Отговори
# 675
Нееее , няма да има повече такива игрички. Сигурна съм. Ще се стреснат от загубата на първото място и ще се борим да си го върнем. И преди писах че най много два епизода да търпим тоя фалш. Колкото и търпение да проявяваме време е да има по - голямо действие и раздвижване на нещата. Аферим че успяха два сезона да стигнат дотук без много съществени неща. Истината за Рюя още се проточва. Поне Нисан започна да си спомня миналото и да навързва нещата и това е добре и полезно за историята. Колкото ужасно болезнено да е няма друг начин да се стигне и разкрие истината и самоличността и щото Ешреф нищо не подозира и съмнява , нито проучва , което изобщо не му е присъщо. Наближава краят и на Динчер и Ешреф ще разбере че е свързан  и със смъртта на Афра и че той е Фърат Корал и е изпратил фалшивата Рюя и е свързан с миналото на Нисан. Тя това го знае но още не му е разказала. Иска сама да се пребори. Чийдем също още стои безнаказана докога така ?!  Време и там да има действие по въпроса. Ешреф още не е разбрал за това прословуто информаторство от началото и нали търси предателя и не иска да вярва че е Нисан. 

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 11:43 от femmi2

# 676
Мечтата на Ешреф - Епизод 32 (БГ Субтитри)

СЪНЯТ НА ЕШРЕФ, ЕПИЗОД 32 /ПРЕВОД И СУБТИТРИ: NERON ANGELOV /NOV/

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2026/02/32-neron-angelov-nov.html

# 677
Благодарим искрено на групите за бг буквичките. Flowers Hibiscus
Много ми хареса епизода и сега отново ще си го изгледам и насладя на всичко и наваксаме пропуските.

# 678
Най-после и Kanal D излезе с традиционната статия, но този път и дума не се споменава за сериозния спад в рейтинга и второто място на "Eşref Rüya".

Ешреф се събужда от фалшив сън!

12 февруари 2026 г., четвъртък 11:25 ч.

Във феноменалния сериал на Kanal D „Ешреф Руя“, където страстна любовна история осветява тъмната страна на мафиотския свят, един фалшив сън променя всичко. Въпреки че Мелек, сътрудничейки си с Динчер, обърква Нисан, Ешреф разбира играта, която се играе срещу него. Той осъзнава, че момичето не е истинската Руя в момента, в който я вижда. Той създава своя собствена игра, като се преструва, че се среща с Мелек и се сближава с нея.

„BIÇAK“  НА НАİNTİZAR СЕ ПРЕВЪРНА В ТЕМА ЗА ОБСЪЖДАНЕ
Ешреф Руя, която донесе напрежение и буря от емоции в сряда вечер, се превърна в актуална тема в социалните мрежи със сцената на емоционалната експлозия между Ешреф и Нисан. Сцените, съпроводени от песента на Интизар „Нож“, чупят рекорди за споделяне.
Моментите, в които романтичната изненада на Кадир разгневи Чийдем, също получиха широк резонанс в социалните мрежи.
След като Чийдем каза: „Мразя думи като „любов моя“, „скъпа моя“, „скъпа моя““, шегата на Кадир „Как да те наричам, Махмут?“ стана вирусна.

Ешреф Руя, продуциран от TİMSBİ, излъчва нови епизоди в сряда вечер по Kanal D.

Лори, когато имаш възможност качи отново песента с текста, че снощи не можах да ѝ обърна внимание.

# 679
Здравейте, момичета!୧⍤⃝💐

Стана това, което вече знаех че ще се случи, след като прочетох почти навсякъде в инстаграм коментарите.😔
Има отлив на зрителите на сериала.
Комшиите нямат такова търпение като нас...
Много ми е неприятно,че вместо рейтинга да е още по-нагоре, той стремглаво слиза надолу.
Надявам се, че Етем ще разбере къде какво отблъсква турските зрители.
Искам да напомня,че самите продукци постоянно вдигат нивото на проектите си, рекламата явно също е много важна.
Новия сериал, който ни е конкурент, дори не съм му обърнала внимание, но навсякъде се говори за него.
Доста бързо се налага като нещо вълнуващо за зрителите.
Явно има нещо, което не достига на публиката. И да, заради постоянно вдигане на нивото, било то дори на историите (чисто като сценарий), комшиите станаха много капризни и нетърпеливи.
И като добавим,че е пренаситено откъм сериали и имат избор да се пренасочат, ето ти...🫣
Наистина никак не ми харесва това.
Яд ме е за труда на всички, за да се постигне качество и една страхотна игра на актьорите, които виждаме че играят зверски добре.
Ние тук можем и да критикуваме отвреме навреме сценаристите, но няма да спрем да гледаме. От уважение и любов към Демет и Чаатай и начина по който ни карат да се чувстваме с играта си.
За жалост, не зависи рейтинга от нас.
Аз нямам търпение да гледам епизода довечера.😊
Благодаря ви за споделеното, благодаря и за преводите на нашия си сериал на бг групите!🫶

Еми, качвам отново, за да може да й обърнем повече внимание на песента, която е всъщност е много хубава и добре подбрана до колкото виждам.😊😍🥰

İntizar - Bıçak
Текст и музика: Intizar
Аранжимент: Tarık İster
Продукция: Sony Music Turkey

Превод на текста↘️

Нож
Бих разпознал тази усмивка навсякъде, бих я разпознал.
Мисля, че умът ми все още е върху теб, мисля.
Ще остана само с малка стая, хапка за ядене и палто.
Не ме викай, ще остана до теб, но...
Раната от нож на гърба ми е все още топла.
Ела и виж сърцето ми, не съм ли изгорен?
Няма да се поколебая да отида където и да е,
Прегърни ме топло.
Виж делото на съдбата, не съм ли изгорен?
Обърни се и виж сърцето си, не съм ли изоставен?

