Отговори
# 60
Здравейте, момичета!

Каквото и да празнувате днес - Свети Валентин или Трифон Зарезан бъдете много обичани и щастливи!
Весел празник!

# 61
Привет! 🍀
Доколкото разбрах се водят преговори с Канал Д и Стар ТВ за излъчването на сериала. Стар приключват Бездомните или както там се казваше в сряда, а Канал Д гледам са обявили финала на Перлите в четвъртък, които даже не разбрах защо ги продължиха след толкова голяма пауза. Така че да видим къде ще се позиционират Смелчаците ни, че нищо чудно и от това да им зависи съдбата.
Честит ви ден на влюбените (във виното)! 😁✌️🙃❤️😊

# 62
Феновете се вихрят ли вихрят

# 63
# 64
Името на ролята на Салих Бадемджи в Деликанлъ ще бъде Сарп.
Името на персонажа на Салих Бадемджи се е променило в сериала, който скоро ще бъде на снимачната площадка. Името на персонажа, който първоначално беше Парс, вече е Сарп. Успешният актьор ще се появи пред публиката като член на силно семейство с ролята на "Сарп Айдемир" в сериала, режисиран от Зейнеп Гюнай.

Проекта е един от най-очакваните сериали. Репетициите за сериала, подписан от OGM Pictures, продължават с пълна скорост.

ОТНОВО СА ЗАЕДНО

Събитията от сериала ще започнат с това, че семейство Айдемир ще построи спортен комплекс в бедния квартал, където живеят Юсуф (Мерт Рамазан Демир) и Хазан (Мелис Сезен). Животът на Хазан, която планира да се омъжи за детската си любов Юсуф от квартала, ще се развие в нов път, когато опознае Сарп. Мелис Сезен и Салих Бадемджи също бяха и партньори във филма "Републиканска песен". Сериалът, чийто канал все още не е обявен, е планиран да бъде излъчен след празника.

# 65
Първият тийзър за сериала "Bize Bi'şey Olmaz" с участието на #MertRmazanDemir и #MirayDaner ще бъде пуснат утре.

# 66
# 67
Диди, ако това е трейлъра - моля те, преведи го! Заинтригува ме...

# 68

- Само 3 пъти видях този мъж.Безспирно мисля за него.
+ Изпратил ти е 27 съобщения. Кой е Актан?
А:Какво трябва да направя сега? Ти ми кажи!
* Всъщност е малко нещо ,но казват ,че е голямо.
= Научи го ако можеш да го научиш.Трудна работа.
- Нито една любов не започва със страх. Любовта преди всичко изисква вяра.

# 69
Дид, благодаря! ♥️ Не е уау трейлъра, но Мирай и Мерт са много сладки заедно. Надявам се следващият да бъде по-интригуващ.

🆕 | Според журналистката Бирсен Алтунташ, #MinaDemirtaş се готви за новия сериен проект „Delikanlı“.
📌 В сериала, режисиран от Зейнеп Гюнай и Реджай Карагьоз, Мина Демирташ, която ще играе дъщеря на богато семейство, ще се срещне с Юсуф (Мерт Рамазан Демир) в чужбина.
📌 Докато Мина Демирташ продължава репетициите за „Delikanlı“, чиито снимки ще започнат в края на месеца, стана известно, че тя ще празнува рождения си ден с приятелите си.

# 70
Е щом Минчето вече е пълнолетна скоро ще има и нормални сцени с Мерт. Wink

Актан от личната селекция.

# 71
Липсваха ми красивите ти гифки, