🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-40

• 11 032
  • 357
  •   1
Отговори
# 330
Явно зависи от този, който ги подарява! Wink
Пък, дори и да е с кални маратонки и вълнени чорапи, връщайки се от лов на патици.
JoyJoy Joy
А, пък, ако те чака така- ехее! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 15:31 от NeZ_9

# 331
Ох, сцените на Кадир и Чийдем са ми като от друг сериал. Smile
Той е влюбен до уши, тя не може да го понася.
И аз мисля, че е важно цветята от кого са, а не, че са просто цветя.

Демет днес е рожденичка! Честита да е! Birthday

# 332
Прегледът на новия епизод на хитовия сериал на Kanal D #EşrefRüya разсмя зрителите!

Моментите, в които романтичната изненада на Кадир разгневи Чигдем, се превърнаха в актуална тема в социалните мрежи веднага щом се излъчи. В епизода, който ще се излъчи в навечерието на Свети Валентин, 14 февруари, Кадир, чукайки на вратата на Чидо с букет рози, беше посрещнат с неочаквана реакция.

„ДА ТЕ НАРИЧАМ МАХМУТ?!“

Романтичната криза между Кадир и Чидо, нетрадиционната двойка на Ешреф Руя, любимка в сряда вечер, започна с избухването на Чигдем: „Мразя цветята“.

Диалогът между двамата след това надмина дори най-забавните романтични комедии. Шегата на Кадир: „Как да те наричам, Махмут?“ В отговор на изявлението на Чигдем „Аз също мразя думи като „любов моя“, „скъпа моя“, „мила моя“, „медена моя“, „пчелна пита моя““, счупи рекорди за споделяне.

Хриси, май си в грешка. Рождения и ден е на 26.02.
Ето тук тя е съобщила за благотворителна инициатива, по случай Рождения и ден.

# 333
Толкова ми е турския! След 15 дни пак! Satisfied

# 334
От монтажиста Ömer

Никой няма да говори тази вечер...
Ще кажете само това: „ Благословен да си, Ешреф Руя.“

Много силни думи! Нямам търпение!

Дано Diva да мине да  ни остави линковете!

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 18:19 от NeZ_9

# 335
  • AMS

Привет и благодаря за споделеното!!!

Линковете >>>    ER32    ER32

# 336
Дива, благодаря!
Аз точно ходих от старите линкове да извадя новите.

От снимките едно ми е ясно. Хадър няма да загине.
Чийдем ще има тежък разговор с майка си.
Гонджа може и да прости на Гюрдал. Аз не бих си го причинила, но тя може и друго да реши. Както сама каза, аз от пари нямам нужда, ти си ни нужен, а той това не се и опитва да ѝ го даде.

# 337
Diva,  благодаря! Hug

Хайде да видим как Ешреф ще реши проблема! Wink
Момичета, желая ви приятно гледане!
Ще хвърлям по едно око и тук, ако има нужда от редуване.

# 338
  • Ямбол
Добър вечер момичета 🤗 .
Приятно гледане на всички аз гледам от този линк : https://www.canlitv.me/live/kanaldcanli-hd-izle
Ще се включвам по време на рекламите 🥰

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 20:11 от roxy94

# 339
Аз започнах да гледам преди малко.
Започна интересно. Wink
Момичето "Рюя " е наета от Динчер.
Кадир уби хората на Стареца и измъкна Хъдър.
Продължавам да гледам.

# 340
  • Ямбол
Така изтървах от началото малко.Хванах го от момента в който Кадир застреля всичките хора на Ихтияр.Хадър му каза да стреля,но Кадир не го направи.След това дойде Гюрдал с останалите и попита Хадър дали е добре.Той им каза,че Кадир го е спасил  от хората на Ихтияр.Гюрдал му каза,че го е направил с някаква цел понеже той едва ли не не прави такива добрини. Кенан  им каза нещо на въпреки Гюрдал му каза,че някой ден ще ги гръмне. Ърмак застреля Кенан в ръката.Брат и я попита защо го направи а тя му каза,че е насочил пистолета към него за това. Сираците започнаха да негодуват срещу Ешреф и управлението им. Понеже бил тръгнал да преследва някаква жена а и се занимавал с певицата.Ешреф им каза,че се казва Нисан,че татко Якуб не е бил женен.Но той не е като него. Попита ги кой баща е бил семеен. Попита ги за тяхните семейства и изреди всички на който е помогнал без дори те да разберат.Някой им е изплатил дълга,на други им е помогнал с лекар,на други нещо свързано с телефон не разбрах какво точно и всички му благодариха.А този който отиде при Кадир да се жалва и му даде списък с хора който искат да седнат на неговата маса го прокудиха от сираците.Ршреф за сега май се върза,че ъо а е Рюя,но каза на Фарук ,че обича само Нисан. Разговора му с Нисан беше много хубав .Нисан го попита дали е тръгнал след Рюя и да не я лъже той и каза -да . И че пак ли ще захваща същата тема на разговор.Тя му каза,че е обидена понеже е стояла и го е чакала да се върне,докато той е тичал след нея.Тпй и обясни,че тя е била отвлякана и трябвало да и помогне.Тя му каза,че за това има полиция.Нея са я били отвличали,него както и Гюрдал това било рутина вече.
След това се затвори в стаята
.Ешреф и каза да отговори да поговорят иначе ще разбие вратата.Тя му каза,че е разбил вратата,прозореца ,ако иска и къщата да изгори.Той и каза,че ще го направи ако трябва. След това му каза,че никъде няма да ходи и да сяда.След това и каза,че обида само нея и че не е почувствал нищо към Рюя дори не го помнила .Каза че е уморен и иска да си почива.Нисан му каза,че ще спи на дивана.

