🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-40

• 11 962
  • 403
  •   2
Отговори
# 360
Нези, благодаря за песента и превода. Аз ще седна сега да гледам, пък да видим дали ще заспя. От умора, не от скука.

# 361
Гери приятни гледане!
И аз започвам серията.

# 362
Братът на Чаатай е отново в България.👀👀🤔🥰

# 363
Мноооого ми хареса последната сцена. Знаех си, че Ешреф е усетил капана още като я видя във фермата. Напълно съм съгласна с вас, че никога нямаше да и каже да го чака отвън, ако знаеше, че е истинската. Както и, че не я търси отчаяно, той просто е очаквал тя да се свърже с него.
Много тъжно ми стана за Нисан. Абсолютно разбирам всички нейни емоции. Тя е в правото си да не вярва напълно на Ешреф, защото след всички обяснения в любов, той прави нещо корено различно, макар и с много ясна цел, нещата в очите на Нисан изглеждат по-съвсем различен начин.
Хареса ми това, че тя не е сигурна в спомените си, точно така си представям целия процес по възстановяването на паметта. А не изведнъж да каже "ау, всичко помня вече" и хайде готово. Много ми е достоверна частта с колебанието.
За Кадир и Хъдър очаквах също това развитие, дори Кадир ме изненада с доброто си отношение към него. Smile
Гюрдал толкова ме напряга покрай историята с Гонджа, че не се притесних като разбрах, че онази дама е пратеница от Кенан. Въпреки че очаквах и тя, и Айтен да са от Стареца.
Вече наистина се надявам Айтен да изчезне. Ужасна жена без капка съвест.
Интересно ми е какво ще се случи с Чийдем сега. Дали Селма ще предприеме нещо?

# 364
И аз изгледах още веднъж серията. Особено внимателно -срещата на Нисан с "Рюя " и последната сцена.
Нисан също се усъмни в момичето.
Помисли си, че може да е капан за Ешреф.
Дано само да не направи нещо и да провали това Ешреф да види Динчер!
Интересно ми е той какво е намислил.
И какво ще направи Старецът с него и Кадир, защото те уж изпълняват задачите му, но в същото време си правят каквото си искат. Grinning
Чийдем също вече е на прицел и няма да може да им помогне.
Хубавото е, че Нисан е сигурна в чувствата на Ешреф. Но, това, което каза сирачето, е, че тя се е натъжила от това, което Ешреф крие от нея. А всъщност тя не крие ли повече неща от Ешреф?

# 365
Изгледах и аз. Ама сега ще нахвърлям само няколко наблюдения.
Ешреф е разбрал, че бенката не е където трябва. Но не каза нищо нито на Ърмак, нито на Фарук, нито на другите.
Чийдем е като момиче на повикване.
Маскираните нинджи сигурно са десет човека и ги въртят. Не показват лицата, че иначе много пъти щяха да възкръснат. В тези епизод по 3 пъти. Сигурно са на щат, че има голяма нужда от жертви.
Ихтиар сякаш не е престъпник, някоя лелка от държавно предприятие, която се занимава с клюки и интриги.
Гюрдал явно няма да се радва на дете.
Мюсюлмани ще търси брат си.

Братът дали е сам?Тя нали Демет е в Атина.

# 366
Гери, с две ръце подкрепям всичко, което каза. Най-вече това за Чийдем и Стареца. SmileSmile

Стареца на мен започна леко да ми олеква като образ в този епизод, наистина се занимава с някакви клюки и драми. Особено Кадир и Динчер не са най-адекватните представители за такава тайнствена мощ, която уж има. И двамата са малко според настроение и свободна програма, като получат заповед от него, те я приемат като предложение по-скоро. И накрая се провалят.

Вярно е, че Ешреф се държа свкаш това е истинската Руя пред най-близките си, но подозирам, че специално за темата Руя, той я приема като лична мисия и не иска да замесва останалите. При положение, че и в Сираците има проблеми, както и всеки по отделно си има някакъв казус, съвсем е решил да действа самостоятелно.

