Евровизия (Тема 32) - Виена 2026

• 11 237
  • 761
  •   2
Отговори
# 585
Прея и Люлин е като кафето с цигара... LaughingLaughingLaughing

# 586
Професионално: нито един фалшив тон нямаше Мона. Този начин на звукоизвличане с високия ларинкс просто така се прави. Там също е правилна постановката. На места тона се модулира малко, за това звучи не като чист, но не е фалшив.

Това е правилно, отлично пеене, ако не ви допада, ок.

Дотук няма конкуренция Мона, макар че и Прея и Михаела да пяха също много добре.
На припева пя фалшиво.

# 587
Дотук няма конкуренция Мона
Доообре, разсмя аудиторията! Нека бъдем обективни независимо от личните пристрастия.
И на мен ми xaресват най-много Инърглоу, но няма как да скрия факта, че Тошко пя фалшиво предната събота.  Няма как да напиша "нямат конкуренция", имат.
Жалко за смеха, да, забелязвам : )
Харесва ми много момичето, не я бях чувала досега.
Но мога да разбера кое точно дразни масата и ок, всеки има право да приема нещата според своя си прочит и представи за музика. Не сме се събрали за жури

# 588
Молец...  ужас. Точно такъв тип "пеене" не понасям.

# 589
Прея ми харесва като стабилност на пеене и поведение на сцената. Непринудена е. Песента и' е малко еднотипна - да, но пък нали няма да пее нея при евентуална победа? Казаха, че от някакъв екип ще е написана песента...

# 590
Ризници, яморлуци, народни певици, виолончело, не мога...

# 591
Молец са потрес. И пак фолклорни мотиви, на Пирин фолк ли сме тази вечер?

Иначе визуално Мона е топ. Както и Прея, шоколадчето да ни представи пред Европа... супер.

# 592
Не че нещо, но Дара от няколко години не е релевантна. Новите ѝ парчета изобщо не влизат в стрийминг класациите, а ако някое случайно влезе, то е едва за няколко дни. В момента Мона има 3 песни в топ 50, и в Спотифай, и в Apple music. Това за бг изпълнител, различен от чалга или рап, е много добро представяне.

За мен вота на Дара също е организиран. Даже повече и от на Мона.

Спотифай не е кой знае какво мерило в България по принцип. Дара е много, ама много по-популярна от Мона. Впрочем, точно Дара има много повече месечни слушатели от Мона в Спотифай.

# 593
  • София
Изкарай Гано говедата - изпяха ли я или още не са. Grinning

# 594
Чакаме я.
И  Заблеяло ми агънце.

# 595
Не са. Чакам кой ще надмине Мона и Молец.

# 596
Ще ме прощавате, ама песента на Молец беше най-хубава досега за мен. Изпълнението не беше от най-силните тази вечер, но се справиха.

# 597
Xaxa... даа, и аз това чакам.
А Молец са ПОЗОР, и като визия, и като излъчване, и като "пеене" и като поведение. А са тъпи като налъми... в интервютата.

# 598
  • София
Хайде, най-подходящата песен за Евровизия-Thunder.Жалко, че я изпуснаха тогава..

# 599
Михаела пее като звяр! Чак е трудно да повярвам, че пее на живо - браво! Тъкмо вчера изгледах и видеото.

Общи условия

Активация на акаунт