Ще остана само с малка стая, хапка за ядене и палто.
Не ме викай, ще остана до теб, но...
Раната от нож на гърба ми е все още топла.
Ела и виж сърцето ми, не съм ли изгорен?

Няма да се поколебая да отида където и да е,
Прегърни ме топло.
Виж делото на съдбата, не съм ли изгорен?

Обърни се и виж сърцето си, не съм ли изоставен?

Дъжд от хора пада от миглите ми на земята, не ги дръж, не ги дръж.

Ако сърцето ти бие за някой друг, никога не ме събуждай от този сън.
Всички обичат, бих умрял за теб, не забравяй това.
Обърни се и погледни в сърцето си, не забравяй.

# 680
Лори, благодаря за песента и превода. Наистина е много хубава и въздействаща. Подходяща за сцените, които наблюдавахме, в съзвучие с душевните преживявания на героите.
И за да не остава горчив привкус от всички негативни коментари, поствам и няколко различни мнения:
Мамка му, никой още не познава Ешреф, сериозно, този човек мълчи от първия епизод. Трябваше да разберем от тази реплика, Ешреф не просто си играе игрички, той вдига цирк, всички трябваше да разберем, че Ешреф знае всичко и че го прави, за да стигне до Динчер. Браво!
Трейлърът беше ужасен, епизодът беше много добър, но много ми беше жал за Нисан.
Казах, че няма да го гледам повече, но ето ни отново, залепени за екраните. Вие сте невероятни!
Краят беше страхотен, поздравления. Между другото, епизодът беше по-добър, отколкото очаквах.
Трейлърите изобщо не ми харесаха, но беше много добър епизод.

# 681
Хубаво е  да има баланс  в мненията и усещанията не само негативизъм  , щото това че сме се превърнали в индийски сериал е крайно преувеличено. Слава богу сме далеч от това , щото ако бяхме наистина дори и аз нямаше да издържа независимо от любовта и подкрепата ми към Чаатай и Демет.

Ешреф е мълчалив по принцип, но по дяволите да го наруши това мълчание поне веднъж  и да не се бори сам срещу това , защото това води до погрешни ситуации и разбиране и е опасно .  Всяка жена ще се обиди и засегне след романтична вечеря на красиво място и любовни думи и клетви и после отива при другата и я гледа и държи ръката й . И да влезе да изпочупи ресторанта ще има право и да не му вярва повече. Дори и  да знаеше защо се сближава с фалшивата Рюя пак щеше да й е некомфортно , защото това е мъжът, който Обича истински и е нейният пристан и всичко за нея. ❤️‍🩹  

Още в резюмето загатнаха на плана на Ешреф, но трейлърите наистина бяха ужасни и народа се обърка . Турският зрител с времето е станал доста капризен и непредсказуем , защото се е пренаситил на всичко.  

Във феноменалния сериал на Kanal D ''Esref  Rüya'', където страстна любовна история осветява тъмната страна на мафиотския свят, фалшивата Рюя е нарушила всички правила. Мелек, която си сътрудничи с Динчер, може и да е объркала съзнанието на Нисан, но Ешреф е разбрал играта, насочена срещу него. В момента, в който я вижда  осъзнава, че тя не е истинската Руя. Той създава свой собствен план, като се среща с Мелек и се преструва, че се сближава с нея.

Цитат
Ешреф разбра от самото начало, че това е фалшива Рюя. Неслучайно той е най-умният в Отбора. Надявам се сега да стигне до Динчер и конфронтацията да се случи. Нисан, която ги наблюдаваше отвън, естествено също  разбра погрешно ситуацията. #EşrefRüya край на епизода. Наздраве за усилията на целия отбор. Ще се видим следващата седмица.
https://x.com/mycapella01/status/2021689559247974796

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 16:04 от femmi2

# 682
Привет! Hug Аз не виждам причина хората толкова да се бунтуват, освен една. Началото-предизвестения край. Както и преди не един път казах, че това ще е урок за Етем. Зрителите НЕ обичат трагедиите, особено пък ако и знаят предварително. Затова и са нетърпеливи, с надежда, че може пък финала да не е такъв. Ако се гледа сериала, то е от уважение към актьорите! Hug

# 683
Момичета, аз съм съгласна с всичко, което казвате.😊
Пипи, много си права и за това с предизвестения край.
Аз бих гледала Демет и Чаатай навсякъде, дори да не ме грабва сценария и да се дразня на някои неща.
Просто ми е страшно интересно как се вливат в образите си и колко истински го правят.За тях всяка роля е предизвикателство, което те освен че го изпълняват, всеки път те изненадват и разчувстват.🤗
Да наблюдаваш растежа и надграждането им като актьори е много много приятно.🥰

# 684
Разтегнаха ги двете линии: Нисан - Ешреф и Айтен - Фарук.

Общи условия

Активация на акаунт