Евровизия (Тема 32) - Виена 2026

• 11 339
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
В Китай пък откъде този интерес?

На Венямин новата песен също бие леко на чалга.
Така се привличат хора, почитатели от всички стилове. Правиш някакви неопределени смески между няколко жанра и ловиш фенове. :р
Ами Кристиян е познат там, гледали са предаването заради него и са се влюбили в Мона! Опа, то сигурно не е за нея, сигурно за Инърглоу са фалшивите.
Аз не ги намирам за чалга изброените песни, като цяло се дразня на това делене на песните. Има доста "поп-фолк" песни с поп звучене, но не ги въртят по "чистите" радиа (освен ако не са на Цветелина Янева).
Видях края на анонс по БНТ- Любо Киров и Нина Николина. За жури става въпрос. Другите не успях да чуя.
Добавям Богдана Карадочева, Криско и гръцка вокална педагожка.
Любо беше страхотен като жури в Х фактор, изобщо не го харесвах допреди това.

# 541
Браво за Богдана и Виктория Халкити в журито. А какво правят там Криско и Любо Киров, дето дори и музикално образование нямат? Нина Николина поне е завършила музикалното в Плевен.

# 542
Пак не е с авторска песен Роксана...

# 543
Имам непоносимост към Карадочева

# 544
Роксана беше мъчение.  Мона ,да не играе американски футбол Joy

# 545
Мона е ужас безподобен😫

# 546
Мона беше безобразно зле, за мен ще е трагедия, ако я изпратим.

# 547
Няма такова досадно пищене... Това фалшиво врякане на Мона беше ужас! Уж с народни мотиви, обаче регетон. Много по-зле от миналата седмица!

А Роксана пак не научила произношението. КалиманкУ ДенкУ е в оригинал, а не КалиманкО ДенкО. Миналата събота врякаше "Джурджевдан Е", то е "йе" накрая. От сръбски.

# 548
  • София
Не ми харесва Мона. Айде и сълза пусна. Ужас.

# 549
Туй нящо на живо ли е?

# 550
Браво за Богдана и Виктория Халкити в журито. А какво правят там Криско и Любо Киров, дето дори и музикално образование нямат? Нина Николина поне е завършила музикалното в Плевен.

Нина Николина е завършила и академията в Пловдив и то с 2 специалности.
А Мона е ужас! И визуално. Що за костюм!

# 551
Не знам защо на живо нещо не се получават изпълненията на Мона. Жалко...

# 552
  • София
Роксана пя по-добре от Мона. Много пищеше това девойче.

# 553
Не може да си отвори устата и да не каже, че е мома. Силна и бла бла. Костюмът между кукер и пауър рейнджърс. Този фолклор за нищо го нямат, умират да си упражняват творческите напъни върху него..

# 554
Кръстоска между народна носия, кукерски костюм и...   падове в стил американски футбол???

Общи условия

Активация на акаунт