Отговори
# 690
Не остана.... Утре сме 13 - ти така че ще чуем музиката на филма.
Надяваме се и до края на годината да го излъчат и дигитално за чуждестранната публика. Ако ли не ще си почакаме още но то ще дойде време да снима и другия филм по договор.

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 21:10 от femmi2

# 691

Цитат
Тазгодишният носител на наградата за най-добър филм: Наистина успешен и впечатляващ филм, не съм изненадан.
#CağatayUlusoy Всичко, до което се докосне, се превръща в диамант.

# 692

Така е Истинско бижу е от най - добрите  и луксозни .  ДИАМАНД ! И много ни е яд че блести само в Турция , а не и в чужбина да снима. Просто той като не желае и не предприема нищо сам си е виновен. И тази асоциалност също. Може да засенчи и холивудските звезди. По нищо не им отстъпва.... Такава Красота и Харизма, талант и истински Хамелеон са рядкост. Също така е Земен и Скромен и още се зачервява на комплименти. Blush Въпреки това няма да спрем да му го пожелаваме и мечтаем. Flowers Four Leaf Clover Може и да ни изненада , той си пада по това. Планира си нещата и работи без много шум и хвалби.

Тази вечер ще Спиш на дивана Скъпи мой Smile  и недей да протестираш . Приятни сънища .
https://x.com/mycapella01/status/2021665348312084678

Цитат
Начинът, по който Ешреф гледа Нисан, е сякаш не може да повярва, че някой като нея е възможно да съществува. В очите му има страхопочитание. Гледа я сякаш е нещо рядко срещано и интензивността на това гледане кара Нисан да се срамува. 🥹😍🫠
https://x.com/RoseInEire/status/2021966954681274875

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 22:19 от femmi2

# 693
Тази вечер ще Спиш на дивана Скъпи мой Smile  и недей да протестираш . Приятни сънища .
https://x.com/mycapella01/status/2021665348312084678

Цитат
Начинът, по който Ешреф гледа Нисан, е сякаш не може да повярва, че някой като нея е възможно да съществува. В очите му има страхопочитание. Гледа я сякаш е нещо рядко срещано и интензивността на това гледане кара Нисан да се срамува. 🥹😍🫠
https://x.com/RoseInEire/status/2021966954681274875

# 694
Ехаааа ....  Тенкю Flowers Tulip Страхотни гифки от  този момент . Heart Eyes Един най хубавите и добрите и въздестващи  от епизода след скандала в къщата .

Цитат
Нуждаем се от повече сцени като тази, в които усещаме, че малките детайли от естествената и двойствена природа на ЕшСан се увеличават.
https://x.com/bourjourr/status/2021967505116496092

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 23:12 от femmi2

# 695
Цитат
Нуждаем се от повече сцени като тази, в които усещаме, че малките детайли от естествената и двойствена природа на ЕшСан се увеличават.
https://x.com/bourjourr/status/2021967505116496092

Да разходим малко ИИ за настроение:

# 696
Добро утро!🥰
Феми, както ти обещах↘️

Скрит текст:
Ако не е това видео, ще потърся отново.🙂

И още.🥰

Ново 😍↘️

Спойлери за Ешреф Руя:

Ешреф ще разбере за Динчер скоро.

Мелек ще каже името на Динчер.

Динчер ще умре в епизод 33, или най-късно в следващия.

Нищо няма да се случи с Гюрдал.

Фарук ще разбере, че Айтен е излъгала и че тя си има приятел.

Фарук ще бъде съсипан от лъжата на Айтен.

Фарук ще намери Айтен, а в по-късни епизоди героинята на Айтен ще напусне сериала.

Няма да има разделение между Нисан и Ешреф.

Нисан ще научи, че Мелек не е истинската Руя.

Нисан ще осъзнае за пореден път, че самата тя е истинската Руя.

