🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-40

• 3 955
  • 125
  •   7
Отговори
# 90
Първо ще трябва да му прости за чифлика обаче. Много е комплицирана ситуацията, тя знае, ама Ешреф като не знае и отново тръгва при нея, какви очаквания има той, ако види Руя?

Мислих си дали снимката, която Ихтияр остави на Ешреф, няма да е снимката, по която Нисан ще се е познае пред него?

# 91
Хриси, тя вече си спомни коя е. Няма нужда да се разпознава на снимката.

# 92
Хриси, точно това и аз щях да кажа- тя вече знае, че е Руя. Wink
А какво имаш предвид, да му прости за чифлика?

Имаме изненада от админа, но ще трябва да почакаме малко. Wink

# 93
не съм Хриси, но ако той отиде там без да сподели с Нисан, за да търси Руя, ще има проблем с нея. Предполагам, че тя ще се скрие, но ще го види там и много ще я заболи. Независимо, че знае, че тя е Руя, той не го знае.

# 94
О,да, ако това има предвид, съм съгласна.
Ешреф ще мисли, че защитава Руя.
Нисан ще преживее това като изоставяне.
И за първи път ще се появи истинска пукнатина между тях, не заради лъжа, а заради липсата на споделяне.
Иронията е убийствена!
Той ще търси Руя, за да я спаси…
Руя ще стои няколко метра от него и ще разбира, че любовта без истина пак ранява.
Ако сценаристите тръгнат по този път, това няма да е евтин конфликт. Това ще е естественото следствие от всичко, което Ешреф е научен да прави- да обича сам, да носи тежестта сам.
Но точно тук Нисан вече няма да го позволи.
Надявам се! Wink

# 95
Хриси, тя вече си спомни коя е. Няма нужда да се разпознава на снимката.
Да, да, тя знае, ама може Ешреф да разбере случайно покрай снимката. Тя да си я прибере или да изкоментира нещо. Тя не знае, че той я познава по бенката.
А за прощаването точно това имам предвид. Няма как да не се почувства наранена, макар че знае истината. Все пак Ешреф е в неведение и тръгва да търси и спасява съвсем друга жена, нищо, че каза на Нисан, е я обича повече, отколкото някога е обичал Руя.

# 96
Така е, Хриси! Болката на Нисан е напълно неизбежна. Дори логиката да и казва едно, сърцето и ще чувства друго.
Защото тя вече знае фактите- Ешреф не знае, че Нисан е Руя. И в неговия свят той пак тръгва да спасява друга жена.
Думите му, че обича я повече, отколкото някога е обичал Руя са искрени, но те не отменят действията. А действието тук е, че
той пак избира да изчезне, да поеме сам пътя на жертвата, воден от спомена за Руя.
За Нисан това ще звучи като  „Колкото и да ме обичаш сега, когато стане нещо, ти пак тичаш към нея.“
Така че, дори да знае истината, дори да разбира причината, тя пак ще се почувства изместена. Confused
Ако тя  го види, разбира се, защото може и да ни подвеждат.

Още една снимка от фотосесията на Демет

# 97
Според мен ако не се засекат двамата там, то тогава тя ще се скрие. Не мисля, че ще оставят тя да не разбере поне. Нали трябва да има драма.

Даже те го залавят за нещо в чифлика. Нисан отива в затвора със снимката от детството си при него и затова изглежда ядосана. Защото знае, че той пак се е занимавал с Руя.

# 98
  • AMS

Благодаря ви за интересните постове и за реакциите!!!
Старецът отлетя и ни остави да  
Да не забравяме и другата част на фрагмана. 

Скрит текст:

За тези от Based Istanbul никога не бих снимала фотосесия.
То вярно, че не са ме и канили, но не е само с Демет това.
Берен също я бяха издокарали така, че да не може да се познае.  
Доста изчанчени са за моя вкус.

# 99
Diva, във втората част е малко мътна и кървава...Grinning
 Но в крайна сметка Ешреф пак се добра до човекът на Стареца.
За списанието нямах представа, че това им е стил. Сега вече ми е ясно, защо Демет се е съгласила да изглежда така. Wink

Победителката от конкурса на монтажиста е получила подаръка си и казва, че е много щастлива.

Подписа на Чаатай е напълно в негов стил - непретенциозен.

Редактирам се, защото май дойде времето за изненадата- снимка на партньорите.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 18:22 от NeZ_9

# 100
Чачи и Демет, нови снимки от сета

Отивам на танци, ама още ми е любопитно за бомбата-закъснител.

# 101
Здравейте, момичета,

Още не съм изгледала цялата серия, стигнала съм до средата. Ще се върна да ви прочета малко по-късно.
От два дни една мисъл не ми дава мира, възможно ли е Стареца да е баща на Ешреф?! И всички тези опити за убийство да са от Динчер/Кадир. Даже пишейки това си мисля, ако Стареца е убил майката на Кадир има ли вероятност Кадир и Ешреф да са братя и Стареца да я убива заради Хъдър или пък Стареца е жена, коята е била с Хъдър и убива майката на Кадир... Може би влязох в научната фантастика, ама 😂😂😂
Не виждам причина да крият толкова много стареца...
Ще св върна да ви прочета сега 😍

# 102
Lale, на мен също ми е чудно защо толкова го пазят в тайна този Старец. Понякога и аз се замислям, кой ще да е, но чак до такива разсъждения не съм стигала.

# 103
Изненадите днес не свършват- ще имаме втори фраг

Може би той ще ни каже още нещо. Wink

По повод снимката на партньорите, ще кажа, че е съвсем прясна- Демет беше с тези дрехи в първия фраг.
Малко на отчаян ход ми прилича.
И по нищо не се различава от снимка на Чаатай с фен. Wink

# 104
Лале, идеята Стареца да е баща на Ешреф много ми допада Grinning, и той е имал баща и майка,
а за тях нищо не са разказали. Гери, повтарям любимата снимка Blush

Общи условия

Активация на акаунт