Отговори
# 15

Чакаме ги тези АкЛял с 10 очи да видим какво са ни подготвили само от това малко откъсче на представянето на проекта енергията е безумна.
Който си го може - прави го. Мерт умее да си химичи с партньорките. И това се дължи на таланта му, на артистичните умения и харизмата, която притежава.
Страхотни са гифките, Диди!

# 16
За сега тази му партньорка е с най - най Heart

# 17

📲 | #MertRmazanDemir сподели нова история в профила си в Instagram. 🎾

# 18
# 19
📲 | От публикацията на Head&Shoulders в Instagram #MertRmazanDemir 💙

„Бърза доставка в Истанбул / @mertramazandem

# 20
# 21
Aktan 💔
#MertRamazanDemir

# 22
# 23
Нова статия за нашия сериал ✨
(Сериалът „Delikanlı“ се смята за един от най-обсъжданите проекти на новия сезон.
Творбата е продуцирана от OGM Pictures, с участието на звездата Мерт Рамазан Демир в главната роля.)✨
Изглежда, че „Delikanlı“ ще бъде мощно драматично произведение, динамично и изключително напрегнато.
#MertRmazanDemir

# 24
# 25
Цитат
Да позволиш на това, което вече е там, да пристъпи напред. Да продължиш напред, без да е необходимо да се обясняваш. Позиция, както и форма на осъзнаване. Всяка среща с Мерт Рамазан Демир предизвиква точно това чувство.
Fast Track w/ #MertRamazanDemir
#basedistanbul обича #HeadAndShoulders 

# 26

18-та позиция.

# 27
# 28
Чакам фотосесията с по добро качество считам ,че Басед ще я пуснат в ютуб.

https://x.com/youniera/status/2018018957769220211?s=20

# 29
Чакам фотосесията с по добро качество считам ,че Басед ще я пуснат в ютуб.

https://x.com/youniera/status/2018018957769220211?s=20
Диди, а аз ще чакам хубави гифки от тебе. Но за да не скучаем пускам една статия.

Fast Track с Мерт Рамазан Демир

27 януари 2026 г.
Има моменти в живота, когато самочувствието се изостря, стъпките стават по-ясни и човек се привежда в по-силно съответствие с истинското си аз. В тези моменти не става въпрос само за това да знаеш какво искаш, а за това да осъзнаеш какво вече притежаваш. Става въпрос за това да позволиш на вътрешната сила да излезе наяве, да продължиш напред, без да е необходимо да се обясняваш. Това е едновременно позиция и осъзнатост. Всяка среща с Мерт Рамазан Демир предизвиква точно това чувство. Неговата прогресия не бърза, но и не се спира, правейки присъствието си да се усеща, без да повишава глас. Вместо да свежда кариерата си до една-единствена повратна точка, той се фокусира върху действието чрез натрупаните пробиви във времето, продължавайки да се развива; спокоен, самоуверен.
ДУЙГУ, актьорството еволюира ли от професия в идентичност за теб с течение на времето или все още го определяш като област, от която съзнателно се дистанцираш?
МЕРТ: Актьорството е от основно значение за живота ми, но не позволявам то да ме определя изцяло. Това е нещо, на което посвещавам дълги часове и размишления, но не е част от моята идентичност. Поддържането на тази дистанция ме кара да се чувствам добре.

ДУЙГУ, поглеждайки назад към професионалния си път, коя беше повратната точка, която те доведе до мястото, където си днес?
МЕРТ: Не би било точно да говорим за един-единствен повратен момент. Дори между момента, в който реших да стана актьор, и деня, в който за първи път стъпих на снимачната площадка, имаше много повратни точки. Този процес не беше оформен от внезапна трансформация, а от натрупването на тези повратни точки.

ДУЙГУ: Когато казвате „да“ на даден герой, кой е най-мотивиращият фактор за вас?
МЕРТ: Автентичността на героя. Той ми се струва като някой, когото бих могъл да срещна на улицата, някой, в когото имам истински еквивалент.

„В тази работа почти всяко решение, което вземате, е свързано с непредсказуеми рискове. Продължавам, като съм наясно с неяснотите. Избягвам големи разочарования или изненади.“
– Мерт Рамазан Демир

ДУЙГУ: Как измервате една „добра роля“?
МЕРТ: Очакванията ми естествено варират в зависимост от вида на проекта и какво се опитва да предаде историята, но за мен роля, в която изобразявам персонаж, който е щателно обмислен и изграден, е добра роля.

