Бон-бон 1995-2005

• 202
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!
Една носталгична тема – спомняте ли си предаването „Бон-бон“ от времената преди 2005 година?
Беше и си остава едно от най-запомнящите се детски музикални предавания у нас – с таланта на Bon-Bon Girls и изпълненията им на световни хитове.

Понякога се чудя дали е останало нещо от това предаване извън спомените ни.
Ако има и други хора, които още го помнят с усмивка – ще ми е приятно да се свържем и да си припомним повече.

# 1
Аз си ги спомням и много ги харесвах. Повечето от момичетата бяха мои набори и по онова време аз също се занимавах с пеене, но в малък град, където подобни вокални групи нямаше. Спомням си, че страшно много исках и аз да пея в подобна група.
Имам някакъв бегъл спомен за песента "Жаба Жабурана" в изпълнение на Поли Генова. Имаше чадър във формата на жабка и това беше уаууу просто 😆. Хубави времена бяха....Сега същата песен я пускам на децата си.

# 2
Също си го спомням с много топли чувства. Страхотно предаване! Аз съм от тези, които дълбоко уважават и ценят талантливите хора. Освен музикалните качества на изпълнителите силно се вълнувах от тоалетите и прическите им 🙂

# 3
Тук има една чудесна компилация от едни от най-добрите им песни:
https://youtu.be/b_czm3Waado?si=MiwTQW6gv-_d1yLt
Но е с много лошо качество и ми липсват още толкова много, хитове в тяхно изпълнение, например Marta Sánchez – "Desesperada" или "Waiting for Tonight" на Джей Ло... Еххххх

Общи условия

Активация на акаунт