[помощ] Големи проблеми с жена

• 11 772
  • 476
  •   1
Отговори
# 465
Кукумицини - не давам! И не купувам жилища без брак и ясни правила. Даже с моят като основахме фирмата всичко е фифти-фифти.
Вярвай в Аллах, но си връзвай камилите!
В това отношение и ММ е същият - напълно го подкрепям. Въпреки, че бюджета ни е общ и всички пари са в общият кюп лев не се харчи без взаимно обсъждане и решение.
Като се събрахме с ММ аз бях безработна, първите два месеца той пое всичко, като се върнах на работа обаче се отчетох до последният лев. Той тогава се засегна много, но му казах - чисти сметки - добри приятели. Искам да знаеш, че напълно държа на това и в бъдеще. Мене тогава ме беше срам да му искам 20 лв за боя за коса, камо ли телефони за 200 лв. Аз съм човек, винаги си правя сметката, заделям пари и прочие. Дори от самата мисъл да завися финансово от чужда милост ме облива студена пот.
Мисля, че в това отношение никой не бива да се оставя в подобно положение.

# 466
  • София
С човек, който не може да си купи телефон или лаптоп......не знам какво бъдеще, честно.

# 467
Вече не вярвам и дума на автора, ей така ще се появи някой и ще иска 1000 лева от родителите му.
Освен ако той не ѝ ги дължи.
Яко фантазия.

# 468
Драмата се надгражда.

# 469
Вече не вярвам и дума на автора, ей така ще се появи някой и ще иска 1000 лева от родителите му.
Освен ако той не ѝ ги дължи.
Яко фантазия.

Ами не, не ги дължа. Ако ги дължах разбирам, но не ги.

# 470
Ми вече те е блокирала, пускай тая история

# 471

Просто споделям, да видите какви хора има, за първи път виждам и чувам такова нещо...

# 472

Просто споделям, да видите какви хора има, за първи път виждам и чувам такова нещо...
Братче, отървал си се много леко, какви истории има, не е за разказване...

# 473
Стига бе, и аз мога да пиша доста невероятно звучащи неща, които обаче са се случили. Примерно бившата ми искаше да я пусна да живее в апартамента ми и да си води там новото гадже. То и аз останах като гръмнат, е верно я бях отрязал преди това като искаше поредно събиране, ама ми дойде в повече. Тук с тва шаблонно мислене не може да проумеете кви неща се случват е реалния живот, да не разправям и други истории дето са достойни за някоя откачена холивудска комедия, ама са твърде специфични и участниците в тях биха се познали

# 474
Е, то достатъчно са и публично вадените кирливи ризи, помня как бившия мъж на Джулияна Гани я изнудваше да му пазарува: "Ти сега си купи на теб обувки, ами на мен?" и искал да му се плаща всичко, та тия неща не са новости
аз просто дълбоко се съмнявам на автора някой да му иска нещо, освен ако не го дължи. Не прилича на някой дето има и дава.

# 475
Говорих с нея, няма да ми даде нищо за лизинга - ок майната му прежалвам ги, НО освен това се опита и да ме изнудва за пари, поиска ми 1000лв - отказах, щяла да звъни и да искала от родителите ми, било ѝ трудно, взела пари от техните, сега и мен се опита да изнудва. След много бройните ми откази започна със заплахи и накрая, не знам и защо ме блокира навсякъде. Луда работа, наистина не разбирам нито логиката нито начина на мислене, за мен това е човек с ХАОС в главата....

ОМГ
Очаквах да откаже да си изплати.
Но да иска пари след раздяла е свръх нагло.
Какво значи изнудва? Как точно те изнудва? Знаеш ли значението на думата или ей така си я ползваш без да знаеш какво значи.
Ти па кажи на родителите си да не и дават. Обясни, че си се разделил с нея.
Не е нужно да разбираш логиката на такива кифли. Нужно е в себе си да погледнеш и да почнеш да си използваш мозъка, а не да се лепваш да живееш с някоя само щото си е отворила краката без да гледаш поведение и приказки.
Мъже с акъл не биха се хванали на първо време с такава, камо ли да живеят с такъв екземпляр.

Сега ще го кажа и по-грубо - хората с акъл и остър инстикт не попадат в капани за лъжци - нито в любовта, нито в живота.

Много точно и вярно и въобще не е грубо.

Даже с моят като основахме фирмата всичко е фифти-фифти.

Много правилно Hug

# 476
RF22 - аз също мога да разкажа какви ли невероятни истории при това чиста истина, но те са се случили именно защото участниците в тях не си ползват между ушното пространство и стават жертви на какви ли не.
Преди 20 год в Младост 1 вилнееше сериен изнасилвач - жертвите му, дето се изживяват като Саманта от Секса и Града сами си го канеха в къщи, където ги пребиваше, изнасилваше и ограбваше. Със сладки и омайни чатове и снимки къв е убавец / и наистина беше убавец/.
Като човек от адвокатско семесйство знам неща дето и в криминалната хроника не си ги чел.
Света е опасно място и за това мовек трява много да внимава щото ще свърши зле.
И да си дава ясна сметка, че е стигнал докъдето е стигнал и поради собствените си дефицити.

Общи условия

Активация на акаунт