Вагинален дискомфорт

• 54
  • 1
  •   2
Отговори
Здравейте,
Пиша тук заради проблем с който се боря вече 1 година
Така стана, че се заразих с уреаплазма,микоплазма и гарденела миналата година. Имах течение,сърбеж и заедно с това по 1-2 подкожни пъпки от вътрешната страна на срамните устни,в неокосмената част,доста болезнени и с бял връх,не е херпес. Та тази пъпка съм забележила, че се поява, задържа се около 2-3 седмици и веднага след като изчезне се появява друга пак около вагината. Доста е болезнено и вече доста време продължават да се появяват. Също така имах и 3 пъти възпаление на бартолинова жлеза...
С антибиотици успяхме да махнем микоплазма и гарденела,но уреаплазма още я има,а гинеколозите ми казват, че няма как от тази бактерия да са тези пъпки. Няма нито херпес,нито HPV,хламидии и подобни. Смених 4 гинеколога,всички се държат сякаш за пръв път виждат такова нещо,бях и на дерматолог онзи ден и изписа триклобактер. Опитах да спра бръсненето(въпреки че се появяват в неокосмената част),намалих половите контакти,но това продължава.
Забелязала съм,че когато използвам локален антибиотик има временно успокоение на симптомите и спират да излизат,но сега след поредното лечение,този път с доксициклин и полижинакс пак имам пъпки,течение лек сърбеж. Партньорът ми също се лекува,въпреки че няма оплаквания и половите контакти са вече безопасни.

Наистина вече почвам да губя надежда и тези проблеми много ми влияят на психиката...

# 1
В кой град се намирате?

Общи условия

Активация на акаунт