[помощ] Големи проблеми с жена

• 5 009
  • 202
  •   6
Отговори
# 165
Истина са скандалите по екскурзии и тн понеже Eliff пита, търпял съм понеже я обичам, иначе стреса винаги е бил огромен, представи си да чакаш отпускста си и почивкста с нетърпение, да си мислиш как ще си прекарате добре и на 48-мия час от почивката вече си чул такива неща, че отвътре се разкъсваш, че и тази отпуска е провалена и отдих нямаш. Всичко съм търпял от любов, стигал съм до ужасно сърцебиене от нерви. Дори и в момента ми е кофти, щото още обичам, но ще се справя, защото трябва, не искам от нерви и стрес да си създам здравословни проблеми. Като цяло тя доста ме и промени отрицателния смисъл...понеже беше все недоволна и все нещо не ѝ харесваше или стигаше, аз се опитвах да угодя на всяко желание, дори дс пренебрегна себе си, себе си винаги съм се поставял на второ място и съм се пречупвал да правя неща които за мен никак не са редни само и само да угодя, но резултата пак е "не го правиш по моя начин, правиш го по твоя - не се брои" - на това отговарях че всеки човек е уникален и точни това е смисъла в една връзка, да харесаш уникалното в другия - самия него, а не да го караш да прави всичко по твоя начин, въпреки че резултата накрая е същия. От тези отношения аз станах супер несигурен в себе си и постоянно премислям дали постъпвам правилно дори за най-простите неща и извън връзката. Накратко постоянен Overthink.

# 166
И пак шикалкавиш авторе и не казваш нищо за обидите.

# 167
  • София
Аз много добре го разбирам автора, защото и аз седях с такъв човек години наред. Имаше и спокойни периоди, но през повечето време все бях на тръни да не направя или кажа нещо, което не му харесва и да се започне скандал от нищото. Особено на почивки и празници!
Много им е любимо да те сгащят на почивка или в колата, когато фактически нямаш изход и да ти направят скандал за мухата на стъклото!
И съм напълно наясно, че съществуват и такива жени.

# 168
Има много такива "връзки". Хората са с розови очила и все намират оправдания за другия и неадекватното му отношение. Любовта е сляпа. Буквално.
Имах един кандидат, който вече една такава кукла го беше счупила. С години връзка, в която като въпросната на автора – все мрънкоти, все не ѝ стига, все била повече от другите. Постоянно му натяквала – заслужавам повече от теб, търпя те, не знам защо съм с теб.
Като да я е шокал някой по кухото комплексирано канче да стои с него.
Та – бяха се разделили, но той вече беше счупен – пренасяше отношението си и към другите жени. Държеше се дистанцирано, прибрано, сякаш премисляше всичко казано и направено. И не можеше да си отпусне душата дето се вика, защото имаше страх от повторна любовна травма, разочарование, нараняване.
Та.
Някои жени правят лоша услуга на много други жени, мъжете стават задници буквално, ако не могат да преработят травмата си с 1 жена.

# 169
И пак шикалкавиш авторе и не казваш нищо за обидите.

Обидите са всички за които можеш да се сетиш да кажеш, но причината за тях да е нещо незначително или дребно, а обидите стабилни сякаш съм допуснал ОГРОМНА грешка, не е нуждо да ги изреждам, не са една-две, ще пропусна някоя със сигурност, а и не искам да си ги припомням, обиди, които не отговарят на същността ми, това поне успях да съхраня в себе си и да не ги попивам и да се влияя от тях. А понеже четох нагоре, дърво не съм бил, даже съм много добре в леглото, причината последните 2-3 месеца да не правим нищо е че тя го чувствала нередно или пък не се чувствала добре в кожата си, а не е като да не ѝ правех постоянно комплименти. После започна да обвинява стреса от работа, накрая започна да говори че трябва да идела на психолог и тн, имала проблем, а аз започнах да подозирам че изневерява, но си го запазих за себе си, как така изведнъж секса с партньора става "нередно"

# 170

Някои жени правят лоша услуга на много други жени, мъжете стават задници буквално, ако не могат да преработят травмата си с 1 жена.

Жените не правят услуги на жени. Особено на непознати. Нито им пука, нито се замислят за действията си и как се отразява поведението им върху партньора.
Все едно да искаш от изнасилвач да седне и да помисли как ще се отрази неговото насилие върху една жена.
Няма начин.

Авторе, вече прекаляваш.
Конкретика моето момче, конкретика.

# 171
Елора, така де. Те такива не мислят много. Разбира се, че не мисли за другите жени. И аз не мисля, но не се държа като гъз, ако искам да не ми върнат със същото. Хората, които градят връзка на база на мачкане на другия, са особено вредни. Те създават токсични модели на взаимоотношения, които често се репликират после. То си става автоматично и несъзнателно.

