ChatGPT като приятел

• 4 548
  • 183
  •   1
Отговори
# 180
Скрит текст:
Чатът има дългосрочна памет, която се запълва бързо - за нея писах в началото, когато засегнахме темата за паметта. След като се запълни, тя си стои и не мърда, освен ако не изтриете някои неща от настройките - там се вижда какво е запомнил.

Краткосрочната му памет е в рамките на самия разговор и тя не е добра.
Зависи какви разговори сте водили - на мен ми се е случвало повече от веднъж да забрави за какво говори и затова сега всичките ми въпроси стават малко тромави (освен въпроса припомням предмета на разговора).

Пример - разговаряме за книга, то изведнъж започва да говори за сериал, който сме обсъждали преди 4-5 месеца и който няма абсолютно нищо общо като сюжет с книгата, ...
Именно затова се правят отделни чат дискусии: 1. Книга. 2. Етерични масла.
Аз така съм ги разпределила и помни с месеци какво си 'пишем двамата'.
Имам и една обща в която го питам бързи неща по различни теми, в които не ми е важно да проследява развитието.
[/quote]

Прочетете пак какво съм написала - в пълното ми мнение е и сте изрязали точно изречението, в което изрично пиша, че става дума за нови и отделни чат дискусии. Дала съм примери от две отделни чат дискусии. Проблемът за който съм писала се отнася за отделни чат дискусии, в рамките на самата дискусия, която трае няколко минути.[/b]

Дано сега е по-ясно.

# 181
да, бърка се чат джипити. и аз съм го хващала. Например, коригираме заедно някакъв текст, давам му заповеди и тн, стъпка по стъпка и накрая като последна версия ми дава някаква стара...или ;онякопга имам няколко версии на даден текст. и ги назовавам някакси и в някакъв момент вместо версия Априм, ми дава Бета, примерно.

Днес го разпитвах за едни разултати и ми даде доста грешно мнение. Това няма общо със запълване на паметта, но има проблем с разбирането в някои аспекти.

# 182
аз си мисля, че и тук са му дали да пише, някои теми са формулирани в типично негов стил.
50% от съдържанието в соц. мрежи е на ИИ. Е,  този форум, май е с други проценти.

# 183
Това не е конспирация - форумът използва ИИ от повече от година и това беше официално обявено. Но не Чат гпт и не за да пише теми или мнения - пише обобщени въпроси и отговори под някои теми.

Общи условия

Активация на акаунт