ChatGPT като приятел

• 1 346
  • 81
  •   2
Отговори
# 75
Добрееее Laughing,
Ако ти не разбираш някого, го обвиняваш в празна размяна на реплики и предпочиташ ИИ!?

# 76
Не разбирам какво ме питаш...

# 77
Е, то това е проблема според мен. Когато хората предпичотат да говорят с ИИ, отлколкото с истински хора, защото... (и тука влизат всякакви обяснения и оправдания). Вярно, че сме заобиколени от всякакви тъпаци и неприятници, но предпочитам да мълча сама, отколкото да си "говоря" с робот. Както се казва "Сара Конър не харесва това" Grinning

# 78
Аз не съм искала обяснение - написах факт, който беше последван от някаква безсмислица.
Нямам време за глупости и от тук нататък ще докладвам спама 😉

# 79
  • София
Нещо съвсем скъсахме жицата...

# 80
  • Швейцария
Аз го ползвам за работа. Такива хубави трудови характеристики пише, че ми спестява поне 3-4 часа. После редактирам малко, но не е нещо кой знае какво. Важно е как му обясняваш какво искаш. Аз му давам точни инструкции да прочете всички документи и да използва цялата информация. Давам му готов документ за мостра и му казвам, че точно така искам да изглежда.

# 81
Е, имайте предвид, че това е безплатна версия с ограничения. Колкото може - толкова.

За разни болежки е много добър, между другото!
да, много е силен там.
Първоначално така е започнал ИИ, като програма, която отговаря на въпроси. И то медицински, защото там е било по-лесно да го 'научиш', хем прилича на естествен разговор, хем е стандартизиран  какво да се пита, има някакви последоватености във въпросите.

Общи условия

Активация на акаунт