[помощ] Големи проблеми с жена

• 8 388
  • 339
  •   1
Отговори
# 330
Ама комплект чаршафи с калъфките горе-долу си напълват пералнята. За какво ги складира в коша. Не е като да трябва още нещо мръсно да се добави, че да не върти пералнята празна.

# 331
Е, тя си тръгна два дни преди това. Човекът си чисти живота и спалнята от чуждо присъствие.
Какви са тези отвратителни детайли кога да си пусне пералнята? Не виждам да е възразил, че е взела тези чаршафи, в които се е търкаляла с него, като преди това се е търкаляла кой знае с кого. Да си ги пере, тя е мръсната.

# 332
Аз се питам защо като е спряла да прекарва време с автора, спряла е да чисти и т.н., защо е седяла там?
Защото е използвачка, затова.

# 333
  • София
Ама комплект чаршафи с калъфките горе-долу си напълват пералнята. За какво ги складира в коша. Не е като да трябва още нещо мръсно да се добави, че да не върти пералнята празна.
Ходи на работа, тъгува, НЕ ИСКА  да пере три дни?

Аз се питам защо като е спряла да прекарва време с автора, спряла е да чисти и т.н., защо е седяла там?
Защото е използвачка, затова.
Е, чакала е да хване следващия клон, ама май нещо не се е получило.

# 334

Това серозен въпрос ли е?

Тъкмо сега няма да ги пере, ще си ги изпере момата. Иначе аз я разбирам защо си ги е взела - хубаво, в смисъл да ти е удобно, спално бельо не се намира толкова лесно и е с висока цена. Освен, че са се навъдили едни скъпи, а дерат като шкурка.  И аз не бих си го оставила.

# 335
Да, точно чаршафи ми се е случвало да държа с дни в коша много рядко, само пълнят излишно коша и не мога да намеря по-дребното пране, което има нужда от сортиране и някакво количество, за да се пусне пералня. Чаршафите веднага мога да ги метна в пералнята и да я пусна

# 336
Сериозно ли още отправяте мръсните им чаршафи, баси хората толкова да няма какво смислено друго да правите

# 337
Темата сякаш се изчерпа вече и се разводни.

# 338
Ми тавичките  ги минахме Joy

# 339
Поне човека вече ще знае какво е "да те разнасят съседите за мръсното бельо"

Общи условия

Активация на акаунт