ДУЙГУ: Как създавате пространство за себе си, за да възвърнете мотивацията си в един предизвикателен проект?
МЕРТ: Преди всичко, правя всичко възможно да не губя мотивация. Ако въпреки всичко се чувствам неудобно, се придържам към характера си.

ДУЙГУ: В епоха, в която славата идва толкова бързо, как успяваш да отделиш вътрешния си глас от външния шум?
МЕРТ: Не прекарвам време в социалните мрежи. Мисля, че това е най-доброто нещо, което мога да направя за себе си и професията си. Когато шумът намалее, хората виждат по-ясно върху какво трябва да се съсредоточат.

ДУЙГУ, в актьорството, мотивацията ти по-скоро желанието да надминеш себе си ли е или желанието да създадеш пространство за неразказани истории?
МЕРТ: И двете. В момента желанието да надминеш себе си като актьор със сигурност е вълнуващо, но за да има смисъл това развитие, са необходими оригинални и въздействащи истории.

„Когато съм на сцена, ставам по-чувствителен към случващото се около мен. Започвам да контролирам, за да защитя момента и пространството. Извън камерата се оттеглям в собствения си свят, по-спокоен съм и по-гъвкав във всяко отношение.“
– Мерт Рамазан Демир

DUYGU Каква е разликата между Мерт Рамазан Демир пред камерата и Мерт извън камерата?
МЕРТ: Когато съм на сцена, ставам по-чувствителен към случващото се около мен. Започвам да контролирам, за да защитя момента и пространството. Извън камерата се оттеглям в собствения си свят; по-спокоен и гъвкав съм във всяко отношение.

ДУЙГУ, вземал/а ли си някога решение в кариерата си, което си смятал/а за рисковано, и как гледаш на това решение днес?
МЕРТ: В тази работа почти всяко решение, което вземате, е свързано с непредсказуеми рискове. Продължавам, като съм наясно с неяснотите. Не изпитвам големи разочарования или изненади.

ДУЙГУ: Как се е развила вашата концепция за успех с течение на времето? Какви думи бихте използвали, за да дефинирате успеха днес?
МЕРТ: Преди измервах нещата с по-видими неща. Сега връзката, която имам с работата, която върша, е по-решаваща.

ДУЙГУ: Косата е един от най-силните наративни елементи на външния ти вид. Виждаш ли прическата си по-скоро като продължение на характера ти, отколкото просто като естетически детайл?
МЕРТ: Може да създаде естетическо впечатление, но истинското му въздействие се разкрива във възприятието за героя. Не става въпрос само за стил; грижата, полагана за косата и цялостния външен вид, допринася за предаването на света, навиците и настроението на героя. Косата, която винаги изглежда чиста, добре поддържана и без пърхот, е важен детайл, който засилва това възприятие. В тази връзка, Head & Shoulders, като предлага ефективно лечение против пърхот, е неразделна част от ежедневната ми грижа за косата, поддържайки я здрава и балансирана.

ДУЙГУ, знаем, че за теб стилът е по-скоро отношение, отколкото следване на тенденции. От какво се дистанцираш, когато създаваш свой собствен стил?
МЕРТ: Към неща, които са насилствени и прекалено пресметливи.

ДУЙГУ Смяташ ли, че стилът ти се е развил с времето или винаги си запазвал единна същност, променяйки само формата?
МЕРТ: Отворен съм да опитвам нови неща. Донякъде съм консервативен, когато става въпрос за използването на цветове и шарки, но обичам да променям формите.

ДУЙГУ Ако трябваше да опишете днешния Мерт Рамазан Демир с една дума, каква би била тази дума и защо?
MERT е спокоен. Намирам се в период, в който живея живота си по-спокойно и просто във всяко едно отношение.

Гост на корицата Мерт Рамазан Демир
Творческо ръководство и интервю от Дуйгу Бенги
Режисьор Yağız Yeşilkaya
Фотография от  Бурджу Карадемир
Стилист:  Емре Кьоключинар
Прическа и грим от  Zeynep Dombaycıoğlu
Оператор Адем Устаоглу
Творческа агенция  BI Creative
Творчески екип:  Ali Aydın Ustaoğlu, Duru Ustaoğlu
Гафер  Окан Аташ
Асистент по фотография Фуркан Ирмак
Асистент стилист  Елиф Акпунар