[помощ] Големи проблеми с жена

• 5 397
  • 225
  •   2
Отговори
# 180

Хич и не ме е еня каква жена си мислиш, че си, нито приятелките ти, нито ….
Не може да говориш ТАКА за неща, описани в учебниците по медицина. Сори, нот сори.
[/quote]

Какво е написано в учебниците по медицина?

Бий ме, обичам те? И тва е нормално?
Никога не е нормално, не трябва да бъде приемано за нормално, не трябва да бъде толерирано за нормално!
Ако аз седя в токсични отношения, някой ми крещи в лицето ква съм т*па патка, не ме ш*а с извинение, че да ми легне на метеното, дали няма да си задам въпроса - защо допускам това?
Защото ако го допускам с първият, ще го допусна и с вторият и с третият, защото аз имам проблем с това!
Аз допускам в живота си тези хора, аз нямам воля и смелост да се отърва от тях, аз нямам решителност да си задам въпроса - какво не ми е наред, та се случват тия неща?

Щастието не е нещо да ти падне от небето, то е яко бачкане. Първо - над себе си!

# 181
Нали знаеш, че една пчела никога не си губи енергията да доказва не мухата, че медът е по-добър от л*ното?

# 182
  • Някъде там
Ако темата е за нас, аз пък да кажа,че само от болести се оплаквам..

Някои жени правят лоша услуга на много други жени, мъжете стават задници буквално, ако не могат да преработят травмата си с 1 жена.

Жените не правят услуги на жени. Особено на непознати. Нито им пука, нито се замислят за действията си и как се отразява поведението им върху партньора.
Все едно да искаш от изнасилвач да седне и да помисли как ще се отрази неговото насилие върху една жена.
Няма начин.

Авторе, вече прекаляваш.
Конкретика моето момче, конкретика.

Олигофрен, тъпанар, нещастник, льольо, егоист(не е обида, но на фона на всичко което правех си е чиста обида), позволявала си е и да ме удря, крещене, а като почна да се защитавам и да говоря(без обиди и не по нейния начин) тя явно се вбесяваше че не се паля видимо, въпреки че отвътре горя ми вика "кво ми седиш и ми мутрееш", като цяло пълноценен разговор никога нямаше при скандал, никога не ме чуваше, надговаряше с обиди и крясъци.
Flushed
Е защо го търпя това толкова време ? Човек който обича и уважава, не обижда.
 Точно след първата обида пътищата ни ще се разделят, ако съм аз.
Доста грешки имаш в поведението си, спрямо връзката. Направи си добре изводите преди да тръгнеш към друга връзка и не се връщай към тази. Вина имате и двамата, не е само тя..Даже ти имаш повече, щом си търпял толкова време такива обиди. Пак казвам, човек който обича и уважава и който държи на връзката си с теб, не си позволява никакви обиди, той разрешава проблемите с разговори. И дори да имате пререкания, те се решават, когато уважението и обичта ги има.При вас ги е нямало.

# 183
Обидите са всички за които можеш да се сетиш да кажеш, но причината за тях да е нещо незначително или дребно, а обидите стабилни сякаш съм допуснал ОГРОМНА грешка, не е нуждо да ги изреждам, не са една-две, ще пропусна някоя със сигурност, а и не искам да си ги припомням, обиди, които не отговарят на същността ми, това поне успях да съхраня в себе си и да не ги попивам и да се влияя от тях. А понеже четох нагоре, дърво не съм бил, даже съм много добре в леглото, причината последните 2-3 месеца да не правим нищо е че тя го чувствала нередно или пък не се чувствала добре в кожата си, а не е като да не ѝ правех постоянно комплименти. После започна да обвинява стреса от работа, накрая започна да говори че трябва да идела на психолог и тн, имала проблем, а аз започнах да подозирам че изневерява, но си го запазих за себе си, как така изведнъж секса с партньора става "нередно"
Такова поведение може да се дължи на хормонални проблеми. Тази връзка е приключила, но за следващите да го имаш предвид.
Това пак не значи да търпиш. Убеждаваш да отиде на лекар и да й пуснат изследвания. Ако има проблем, тя да се лекува. Ако не е, значи и лош характер. И вече знаеш какво да правиш.

# 184

Някои жени правят лоша услуга на много други жени, мъжете стават задници буквално, ако не могат да преработят травмата си с 1 жена.

Жените не правят услуги на жени. Особено на непознати. Нито им пука, нито се замислят за действията си и как се отразява поведението им върху партньора.
Все едно да искаш от изнасилвач да седне и да помисли как ще се отрази неговото насилие върху една жена.
Няма начин.

Авторе, вече прекаляваш.
Конкретика моето момче, конкретика.

Олигофрен, тъпанар, нещастник, льольо, егоист(не е обида, но на фона на всичко което правех си е чиста обида), позволявала си е и да ме удря, крещене, а като почна да се защитавам и да говоря(без обиди и не по нейния начин) тя явно се вбесяваше че не се паля видимо, въпреки че отвътре горя ми вика "кво ми седиш и ми мутрееш", като цяло пълноценен разговор никога нямаше при скандал, никога не ме чуваше, надговаряше с обиди и крясъци.

Разглеле. Толкова ли беше трудно. Сто човека те питаха.
Изброените неща са обида и още как. Явно нивото и е много ниско.
Помисли си твоето ниво какво е щом привличаш такива жени и какво ти има, че да ги харесваш.
И така две години и пишеш как още я обичаш.
Нормален човек на първата обида ще му се изпарят чувствата и ще приключи.
И да, хубаво не си и паднал на нивото, но факта, че си продължил отношения показва нещо. Показва и го и на нея и тя затова продължава.
За съжаление поука няма да си вземеш, не и докато не си намериш топките.
Пак ще попаднеш на такава.
Има неписани закони. Бъгави хора привличат бъгави хора.

# 185
  • София
Да кажа аз какво правя, като си знам, че имам склонност към токсични хора, но гледам да се лекувам и да слагам граници.
1. Наблюдавам много внимателно хората, с които започвам връзка
2. Ако се случи 1 избухване, мога и да простя, особено ако няма обидни думи, но ставам още по-внимателна.
3. Ако последва второ избухване, обикновено има и трето и то с ескалиране. Аз лично съм до там. Спирам и блокирам.
Всичко това обикновено се развива за 3-4 месеца.

# 186
Не разбирам защо се карате някои.
Сговорчивият характер на едната страна не може да бъде причина за невъзпитано поведение и токсично отношение в другата страна.
Авторът дойде във форума с конкретно питане. Междувременно събитията са се развили, човекът учтиво продължава да дава обяснения, за което продължава да бъде нападан и обиждан.
Имахме някога подобно момиче в компанията. С момичетата беше много точна и коректна, но с момчетата..... държеше се по описания от автора начин. Не е имало случай да не скапе някое мероприятие и всички се изреждахме да я успокояваме, да сдобряваме..... вместо да си празнуваме за каквото сме се събрали. В един момент никой не можеше да я понася.
Авторе, не го мисли, спри с обясненията и заключвай темата.

# 187
Абсолютно.
Не виждам какво се обяснява, ако тази така или иначе го е окастрила.

# 188
Обидите са всички за които можеш да се сетиш да кажеш, но причината за тях да е нещо незначително или дребно, а обидите стабилни сякаш съм допуснал ОГРОМНА грешка, не е нуждо да ги изреждам, не са една-две, ще пропусна някоя със сигурност, а и не искам да си ги припомням, обиди, които не отговарят на същността ми, това поне успях да съхраня в себе си и да не ги попивам и да се влияя от тях. А понеже четох нагоре, дърво не съм бил, даже съм много добре в леглото, причината последните 2-3 месеца да не правим нищо е че тя го чувствала нередно или пък не се чувствала добре в кожата си, а не е като да не ѝ правех постоянно комплименти. После започна да обвинява стреса от работа, накрая започна да говори че трябва да идела на психолог и тн, имала проблем, а аз започнах да подозирам че изневерява, но си го запазих за себе си, как така изведнъж секса с партньора става "нередно"
Такова поведение може да се дължи на хормонални проблеми. Тази връзка е приключила, но за следващите да го имаш предвид.
Това пак не значи да търпиш. Убеждаваш да отиде на лекар и да й пуснат изследвания. Ако има проблем, тя да се лекува. Ако не е, значи и лош характер. И вече знаеш какво да правиш.

Изследвания си направи - пълни заради притеснения да не би да има диабет, заради близки в семейството и акне, оказа се че всички хормони са в норма. Просто явно лош характер и недобро възпитание, предвид детството ѝ...

# 189
Да, явно е характер.
Ти вземи работи над себе си.

# 190
Няма какво да работи.
Да я разкарва и прежали глезлата.

# 191
Няма какво да работи.

Предполагам, че Елора има предвид да поработи върху твърдост на характера и поставяне на граници.

# 192
Това е относително. С някоя жена ще му се получи, ако е по-разтеглив и толерантен, с друга не. С тази не му се е получило. Човек си слага границите и толеранса спрямо всеки КОНКРЕТЕН човек.

# 193
Няма какво да работи.

Предполагам, че Елора има предвид да поработи върху твърдост на характера и поставяне на граници.

Да, това имах предвид, мисля, че е ясно написано

# 194
Благодаря на всички, които си изказахте мнението за пореден път, не очаквах да е толкова активен форума.
Иначе забелязах, че от както се разделихме всеки ден споделя системно по няколко поста от рода, че е с разбито сърце или "слепия като прогледне и хвърля бастуна, който го е водил цял живот" - тоест аз съм слепия
И що за човек първо не те иска и прави всичко възможно да те откаже и след това се чувства неразбран и зарязан един вид.
Не мога да разбера това поведение. Така беше и във връзката.

Общи условия

Активация на акаунт