# 367
Аз, доколкото разбирам Старецът иска от Динчер да отвлича вниманието на Ешреф с фалшивата Рюя, докато той се разправи със Сираците. За целта и Кадир трябва да му съдейства, като се отърве от Хъдър.
Но ,както казахте и вие, те са на волна програма.
Кадир си иска отново да е "баба", а Динчер си иска отмъщението.
Единственото хубаво е, че Кадир изпитва задръжки да убие баща си.
А лошото е, че Хъдър, лъже Ешреф и разбра, че няма начин да му каже и да запази отношенията със сина си.
Ешреф няма да каже на никой, че това не е Рюя, докато не намери Фърат Корал.
Но пък всички разбраха, че тя вече не е важна за него, колкото е Нисан.

Гери, всичко е възможно. Wink

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 01:00 от NeZ_9

# 368
Изгледах серията и много ми хареса.
Много мъчно ми стана за Нисан.
Блестяща игра направиха Демет и Чаатай в тая серия.
Сцената в ресторанта ми е най- докосваща, много ми харесаха и двамата, какво си казаха, с открити чувства говориха. Сцената беше страхотна!
Е, на финала имаме недоразумение което ме кара още по-нетърпелива да съм до следващата сряда.
Имаше моменти в които Нисан малко прекалява с притискането на Ешреф с "Рюя", но на фона на финалната сцена всичко си идва на мястото.
Айтен, мизерница! Как само използва Фарук.  
Йърмак браво на нея, навсякъде огрява.
Гонджа много силна роля направи и тя тази серия. Когато врата беше затворена, майсторски гримаса направи. Актрисата има голям потенциал.
Ето, че Хадър иска помирение на Ешреф и Кадир. Тука вече ще имаме разминаване, особено когато Ешреф научи, че е и баща на Кадир и не му е казал Хадър. Ешреф ще се чувства предаден от най-близкият човек, много ще го заболи.
Изобщо, серияла става от интересен по - интересен.
Сега липсата на 1 мил долара да видим как ще се отрази на хотела. Йърмак каза:"Фарук това е огромна сума пари" мисля си,  че ще има сътресения с финансите.
 Ох, спирам. Дано не ми се изпарят моментите до утре.
Лека и  спокойна нощ!

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 01:14 от eliet

# 369
Добро утро!
Нека денят ви да започва така

И все пак, бъдете една идея по внимателни днес в София!
Ако не единия, може да срещнете другия Улусой. Wink
Готова съм за още коментари.
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 370
Добро утро, момичета! Хубави неща сте написали! Аз набързо да си кажа любимата сцена, как се караха, т. е. как Нисан му крещеше, като женена двойка, а той накрая мъдро и спокойно! Stuck Out Tongue Winking Eye заключи: "Момичето на Лъва е Лъвица" Joy

# 371
Добро утро!
Петък 13-ти!😏
Днес не излиза ли песента на "UYKUCU".

От снощната серия последната сцена ми остана в главата.
Ето и един коментар от групата на "Only Cagatay":
Всеки, който наистина следи отблизо Ешреф Тек, го знаеше от самото начало. Чагатай го изигра майсторски. Той ни показва какво Етем не успява да напише за своя герой. До последния си дъх Ешреф ще продължава да се жертва и да дава всичко от себе си, за да защити хората, които обича.
Така е!
https://www.facebook.com/share/p/18MojW863R/

Желая ви щастлив петък!

# 372
  Хаха, Ясна, да, беше много готино!
И това също:
" Свърши ли вече"
" Не, само малко ми падна гласа, ще си почина и пак те почвам!" Grinning

И накрая
" Ти, тази вечер си на дивана" Joy

Те явно си живеят като двойка, нищо, че не ни го показват.
Но Нисан много му вика! Постоянно и за всичко!

О, Ели, добре ме подсети!
Отивам да я търся. Wink

# 373
Аталай да не си в хванал гадже от България. 😉
Светли Валентин е утре!

# 374
Песента от филма Uykucu вече е на музикалните платформи Misc Loudspeaker

Когато я слушаш на края на филма, въздействието и е още по- силно.
Надявам се скоро да го видим!
А сега- приятно слушане! Headphones

Общи условия

Активация на акаунт