълно едно красиво изработено произведение, което можеше да бъде запомнящо се, като го разтегнахте толкова много. БРАВО на вас!🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻

Чаатай с фенове на снимачната площадка на телевизионния сериал „Eşref Rüya“

# 562

Имат право да се възмущават и пишат негативно но нека да мине епизода и да не си правим някакви прибързани генерални заключения. Фалшивата Рюя бързо ще я разкрият и няма да продължи дълго. Ешреф има план в главата си и ще го следва и действа без много приказки. Може и само той да си знае какво да прави и да не сподели с Нисан. Когато му трябва помощ ще се довери на свойте близки приятели от Отбора.  

Нещата се разкриват бавно и не можем да отречем и е факт че стигнаха далеч и ако беше  друг сериал с други актьори нямаше да имат този късмет и канал и продуценти и сценаристи.

Ако завърши хубаво сериала без трагедии и смърт всичко си е заслужавало. То продукция без кусури не може и никой не открива топлата вода и няма нищо ново под слънцето. Много неща вече  са измислени и заснети. Но има и недостиг на идеи и се усеща не само в Турция но и по света. При комшиите трябват да се правят вече кастинги за сценаристи и екипи и да се дава шанс и на по неизвестни и креативни не само на познати имена. Същото се отнася и за актьорите. На някой млади  им се даде шанс и се възползваха и то успешно.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 16:55 от femmi2

# 563
📈| Според данни от @mydiziworld

EşSan беше деветата най-обсъждана двойка в социалните медии между 2 и 8 февруари.  Eşref Rüya беше четвъртият най-обсъждан сериал в социалните медии през същия период.

Гьоркем Севиндик, Танер Румели и Каан Тургут зад кулисите на "Eşref Rüya"

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 15:51 от Emiliya

# 564

"Ако искате елата и ме хванете. Ешреф Тек е тук".  

Тая прегръдка между истинската и фалшива Рюя направо  е смешна ако не друго. То без думи да останеш.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 17:03 от femmi2

# 565
Хм, тази фалшива Рюя може да заблуди само Нисан, колкото да я накара да ревнува.  Ешреф много бързо ще я разобличи. Няма начин да не и зададе въпрос, чийто отговор знаят само той и истинската Рюя. Не мисля, че Етем ще протака с тази небивалица, то си и личи по реакцията на зрителите.  Колкото и да е своенравен и прави напук, не е чак толкова глупав, че да пързаля и Ешреф по тая нишка.

# 566
Нм, тази фалшива Рюя може да заблуди само Нисан, колкото да я накара да ревнува.  Ешреф много бързо ще я разобличи. Няма начин да не и зададе въпрос, чийто отговор знаят само той и истинската Рюя. Не мисля, че Етем ще протака с тази небивалица, то си и личи по реакцията на зрителите.  Колкото и да е своенравен и прави напук, не е чак толкова глупав, че да пързаля и Ешреф по тая нишка.
Пипи, надявам се да си права, че отчаянието е пълно. Вкарванета на фалшивата Рюя разбуни духовете. Дано утре вечер да не останем разочаровани, пък и да няма отлив от зрители, че ще се наложи Етем набързо да приключи сериала.

esrefruyadizitv
Вълнението е голямо, очаквайте с нетърпение утрешния ден! 💣🤫

#ДжеренБендерлиоглу (Ърмак от #EsrefRüya) в нова фотосесия. #Интересното е, че Джерен е омъжена за актьора #ЕмирБендерлиоглу, който участва в #Underground.

И двата сериала се излъчват в сряда.

# 567
# 568

Вие всички сте Ешреф Тек!

Вторник, 10 февруари 2026 г. 13:11 ч.
Kanal D
Докато феноменалният сериал на Kanal D „Ешреф Руя“ (Мечтата на Ешреф) засилва сюжета си с всеки епизод, злодеите са обект на много дискусии. Ешреф Тек, изигран от Чаатай Улусой, се бори не само с един враг, а с три могъщи и опасни фигури.

ОТ БРАТСТВО КЪМ ПРЕДАТЕЛСТВО…
Кадир, изигран от Гьоркем Севиндик, е един от хората, които Ешреф нарича свой „брат“, но които го предадоха най-жестоко. Неговата жажда за власт и желание за контрол водят Кадир по път без връщане. Връзката между него и Ешреф вече се е превърнала в открита война.

СМЪРТЕН ВРАГ ОТ МИНАЛОТО
Друга мрачна фигура, която преследва Ешреф от детството му, е Динчер... Героят, изигран от Танер Румели, се изправя срещу Ешреф с разчистване на сметки от миналото. Омразата и безмилостността на Динчер ескалират конфликта с всеки изминал епизод.

ЗАБАВНО, НО И ЯДОСАНО!
Каан Тургут, който играе героя Кенан в сериала, се откроява със забавното си поведение като дясна ръка на Кадир и враг на Ешреф. Неговите задкулисни планове срещу Ешреф го правят една от комичните фигури в историята.

ХУМОРИЧНА СНИМКА В СОЦИАЛНИТЕ МЕДИИ
Докато всички тези интензивни конфликти се развиват в сериала, снимка, споделена в социалните мрежи, се превърна в актуална тема. Усмивките на тримата герои, които се противопоставят на Ешреф в сериала, получиха хиляди коментари от фенове. Коментари като „Врагове на екрана, приятели зад камерата“ бяха особено забележителни.

„Ешреф Руя“, продуциран от TİMSBİ, излъчва новия си епизод в сряда вечер от 20:00 часа по Kanal D.

# 569
Слагам тая красота и по - късно ще пишем. Мерси за статията от каналa.

Общи условия

Активация на акаунт