Пазаруване от Amazon- тема № 111

• 80 463
  • 815
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Благодаря ви момичета. Значи 9та серия на Филипс. Ще изчакам Черния петък.

# 751
  • София
https://www.amazon.de/-/en/dp/B0B71VWHJN/ref=sspa_mw_detail_0?ie … Tx&sp_cr=DUB&th=1
Не знам каква е била цената по черния петък, но И тази не е лоша за два броя четки!

# 752
  • Варна
https://www.amazon.de/-/en/dp/B0B71VWHJN/ref=sspa_mw_detail_0?ie … Tx&sp_cr=DUB&th=1
Не знам каква е била цената по черния петък, но И тази не е лоша за два броя четки!

Цената е добра. Моите ги купих за 183,99 евро по време на Черния петък.

# 753
  • Където е сърцето
Предполагам,че няма шанс но имам едни книги за около 200 евро на редовна цена.Някаква идея как да ги понамаля малко?

# 754
  • София
Осен да чакаш или да ги купиш от друго място.
Аз съм купувала учебници по език вместо от Амазон, директно от продаваща и излезе по-евтино, както и съм купувала ненови книги
Иначе научната литература, енциклопедиите/атласи си държат цената

# 755
Привет!
Някой хубав перилен препарат за детски дрехи да препоръчате? Взех от Гърция миналата година, как хубаво ухаеха дрехите.., но не мога да се сетя какъв беше.. та реших да попитам и тук за препоръки
Благодаря! 😊

# 756
  • София
Sano, от България,
 20+ г. по-късно още го ползвам.
Привет!
Някой хубав перилен препарат за детски дрехи да препоръчате? Взех от Гърция миналата година, как хубаво ухаеха дрехите.., но не мога да се сетя какъв беше.. та реших да попитам и тук за препоръки
Благодаря! 😊

# 757
И аз ползвам само него, обаче последния път не знам защо дрехите не ухаеха, бях взела разфасовка 80 пранета..дали не беше разредена, не знам. Не ми се е случвало преди

# 758
  • Русе
Според мен Сано си развалиха всички прахове и препарати,пробвайте на Fairy течния прах и омекотител,добре изпира и ухае много приятно

# 759
Момичета ,имам кафеавтомат на Делонги (протечевода вътре при утайката където изхвърля машината) Купена е юли 2025г.На страницата на продукта в амазон пише ,че гаранцията е 2 години.При самата поръчка не намирам бутон през който да предявя гаранция.Като дам бутона за получи поддръжка ме прехвърля на чат бот и после той ми се извинява че в момента не могат да ми осигурят помощ.Прочетох на първа страница :
“ Имейл за директна връзка: cs-reply@amazon.de- вече е автоматичен и не се следи. Пронбввайте с  impressum@amazon.de”
Това актуално ли е като информация?Аз искам замяна на машината ,не искам парите да връщат.Ако кажат ,че не може ще пробвам сервиз в България ,ама хич не ми се иска.

# 760
Делонги имат международна гаранция, ако не се лъжа. Обадете се на сервиза на Делонги и попитайте. Не виждам смисъл да занимавате Амазон, ако има гаранция на територията на България.

# 761
  • Mostly in my mind
За колко време ви пристигат пратките от немския? На 31 август поръчах. Имаше срок 8, 9 септември. Още не е дошла. Някакви претенции мога ли да имам?

# 762
Днес получих пратка от 7.09.
Преди време съм получавала компенсации разни, но вече сайта стана доста консервативен според мен.

# 763
  • Сф
Вчера получих втората част от поръчка от 4 септ. Първитата част пристигна на 9 септ. За София

# 764
За колко време ви пристигат пратките от немския? На 31 август поръчах. Имаше срок 8, 9 септември. Още не е дошла. Някакви претенции мога ли да имам?

Сравнително бързо ги получавам, около 10 дни. Вижте в поръчката си изобщо дали са го изпратили.

По нагоре някой питаше, дали имейл impressum@amazon.de е активен. Да, активен е. Дълга кореспонденция водих преди два дни с тях, че не ми доставят един артикул нито до адрес на Еконт, нито до Спиди, нито до моя адрес, а всъщност предлагат доставка до България.  Накрая се наложи да заменя продукта който исках и на негово място да взема друг.

И в заключение - ще има prime на 06 и 07.10👌

Общи условия

Активация на акаунт