Скрит текст:
Момичета, на мен много ми хареса епизода. Въпреки темата с фалшивата Руя, имаше от всичко.
Моментите на ЕшСан са ми фаворит, естествено.❤️
Романтик Ешреф беше страхотен, уж не знае как да си показва чувствата, а винаги го прави по много докосващ и истински начин.
После сцената с Мелек, охх, разплаках се с Нисан. Не искам да си представям да ставам свидетел на подобна гледка.
Нисан никога не е давала повод за ревност на Ешреф, а той сега го прави...
Ние знаем защо и каква е целта му, но Нисан отвън,гледайки как държи Мелек за ръце, няма идея какво се случва.
Тя просто вижда "центъра на светът си" с друга жена...Дано директно да отиде при тях, да не си тръгва настройвайки се,че  Ешо я мами. Да му потърси сметка, той ще си каже.
Скандала им беше страшен.🤭
Много се смеем с мъжо, как Нисан нарежда на Ешреф и как той реагира на това. Кой си е позволявал да го командва така, да го кара да се обяснява, да му крещи... И въпреки това, той изпълнява всичко, което каже Нисан, а погледите му са безценни.🤭😍
Викам на мъж ми: Виждаш ли,че всички мъже сте си чехльовчета?😃
И той вика, Горкия Ешреф и той като мен
- навън имат респект от него, вкъщи го респектира жената.🤣

Много се ядосвам на Фарук, никакъв разум не вкара, грам не помисли...
Не успяха да изкарат Ешреф глупак, но Фарук даже го оклепаха повече.
Тази Айтен е страшна гадина.
Гюрдал пък всички го нареждат, но в крайна сметка той на пияна глава каза нещата, които трезвен не можа.
Той наистина е престъпник и убиец, като прибавим и слабостта му към жените до степен зависимост...🙄
Гонджа много добре знаеше с какъв човек си има работа.
Аз помня,че той опита доста пъти да я остави, тя беше тази която постоянно тичаше след него и го следеше дали е с друга.През цялото време знаеше,че той не е само с нея.
Виждаше колко е токсично да има отношения с него и всеки път му се връзваше. Не й отива, интелигентна и сериозна жена, да се унижава толкова.

Кадир, аххх, глупав и алчен Кадир, дето си мисли, че е голям стратег.
Много му се ядосах, заради него убиха толкова много сираци... После Хадър пак да се пробва да обяснява на Ешреф как Кадир може да се покае.🤦‍♀️
Много съжалявам Хадър, че му се падна такъв син. Чувства се виновен,че крие от Ешреф и е разкъсан между бащинството и честта си.
Не ме изненада,че спаси Хадър, но пак не е напълно искрен.
Спаси го, защото сам каза,че ще има полза от него, а и не иска още един баща да му тежи на съвестта и да го преследва в сънищата му мисълта.
Кенан все повече ме напряга, той е по-голяма гад от Кадир. Доста е злобен.
Стана ми интересно за историята около братът на Мюслюм.
Ърмак пък както винаги беше огън.😍
Стана ми жал за прокурорката, защото чак сега разбра истината с очите си и осъзна,че щерка й е ченге на повикване на мафията.Доста кофти ситуация за една майка, която е и човек на закона...

# 697

Лори Hug
  Тешекюлер , скъпа . Това е  видеото . Търсих го и не го намерих , а подготвям новата тема .  Колажите са страхотни,  ама що си ги скрила .  Утре ще има още за празника . Може и нашият романтичен темерут да направи изненада на  гаджето си  и тя да се похвали   , макар че не е задължително да се споделя .  Мисля че той по такива празници и неща не си пада . То човек може всеки ден да покаже  такиве жестове и уважение . Да си купи и направи подарък . Gift Heart

Мерси за  мнението на епизода . И аз го изгледах и ми хареса . Хубав епизод , наситен  с емоции . Скандала им беше уауууу мога да ги гледам и слушам безкрай .  Когато се караха тя му каза че знае че е бил в Будур заради Рюя и  да не я лъже и затова е ядосана .  Той я попита от къде знае това и Нисан му отговори че просто знае птиците са и го казали . Тогава Ешреф не задълба и не настоя за по достоверен отговор, защото беше уморен и без това е на ръба да полудее от всичко .  Но ако беше продължил яеше да разбре че Нисан е била там .  Но ако не го бяха разсеяли онези и тръгна след тях , той влезна в къщата и щеше да намери и види Нисан .  Накрая след бурния любовен скандал и действия заключението на ЗВЯРА беше  '' Лъвът си има своята Лъвица'' . Wink

Какво мислите по въпроса , защото се усеща и забелязва вълнението му като видя Фалшивата Рюя и я погледна и се прадстави с треперещ глас . Тази сцена и изпълнение ми въздейства , значи добре го е престздал и си е свършил работата .  Дали наистина не му е минало през ум че може да е тя въпреки, че много добре знааеше че е клопка и защо отива в Будур . Нататък в епизода Ешреф казва, че когато е видял това момиче и е погледнал в Очите Не е изпитал нищо и Сърцето му не е трепнало, като при срещата с Нисан затова е сигурен, че не е Рюя въпреки бенката . Тя добре си беше научила урока Динчер и е разказал някои неща .

