Създаване сватбени покани онлайн

• 123
  • 6
  •   1
Отговори
  • Стара Загора
Здравейте, решила съм да си направя поканите самостоятелно и съм в търсене на онлайн сайт, в който да си изработя. Бях се спряла на Canva, но шрифта на кирилицата никак не ми харесва. Иска ми се да е по-разчупен и нежен. В очакване съм на вашите препоръки.

# 1
Здравейте, решила съм да си направя поканите самостоятелно и съм в търсене на онлайн сайт, в който да си изработя. Бях се спряла на Canva, но шрифта на кирилицата никак не ми харесва. Иска ми се да е по-разчупен и нежен. В очакване съм на вашите препоръки.

Има толкова много шрифтове в Канва, всички ли изпробвахте?

# 2
  • Стара Загора
Повечето да. За съжаление кирилицата не се променя, какъвто и шрифт да пробвам. Използвам безплатната версия ако това има значение.

# 3
През браузър версията се сменят нормално шрифтовете за кирилица, ако си с андроид.

# 4
  • Стара Загора
През лаптоп ги правя, по-удобно ми е. Шрифтовете за кирилица отделени ли са от останалите? 😂

# 5
Пуснете премиум за месец безплатно и вижте. Има толкова много шрифтове, невъзможно е да се прегледат всички и да не си изберете

# 6
  • Стара Загора
Даа, избрах и без премиум, но наистина голямо цъкане беше. Току що я направих. В крайна сметка Canva си е Canva. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт