Евровизия (Тема 32) - Виена 2026

• 11 321
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
,, Смятам,че аз трябва да отида на Евровизия, защото цялата съм музика " Ами,не си само ти! Цялата музика!
Редактори и продуценти са ги карали да записват визитка с отговор на въпроса: "Искам аз да отида на Евровизия, защото...."
Мона - великолепна!
Моят фаворит! Без грешка. Страхотно звукоизвличане за народно пеене. Нормално, който не му е свикнал да не го харесва,
Не само "без грешка", а без един вярно уцелен тон. изключително фалшиво. И това звукоизвличане е доста неправилно. Не се пее със стегнато гърло, като нея. Като добавим и ужасния темпър, врякане с тънко гласче.. картинката е пълна. Фалшиво и много зле.  Не става въпрос "Който не е свикнал", свикнали сме, просто това не е професионално пеене. Изключително зле е.
Иначе на визия я бива.

Чу ли Миxаела как пя? Може да направиш сравнение...

# 571
Тази песен на Михаела Маринова ли е?

# 572
Михаела пее зверски, изглежда отлично.

# 573
Леле, сега видях Мона!🤣🤣🤣 Какви са тези неща върху нея (не смея да ги нарека "дрехи" или "костюм", но наистина прилича на кукер-ръгбист)?!😅

# 574
Най-накрая песен на английски и по-живичка.  Ама английският е малко

# 575
Михаела беше като на плейбек, а като поведение чак изглеждаше не на място на фона на този омазан под и соц декори. Страхотна!

# 576
Баба Богдана пита "Тази песен няма да участва, нали"? Омг... член на журито ли задава този въпрос? Не знае регламента ли?
Ами личи кой си е завършена певица. Много добро вокално майсторство на Михаела.Heart
Точно така.  Подготвена, музикално образована, знае как се пее и го прави от много години. Перфектно си изпя песента.
Въпросът е, че... никога не ме е кефела нито една песен на Миxaела Маринова.

# 577
Професионално: нито един фалшив тон нямаше Мона. Този начин на звукоизвличане с високия ларинкс просто така се прави. Там също е правилна постановката. На места тона се модулира малко, за това звучи не като чист, но не е фалшив.

Това е правилно, отлично пеене, ако не ви допада, ок.

Дотук няма конкуренция Мона, макар че и Прея и Михаела да пяха също много добре.

# 578
  • София
Не харесвам Михаела, но тя си пее, пее като звяр! Но Мона, ами не - свикнали, несвикнали, пее фалшиво момата.

# 579
  • София
Богдана според мен знае регламента, опитваше се да се измъкне, че не ѝ харесва самата песен, започна с намек, но я натиснаха. Стори ми се, че не иска да си казва съвсем мнението, защото харесва Михаела като певица.

# 580
Не "нито един", а фалшива от началото до края, Мончето.
Тази песен на Михаела Маринова ли е?
Да, чисто нова. Във вторник я разпространиxa от Вирджиния рекърдс до всички медии.

# 581
От избора тази вечер, Михаела е най-доброто, което можем да пратим. Керана също може да покаже нещо интересно. Не че ще има значение, знаем си, че така или иначе е предварително нагласен този "конкурс" Евровизия.

# 582
О, тя Мона си го казва, че е кукер.😀
Не съм професионалист, но Мона мога да я изтърпя евентуално на запис, има нещо много остро в гласа и'. Мисля, че не е готова за Евровизия.

# 583
Дотук няма конкуренция Мона
Доообре, разсмя аудиторията! Нека бъдем обективни независимо от личните пристрастия.
И на мен ми xaресват най-много Инърглоу, но няма как да скрия факта, че Тошко пя фалшиво предната събота.  Няма как да напиша "нямат конкуренция", имат.

# 584
Не очаквах, че баш Михаела ще разчупи шоуто и ще донесе заряд, но ето.  Роксана има голям глас, но малко минорно ми дойде. За Мона ще си замълча. От Прея очаквах повече енергия.

Общи условия

Активация на акаунт