Тъщата се меси в нашите отношения - развръзката

• 3 962
  • 99
  •   4
Отговори
# 90
Кърти избраният от жена му дизайн, за да не му напомня за нея?

Още по-добро решение - хвърля апартамента, сменя града, напуска страната.
Силно препоръчвам.

# 91
Кърти избраният от жена му дизайн, за да не му напомня за нея?

Още по-добро решение - хвърля апартамента, сменя града, напуска страната.
Силно препоръчвам.

Ти пък. Той нали подчертаваше, че в оригиналния град имал къде да живее безплатно у роднини, освен в собствения си апартамент, който не става за живеене. В чужбина, като иде, няма да има къде да живее безплатно.

# 92
Скрит текст:
Ти пък. Той нали подчертаваше, че в оригиналния град имал къде да живее безплатно у роднини, освен в собствения си апартамент, който не става за живеене.
В чужбина, като иде, няма да има къде да живее безплатно.

Не всичко е пари на тоя свят. Напълно сериозно.
Сред един от двата пола, не тестостеронния Wink има такива характеропатии, от които колкото си по-далеч, толкова по-добър ти е живота, макар и скъпо платен Simple Smile
За разлика от вкорененото мнение в бгмамата, се осмелявам да твърдя, че парите (и още по-малко сигурността и удобствата) не са били от значение при събитията в (моя) живот, които са си стрували, и които са ме направили такъв, какъвто съм.

# 93

Понеже беше залепена с някакъв топъл силикон или някакво такова лепило, много трудно успях да премахна някои от нещата. Сега още има остатъци, но не съм стигнал до нея, защото имам други ангажименти. Цялата вселена на тези хора и самите тях вече отдавна ги преодолях.

Няма значение колко време ще ми отнеме този ремонт, аз искам да стане бързо, но си го правя сам, малко по малко и с приятели, без никакви нерви и без никакви излишни натоварвания.

Важното е човек да прави неща, които го карат да се чувства добре, да се вижда и събира с хора, които го карат да се чувства добре и да няма агресия. Когато видиш такъв човек най-добре е да бягаш далеч от него.

Най-много съжалявам, че през по-голямата част от живота си съм бил неуверен в себе си и притесен и не съм успял да придобия опит навреме, за да мога да различа такива ситуации и просто такива модели.

Пожелавам ви да имате спокойствие и щастие с хората до вас и никога да не се докосвате дори близо до такива толкова негативни емоции, каквито ми се беше наложило да изживея. Всичко лошо е оставено в миналото и само най-доброто предстои.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 12:35 от actual

# 94
  • France
😂 Ей, тази мацка излезе огън момиче. Кефи ме.

Първо ми се иска да я поздравя колко бързо е разкарала човек, който се опитва да ù диктува какво да прави с парите си и да ù пожелая някое младо докторче, с което да са си равни и да няма избиване на комплекси.

# 95
Тоз тиган сигурно на бабата като млада булка през лето Господне 1940 са го били подарили. Остава да каже авторът и че го е използвал.

# 96
Точно парите и тяхната липса правят най-фрапиращите “мъжки” мнения тъжна картина на бг реалността, когато вместо един мъж да си вземе живота в ръце, търси вина у жените. И става едно изливане на жлъч и хронично омаловажаване на жените по всякаква линия. Мъже без опит или с лош опит се опитват да обяснят мъжко-женските отношения като токсични и битка на интереси.

Такива ще кажат, че парите нямат значение, но ако ги изкарваха, друга песен щяха да пеят.

Тиганът прилича на тези, в които на село на кокошките се сипва смляна храна Grinning

# 97
Не виждам какво значение има дали тавата е комунистическа, праисторическа или прилича на каска на изпаднал германец. Човек не свързва такъв предмет с епоха или външен вид, а с близък на сърцето му друг човек.

# 98
Не виждам какво значение има дали тавата е комунистическа, праисторическа или прилича на каска на изпаднал германец. Човек не свързва такъв предмет с епоха или външен вид, а с близък на сърцето му друг човек.

Подиграват му се бре.
Той си троли, те му се смеят. Аз също се посмях, на тоя нов бот - писач на теми за добри мъже и зли жени.
Честно от сърце се смях!

# 99
  • France

Подиграват му се бре.
Той си троли, те му се смеят. Аз също се посмях, на тоя нов бот - писач на теми за добри мъже и зли жени.
Честно от сърце се смях!
Дай линк, плийз
И там да се посмеем

Общи условия

Активация на акаунт