# 172
Сега мъже съвсем сериозно - ако една жена не ви иска, да знаете зле сте в леглото за нея. И вместо да си викате -аве нема начин, с моя размер, седнете и питайте - кажи честно, кво не е наред и бъдете готови да понесете удари по крехката си мъжественост. Само така ще си знаете истината. А дали ще искате да правите каквото се иска от Вас - решавате Вие - но никога не се оставяйте на лъжата -  Ален Делон от мене има да се учи ей ...Нали?

# 173
Не съм съгласна.
С бившия откачен съм имала най-лудия и як секс в живота си, но го разкарах.
Иначе, важен е много сексът - да.

# 174

Човек, който има акъл, гордост и воля не седи в никакви убийствени отношения - нито семейни, нито работни, нито никакви.
В такива отношения стоят слабоволеви хора, с ниско самочувствие и както сега е модно да се казва - големи липси/дупки в джоба и характера.
Понякога седя, чета такива коментари и си мисля „Сериозно?! Ка̀жи, честно! Ти си сперматозоида, който победи?!”

# 175
На автора, жената си знае, че си лудо влюбен в нея и те върти на малкия си пръст. Престъпила е отдавна всички граници и ако ти е останало някакво самоуважение трябваше отдавна да я зарежеш. Прибирането в 3 часа по нощите и разните скъпи подаръци, отношението към теб, показват накъде вървят нещата.

# 176

Жените не правят услуги на жени. Особено на непознати. Нито им пука, нито се замислят за действията си и как се отразява поведението им върху партньора.
Все едно да искаш от изнасилвач да седне и да помисли как ще се отрази неговото насилие върху една жена.
Няма начин.

Авторе, вече прекаляваш.
Конкретика моето момче, конкретика.

Олигофрен, тъпанар, нещастник, льольо, егоист(не е обида, но на фона на всичко което правех си е чиста обида), позволявала си е и да ме удря, крещене, а като почна да се защитавам и да говоря(без обиди и не по нейния начин) тя явно се вбесяваше че не се паля видимо, въпреки че отвътре горя ми вика "кво ми седиш и ми мутрееш", като цяло пълноценен разговор никога нямаше при скандал, никога не ме чуваше, надговаряше с обиди и крясъци.

# 177

Човек, който има акъл, гордост и воля не седи в никакви убийствени отношения - нито семейни, нито работни, нито никакви.
В такива отношения стоят слабоволеви хора, с ниско самочувствие и както сега е модно да се казва - големи липси/дупки в джоба и характера.
Понякога седя, чета такива коментари и си мисля „Сериозно?! Ка̀жи, честно! Ти си сперматозоида, който победи?!”

Победата е единственото нещо, което ме интересува в живота от както съм се превърнала в гамета!
Имах една приятелка тя точно ме квалифицира - ти си силна жена, може и да отнесеш един тупаник от някой по погрешка, но втори няма да има ...
Това е положението.
Всички хора които познавам и се оплакват от мъже/ работи/ шефове / течащи перални ... са серийни неудачници.
Ето това е нещото, което никога, ама никога не трябва да бъде човек.
Сяда и пита - кой е проблема и как да намеря решение? Какво трябва да променя? Къде е моята грешка? Как да я поправя?
Грешки можем да направим всички, но да седиш години в л*ната и да мислиш, че само наклона на планетата е виновен за това, кажи честно, дали е поради акъл, воля и гордост?

# 178

Победата е единственото нещо, което ме интересува в живота от както съм се превърнала в гамета!
Имах една приятелка тя точно ме квалифицира - ти си силна жена, може и да отнесеш един тупаник от някой по погрешка, но втори няма да има ...
Това е положението.
Всички хора които познавам и се оплакват от мъже/ работи/ шефове / течащи перални ... са серийни неудачници.
Ето това е нещото, което никога, ама никога не трябва да бъде човек.
Сяда и пита - кой е проблема и как да намеря решение? Какво трябва да променя? Къде е моята грешка? Как да я поправя?
Грешки можем да направим всички, но да седиш години в л*ната и да мислиш, че само наклона на планетата е виновен за това, кажи честно, дали е поради акъл, воля и гордост?
Хич и не ме е еня каква жена си мислиш, че си, нито приятелките ти, нито ….
Не може да говориш ТАКА за неща, описани в учебниците по медицина. Сори, нот сори.

# 179
Ти пък сега, не е първата дето да говори за неща от които и хабер си няма, но пък за сметка на това супер убедително и самоуверено

Общи условия

Активация на акаунт