[помощ] Големи проблеми с жена

• 6 216
  • 254
  •   5
Отговори
# 210
  • София
На мен всичко ми изглежда съвсем истинско.
И моят съвет е да я изтриеш и блокираш навсякъде. Заради себе си.

# 211
Човека явно е със Стокхолмски синдром.
Явно му липсва гадното и отношение.
То направо патологочно е това.

# 212
  • София
Повечето "жертви" на хора с такова поведение са такива. Бий ме, обичам те. Мозъкът е свикнал на токсичното поведение, получава стимули от него и си го търси.

# 213
Да, затова и я следва още и гледа какво прави.
Кой нормален ще прави така?

# 214
  • Някъде там
Ако вече не си я прибрал обратно, като е дошла за багажа.Joy

# 215
Може.
То такива връзки често така завършват.
Абе цирк балкански.

# 216
Не, няма как да стане това със събирането, вече се случи преди 4 месеца, ето до къде стигнахме. Тогава решението беше общо, след няколко дни започнахме да се виждаме навън и ми обясняваше как ме обичала обаче аз вече не съм я бил искал и поддадох тогава. Далеч съм от мисълта че отношения от типа иди ми - дойди ми са здравословни, а това че аз трябва да работя над себе си, наистина е така, даже се и изплаших от поведението си, но явни манипулацията беше много добра, а любовта сляпа като къртица. Но има и друго, това ми е първата най-сериозна връзка, в която съм живял с човека като семейство, другите ми са били по-небрежни, гаджета и тн., може и затова да съм търпял всичко - от липса на опит и главно липса на сблъсък с такива хора и не на последно място фикс идеята да създам здраво семейство, тъй като моите родители се разделиха отдавна, нейните също са.

# 217
  • Някъде там
Не, няма как да стане това със събирането, вече се случи преди 4 месеца, ето до къде стигнахме. Тогава решението беше общо, след няколко дни започнахме да се виждаме навън и ми обясняваше как ме обичала обаче аз вече не съм я бил искал и поддадох тогава. Далеч съм от мисълта че отношения от типа иди ми - дойди ми са здравословни, а това че аз трябва да работя над себе си, наистина е така, даже се и изплаших от поведението си, но явни манипулацията беше много добра, а любовта сляпа като къртица.
Тя изнесе ли се окончателно ? Събра ли си всичко ?
Ти изтри и блокира ли всичко свързано с нея сега ?

# 218
Не се самокритикувай толкова, а се концентрирай над собственото си време и занимания. Върни си центъра. Всеки се поддава понякога, но думите са си думи, делата се чувстват винаги, когато са различни от казаното. Първо малко се объркваш – абе, защо този човек ми говори едно, а се случва/прави друго. Аз ли греша, нещо се обърквам или не разбирам. После ти се избистрят нещата и взимаш решение.
Време.

# 219
Не, няма как да стане това със събирането, вече се случи преди 4 месеца, ето до къде стигнахме. Тогава решението беше общо, след няколко дни започнахме да се виждаме навън и ми обясняваше как ме обичала обаче аз вече не съм я бил искал и поддадох тогава. Далеч съм от мисълта че отношения от типа иди ми - дойди ми са здравословни, а това че аз трябва да работя над себе си, наистина е така, даже се и изплаших от поведението си, но явни манипулацията беше много добра, а любовта сляпа като къртица.

Останаха 2-3 неща по-едрогабаритни, които по уговорка днес трябва да вземе.

# 220
  • Някъде там

На втория въпрос не отговори, това означава че не си.
Защо ? Нали нямаше връщане назад ?  Или си мазохист ?

# 221

На втория въпрос не отговори, това означава че не си.
Защо ? Нали нямаше връщане назад ?  Или си мазохист ?

Докато не си вземе останалите неща и не ми върне ключа няма как да я блокирам

# 222
Опаковаш ѝ нещата, ако се ослушва с уговорката ги транспортираш, или плащаш на едни хамали да ѝ ги доставят, взимаш си ключа и квото било - било... Какво стоиш и чакаш?
Иначе ѝ даваш възможност да протаква и да си разиграва цирковете. Освен ако не ти харесва да си в драма де, към което като гледам имаш склонност..

# 223
Защо му държите сметка?
Човек има нужда от собственото си самосъжаление за кратко.
Още по-голяма сила показва, ако не я блокира.
Той сам ще си прецени.
От бившите съм блокирала единствено 1, но той беше неконтролируем с дебнене, нападане, писане по стената ми.
Блокирам само нагли, нахални, досадни типове.

# 224
  • Някъде там
Можеш, разбира се. Оставяш само телефона. Социалните й мрежи не ти трябват.
Ако тръгне да прави номера и казваш че й изхвърляш багажа и сменяш ключалката.
Май май не ти се иска?

Общи условия

Активация на акаунт