Ще продължа после пак ...

# 341
благодаря за линка и превода

# 342
  • Ямбол
Гюрдал се напи след,което почука на вратата на Гонджа каза и,че не може да бъде баща понеже е убиец.Не иска детото да има за баща убиец.Тя му каза,че може да остави всичко и да бъдат заедно,но той и отговори,че дори той да ги остави враговете му няма да го оставят и те ще бъдат в опасност през цялото време.За това не може да бъде баща.Каза и отново,че ще и помага с пари,а тя му отговори ,че не иска пари а иска него и го изгони да си върви. Той си каза сам на себе си че наранява момичето по този начин.Гонджа спомена,че ще роди детето и ще си го отгледа сама няма нужда от него и да ги забрави. Отиде в тавата на тази новата след което той заспа мъртво пиян,а тя се обади на Кенан каза му,че Гюрдал е отишъл при нея и какво да прави сега.След,което му каза,че е разбрала. Явно и в дал инструкции.Фрук получи обаждане в което искаха 1 млн. иначе никога повече няма да види Айтен.Ърмак научи за това след,което попита Фарук къде отива той и каза,че е негова работа и да не се меси.Тръгна след него с колата видя,че някой го удари зад врата и взе сака с парите.Тя го попита дали е добре - той и каза да тръгне след него.Оказа се.че този е любовника на Айтен и се били отървали му каза тя.Искаше да го закара в болница понеже Ърмак го застреля в ръката ,но той и каза,че нямало нищо нали били взели парите.Гадина такава.Фарук задлъжня още с 1 млн заради нея. Нисан и Джерен разпитваха Мелек какво иска от Ешреф ? Отговори им,че искала да му благодари.Нисан и спомена за чифлика,а тя отговори,че не и се говори за това. Ешреф и се обади и каза,че ще дойде да я вземе и я остави при Джерен да я до разпита и да я наблюдава докато се върне. След,което тя писа на Седа ,че я държат и не може да си тръгне и Динчер изпрати на адреса Чидо с  нейния театър Мелек си тръгна.
Кадир отиде при Чидо с букет рози.Тя го попита какво е това,Той и каза,че са цветя.Тя не обичала цветя и думи от сорта миличка,скъпа и такива и никога повече да не и подарява цветя.Той я пита как да я нарича,тя му отговори да и казва Чийдем.Той се смая.Тя го покани да седне и го пита дали е гладен.Ладир пита дали не е сготвила,а тя му каза,че ще поръча храна . Майката на Чидо разбра къде са заровени парите и си уреди среща с Чидо каза и ,че знае всичко за нея как я е видяла да взима пари от Динчер.Кадир се опита да привлече отново сираците от масата към своята страна като им предложи златни кюлчета от Ихтияр.Но те отказаха.Хадър дойде и го повика да говорят отвън. Каза му,че по-добре да беше го убил от колкото да види този ден. Хората на Ихтияр дойдоха и убиха всички.Хадур го попита дали е новото дело той му каза,че не е .
Ешреф заведе  Нисан на ресторант като и каза,че неговата мечта е тя.Да пият за нея и че я обича само и единствено нея. И тя му каза,че го обича много. Нисан му каза,че през всички което е преминала без родители тя продължава напред заради него и той е единственият,който я е закотвил в този животи не иска да го загуби. ❤️ Ешреф си тръгна ,а тя му каза,че ще остане още малко ще говори с Джерен.След което го проследи и видя,че се среща с Мелек.Ешреф и каза,че знае,че тя не е Рюя и ,че не вярва в съвпаденията.Каза и че не е усетил това пробождане с нож ,когато я е видял за първи път и сърцето му не е прескачало.Мелек го попита дали ще я нарани той и каза,че не.Иска обаче да знае кой я е наел да се представи за Рюя. Нисан ги гледаше тъжно отвън.

# 343
Мда. Сега тя не може да му каже, че я е скрила, интересно ми е как ще постъпи. За Нисан говоря. Много заплетено стана. Типичен турски сериал. Ама пак ми хареса.
Май нова софра ще трябва да се събира, че тази …

# 344
  • Ямбол
Епизода много ми хареса чакам си го утре и с превод 🥰 . Имаше много красиви моменти и разговори . ☺️❤️

Общи условия

Активация на акаунт