[помощ] Големи проблеми с жена

• 8 839
  • 354
  •   6
Отговори
# 330
Ама комплект чаршафи с калъфките горе-долу си напълват пералнята. За какво ги складира в коша. Не е като да трябва още нещо мръсно да се добави, че да не върти пералнята празна.

# 331
Е, тя си тръгна два дни преди това. Човекът си чисти живота и спалнята от чуждо присъствие.
Какви са тези отвратителни детайли кога да си пусне пералнята? Не виждам да е възразил, че е взела тези чаршафи, в които се е търкаляла с него, като преди това се е търкаляла кой знае с кого. Да си ги пере, тя е мръсната.

# 332
Аз се питам защо като е спряла да прекарва време с автора, спряла е да чисти и т.н., защо е седяла там?
Защото е използвачка, затова.

# 333
  • София
Ама комплект чаршафи с калъфките горе-долу си напълват пералнята. За какво ги складира в коша. Не е като да трябва още нещо мръсно да се добави, че да не върти пералнята празна.
Ходи на работа, тъгува, НЕ ИСКА  да пере три дни?

Аз се питам защо като е спряла да прекарва време с автора, спряла е да чисти и т.н., защо е седяла там?
Защото е използвачка, затова.
Е, чакала е да хване следващия клон, ама май нещо не се е получило.

# 334

Това серозен въпрос ли е?

Тъкмо сега няма да ги пере, ще си ги изпере момата. Иначе аз я разбирам защо си ги е взела - хубаво, в смисъл да ти е удобно, спално бельо не се намира толкова лесно и е с висока цена. Освен, че са се навъдили едни скъпи, а дерат като шкурка.  И аз не бих си го оставила.

# 335
Да, точно чаршафи ми се е случвало да държа с дни в коша много рядко, само пълнят излишно коша и не мога да намеря по-дребното пране, което има нужда от сортиране и някакво количество, за да се пусне пералня. Чаршафите веднага мога да ги метна в пералнята и да я пусна

# 336
Сериозно ли още отправяте мръсните им чаршафи, баси хората толкова да няма какво смислено друго да правите

# 337
Темата сякаш се изчерпа вече и се разводни.

# 338
Ми тавичките  ги минахме Joy

# 339
Поне човека вече ще знае какво е "да те разнасят съседите за мръсното бельо"

# 340
  • Някъде там
Докато чакаме новата, да я обсъдим става ли не става ли, че те нали на втората седмица се нанасят, не ми дава мира много важен въпрос. Лъжичките и виличките които взе  сребърни ли бяха и бяха ли полирани до блясък ? Joy

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 22:18 от daviz

# 341
  • София
Най-хубавото, авторе, е че си се отървал. Такова нещо никой не бива и не може да търпи. Ако жена беше подлжена на обиди и шамари, 300 орлици (само от форума) щяха в миагда се вдигнат и после с леф да го излежат.

Съветът ми е изобщо да не се впрягаш на злостни коментари по темата. Някои дами още не могат да свикнат, че сме в еманципиран свят, и да, уви (вече) има и такива жени, на които по дифолт човек пришива мъжко поведение.

Евала още веднъж, и ако се разколебае (макар че едва ли) пиши за развитие или за да ти дадем подкрепа да й биеш още по-голям шут:)Simple SmileSimple Smile!

# 342
Е, тя си взе мръсните чаршафи и тавите, няма за какво да се връща.Sunglasses

# 343
Може да се сети за някоя кърпичка Joy

# 344
Не знам защо авторът е нападан на тема тавички и чаршафи.
Може би е инвестирал доста в тази връзка и по време на изнасянето са му направили впечатление тези детайли. Човекът е явно стопанин и домакин. Нали умирахме за такива съпрузи, какво стана?
Авторе, прочети полезните съвети и продължи уверено напред.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт