Евровизия (Тема 32) - Виена 2026

• 11 212
  • 761
  •   4
Отговори
# 600
Супер е тази песен на Дара. Ама тя е пак фалшива. Е това е... студийната версия - перфектна, на живо - пълна скръб.

Досега само Михаела Маринова и Роксана пяxa чисто.

# 601
Вече започвам да се моля да спечели Мишето, поне няма да ни изложи с фалшиво пеене.
Не е готова Дара за Евровизия.

# 602
Дара се пъне, пъшка, не ѝ достига въздух. Има добри песни, включително тази, но на живо просто ще ни изложи на конкурса...

# 603
Чакам да прочета, как Дара непременно трябва да ни представи на Евровизия след това й изпълнение.

# 604
На мен ми хареса Дара, много атрактивна! Обаче доста се е окръглила🙂

# 605
Още не съм чула Дара. Ще пишете ли кога е време за гласуване, че гледам Селекцията с малко закъснение?🙂

# 606
Явно Христо Стоичков е преподавал английски на Дара покрай рекламите за Кауфланд.

# 607
Дара въобще има ли техника на пеене? За 10 годишна кариера би трябвало да е овладяла тънките моменти.

# 608
Дара не се представи добре. Но може би тя ще спечели зрителския вот.
Нали тате плаща  Wink

# 609
По-добре беше Дара от миналата събота, ама така след Михаела...не е кой знае какво.

# 610
Дара добре се представи, песента и е нелоша.
Танцувална, красива и тя ми е сред фаворитите тая вечер

# 611
Боряна Граматикова спомена, че ще е ръководител на българската делегация за Евровизия? Това сериозно ли е или беше шега (не можах да чуя добре в какъв контекст го каза)?

# 612
За мен Дара беше нелепа. Пеенето отното зле. Визията странна. Има отличаващо в Дара, така е. Може да й направят готина песен, на която да направи шоу, но която няма да може да изпее на живо и далеч няма да е приятно за слушане. Независимо дали има отличаващ тенмбър или не. Имам усещането, че БНТ отдавна са решили да пратят именно нея. За мен най-подготвена във всяко едно отношение е Михаела Маринова.

# 613
Оф, тази песен на Инърглоу ич не ме кефи. А имат песни, доста по-добри.
И пак фолклорни мотиви...
Остава и Керана да го удари на фолк.

# 614
На мен ми допада тази песен на Инърглоу, много 00's звучене.

Общи условия

Активация на акаунт