Той нали трябва да го играе достоверно, че е повярвал че това е Рюя за да ги заблуди и стигне до големите си врагове. Затова може да е показал и повече вълнение. Въпреки това трябваше да се убеди за себе си че е фалшива и я гледаше повече в очите. Той не иска тя да пострада заради него и затова я спаси. Динчер се ядоса и каза че не е искал да се срещат и виждат двамата не бил такъв плана. Искаше да се отърве и ликвидира Ешреф.

Когато Нисан видя Ешреф с фалшивата Рюя на среща и как и държи ръката и прилага красотата и чарът си в действие и най вече този негов убийствен поглед там също играеше театър, но тя не го знае и е нормално да се почувства обидена и засегната и да изревнува .  Той й каза, че знае че не е Рюя и че нищо няма да и направи само иска да стигне до Фърат Корал и Стареца.

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 12:33 от femmi2

# 698
Здравейте, дами!

Благодаря ви за споделените емоции около епизод 32 на сериала.
Аз също будувах нощес с него. Но кафето не ми е достатъчно, за да коментирам видяното.
Доволна съм! Силното негодувание на феновете след излъчването на фрага е стреснало Етем. Личи как в последния момент са преработили някои сцени и съкратили историята с фалшивата Рюя.
Надявам се и този спад в рейтингите да ги амбицира, за да мислят повече, преди да пишат и снимат.

🌀Обновление от каста 💥

Демет Йоздемир сподели снимки на страницата си. 🆕🫶

"Не търси това, което е добро за света, а търси това, което прави света ти красив.”
Радвайте се от сърце, забавлявайте в компанията на близките и любими хора, обичайте се и бъдете щастливи!

# 699

Ешреф -  '' Няма ли за мен добре дошъл '' ?
Нисан - '' Не мисля, че ще има това за теб от сега нататък''
https://x.com/yhwdykhn843512/status/2021801507675336789

Цитат
Благодаря ти, братле, ти си пълен гадняр.

Ешреф Тек, човек, отдаден на добротата и любовта, баща, смел воин, герой. #ЧаатайУлусой #ЕшрефРуя
https://x.com/nisagul899/status/2019786562834178185
https://x.com/bendeprivella/status/2022024632912752951

Саундрака на филма Musical Score

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 12:48 от femmi2

# 700
Uykucu (Soundtrack) Lin Pesto - Delikanlım & Emi (Official Video)

Текст на песента "Delikanlım & Emi":

Сърцето ми плаче непрестанно
Каквото и да правиш, никога не мога да те оставя
Не го приемай лекомислено, любовта те напада
Не мисли, че е толкова лесно, млади човече

Не се връщай, не искам да бъдеш
Вече не съм старият аз
Животът е такава игра, о
Няма нито роля, нито сцена

Нека и ти не си щастлив
Нека и ти не обичаш и не бъдеш обичан
Нека и ти не си щастлив

Сърцето ми плаче непрестанно
Каквото и да правиш, никога не мога да те оставя
Не го приемай лекомислено, любовта те напада
Не мисли, че е толкова лесно, млади човече
Не се връщай, не искам да бъдеш

Вече не съм старият аз
Животът е такава игра, о
Няма нито роля, нито сцена
Нека и ти не си щастлив
Нека и ти не си щастлив
нито обичай, нито бъди обичан

Текст и музика: Йълдъз Тилбе
Интерпретация и аранжимент: Лин Песто
Режисьор на клипа: Джан Улкай

# 701
Ехаааа..... Благодаря за гифчетата  от видеото и превода на песента от филма .  Всичко е изпипано и много хубаво в което не сме се и съмнявали . Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт