[помощ] Големи проблеми с жена

• 4 160
  • 190
  •   4
Отговори
# 150
И да я хвали, и да я плюе, все ще е крив, като оня виц със заека без шапка и със шапка. Иначе е нормално след такова разочарование особено като си влагал време и енергия да не си много възвишено настроен. Да не давам примери от форума кво се говори за бивши веднага, че и години след някоя кофти раздяла

# 151
Не Grinning Ама има нещо сбъркано в това да наричаш черното бяло. Предизвиква съмнения в искреността ти.
Добре, а ти някакъв форумен прокурор ли се явяваш? Обвинител на народа? Преследваш го на всеки пост и го храниш за неща, които няма как да знаеш. Това не е също много в реда на нещата.
 Да, от писаното се разбира много, но темата му не е “направете ми анализ и ме наврете на кучето в г*за”. Той иска мнение и гледна точка. Аз например мисля, че това, за което послъга са годините. Предположението ми е, че е по-млад от 30 и по-млад от нея. И да тръгна да защитавам това предположение нито на него ще помогна, нито мен ще ме направи нещо повече.
Всички знаем, че понякога темите във форума вършат чудеса - хора се изнасят, развеждат се, мъже се извиняват, загубени предмети се намират, та …

# 152
Добре де на жената като и бил толкова досаден , че даже не понасяла да и говори и гледала да не се застоява у дома защо не си е тръгнала.Да показваш на партньора си, че ти е неприятен си е унижение, хем не го понася хем не си тръгва а чака да я изгони.

# 153
Не Grinning Ама има нещо сбъркано в това да наричаш черното бяло. Предизвиква съмнения в искреността ти.
Добре, а ти някакъв форумен прокурор ли се явяваш? Обвинител на народа? Преследваш го на всеки пост и го храниш за неща, които няма как да знаеш. Това не е също много в реда на нещата.
 Да, от писаното се разбира много, но темата му не е “направете ми анализ и ме наврете на кучето в г*за”. Той иска мнение и гледна точка. Аз например мисля, че това, за което послъга са годините. Предположението ми е, че е по-млад от 30 и по-млад от нея. И да тръгна да защитавам това предположение нито на него ще помогна, нито мен ще ме направи нещо повече.
Всички знаем, че понякога темите във форума вършат чудеса - хора се изнасят, развеждат се, мъже се извиняват, загубени предмети се намират, та …

98 и 99 сме, аз съм 98

# 154
Пак се почна. За една и съща изцепка единия го жалим, другия го храчим. Ами колкото тя е трябвало да си тръгне, толкова той е трябвало да я отпрати. Стига с този двоен аршин.

# 155
Хубаво, авторе, защо се включваш само за несъществени неща, а не коментираш съществените?

На каква тема бяха изискванията ѝ, излизахте ли въобще някъде да разпуснете с приятелката през тия почти две години преди тя да си намери приятелка за излизане, или като се прибере от работа вкъщи, я чака само чистене, готвене и дуднене от твоя страна? То не е само уж да нямаш против тя да си излиза, ами и ти трябва да полагаш усилия.

# 156
Момче, не сте били един за друг. Няма нужда някой да е лош - просто не сте си били подходящи. Обиди и лошо отношение нямат място в приятелство и особено в семейство.
Това, че нямаш приятели не ми се струва особен пропуск. И аз към днешна дата нямам, но съм се доказала като честен и съвестен човек. Нищо лошо няма, че си домошар - огромен брой жени мечтаят тъкмо за това. Анализирай си слабите страни и виж кои са ти силните.
Това, че тя е нервна, невъздържана и груба означава само, че никой не е работил върху характера ѝ. Прилича на 11 годишната ми дъщеря, която пък е аналог на баща си. И той така се отнасяше с мен докато не видя себе си в нея. Това, което видя хич не му хареса - накратко, обединихме усилия да ѝ помогнем да поработи върху слабите и разрушителни страни на характера си.
Добре е станало, че сте се разделили. Работи върху себе си, спортувай, изграждай характер, развивай си интересите. Ще дойде, ще видиш.

# 157
Хубаво, авторе, защо се включваш само за несъществени неща, а не коментираш съществените?

На каква тема бяха изискванията ѝ, излизахте ли въобще някъде да разпуснете с приятелката през тия почти две години преди тя да си намери приятелка за излизане, или като се прибере от работа вкъщи, я чака само чистене, готвене и дуднене от твоя страна? То не е само уж да нямаш против тя да си излиза, ами и ти трябва да полагаш усилия.

Излизали сме разбира се, по заведения - ресторанти сме ходили, на 3 морета ходихме предното лято, два пъти в Германия за по 10 дни също. Като на всяко ходене някъде на втория ден веднага ставаше скандал за някаква глупост, например в Германия, че не съм можел да снимам добре и не излязла добре на снимката, страшен скандал, слезе от колата и ме заряза и си тръгна пеша към мястото където бяхме отседнали.

Това че съм казал че в готвела и чистела не означава че вкъщи е било патриархат, спименах го защото го оценявам и според мен е добро качество за млада жена на днешно време. Аз също чистех, пусках перални, простирах и понякига и готвех колкото мога и тн. Не ми е проблем да ги правя нещата, защото съм живял и сам и се налага да ги правя - навик.

# 158
Съгласна съм със Sun. Не виждам къде е проблемът, че са заживели заедно. За два дена се е нанесла и за толкова ще се изнесе.
Ако са се превърнали в двойка, живееща в скука, безсексие и скандали, то проблемът е в самите тях, не в заживяването им заедно. Даже мисля, че така е станало по-добре. Две години съвместен живот можеха да са 5 години по кафета и всеки у тях си. Познавам достатъчно двойки от няколко дни до няколко години преди да заживеят заедно и месец след съвместното съжителство връзката приключва.

# 159
  • sofia
Добре сте се разделили. Щом в една връзка още в началото има такова напрежение, не са ок нещата. Все тая кой е "виновен", щом някой не се чувства добре - да предприема мерки.
А на Нарциса, да не сме й чели историите, ще каже човек, че по-оправна от нея няма...
Към хората размятащи твърдения с крайна категоричност и убеденост в правотата си, винаги съм по няколко на ум.... и винаги се е оказвало, че е имало защо...това в отношенията на живо.

# 160
Аз виждам нещата така - загаджват се лирическия герой и героиня. Почват да се виждат, той я кани в тях за вечеря и това онова, а тя всяка вечер после трябва да се прибира у тях. След н тата вечер тя малко по малко носи багаж в тях,.щото това постоянно разкатаване насам и натам и идва в повече. Той...според мен също е инициирал подобен развой, колкото и от днешна гледна точка да иска да я очерни.
В един момент на връзката и съвместното съжителство, тя почва да излиза с приятелка. Той приятели няма, били токсични. Тя обаче не е в тази ситуация. Той започва да мрънка, че тя излиза с приятелки и я откъсва от тази, която я отнема от него. Тя отново остава само негова, обаче явно нещо във връзката я напряга. Биполярността в поведелието и (описана от автора),  явно сочи, че не само той е недоволен от връзката им, а и тя. След време тя пак си намира приятелка - сега дали е приятелка или нещо друго, тя си знае. Той отново се чуди как да разкара третото лице от нея. 3-4 часа всяка вечер тя прекарва с него. Ами да сме честни, аз и толкова не успявам да прекарам с мъжа ми вечер. Почивните им дни се разминават, обаче той иска да прекарват повече време заедно. Кога и как, за мен е чудно. За мен той е обсебващ. За нея не мога да преценя, тъй като нейното описание е пречупено през неговия поглед.
Добре сте направили, че сте се разделили. И тя не е на 30, а 26-27. Има време жената още.

# 161

Излизали сме разбира се, по заведения - ресторанти сме ходили, на 3 морета ходихме предното лято, два пъти в Германия за по 10 дни също. Като на всяко ходене някъде на втория ден веднага ставаше скандал за някаква глупост, например в Германия, че не съм можел да снимам добре и не излязла добре на снимката, страшен скандал, слезе от колата и ме заряза и си тръгна пеша към мястото където бяхме отседнали.
Авторе, ако подчертаното е истина, от къв зор си живял с нея? На втората такава сцена следва сериозен разговор, на третата - раздяла. От твоите думи излиза, че независимо в къщи или навън, тя постоянно те е тероризирала.
(Аз не го вярвам, де, но това е друга тема.)

# 162
Аз го вярвам, има такива хора. А авторът, ако няма приятели, с кого да сподели и да види техните връзки мисли, че е нормално и търпи, но както виждаме до един момент.
И познавам други такива двойки съквартиранти, които не прекарват време заедно, даже и дете правят и чак тогава се разделят. Тук поне не е така. Имат време и двамата, но е странно съжателство на 2ра седмица, със всяко гадже ли ще съжителстваш...

# 163
Не знам дали е терор, но звучи като някаква разглезена пикла.
Значи и без да чета всички 10 страници познах, че е повърхностна "принцеса" с тропане на крачета и вечно недоволство.
Той защо е търпял, ами мъжете се влюбват – търпят много неща. Както и жените.
Не сте си паснали – всеки по живо по здраво и натам. Точно навреме.

# 164
И още нещо-авторът не споделя какви обиди са му нанасяни, защото това ще разкрие всъщност къде жената е виждала проблеми в него.

Общи условия

Активация на акаунт