Всичко излезе нормално, но аз продължавам да съм под напрежение, постоянно мисля защо нямам апетит. Беше изчезнал, леко, после се върна за ден и сега от 2 дни се храня много малко и се насилвам общо взето за да не ми падне кръвното и да имам някаква енергия. Вече съм за една седмица почти с 2 кг надолу от недохранване. Нямам никакви други симптоми до момента. Взех мерки и за психолог. Имах вече 2 сесии тук в чужбина + днес ще имам и с Бг психолог, защото разбирането на наш език е много по важно и успокоително според мен. Психолога тук ми каза, че имам окр, според симптоми които описах, че имам някакви знаци, които понякога ми помагат да не мисля за нещата които споделих, но казаха, че може и да се наложи психиатър. Страх ме е от това, защото ще ми изпишат АД, а отзивите за тях не са хубави от много хора и не искам живота ми да стане тотално зависим от лекарства. Стигнах сам до извода, че имам хипохондрия и напълно описва положението ми. От днес също се чудя дали е възможно да имам някакъв вирус на корема с тези добре изследвания? Например Хеликобактер пилори? Също забравих да спомена, че си мерех кръвната захар и кръвното постоянно, но отпадна версията за диабет или ир, защото и в това се съмнявах. Чувствам се много зле. Имам нужда от най-близките хора около мен, те са, но не можем да бъдем заедно постоянно защото и те работят и не живеем заедно. Приятелката ми не е българка, не усещам разбиране на 100%, но в същото време е до мен под някаква форма. Тя е по панирана от мен на моменти, което не помага. И това и моята история…. Ще се радвам всеки, който е минал през подобно нещо да ми даде съвет. Не мога да спра да мисля за тези неща, искам да се разсейвам, но съм като обладан от chatgpt и гугъл и постоянно питам неща. Втората ми работа е като композитор, от седмица нямам желание и музика да правя. Стресиран съм и имам чувството, че умирам….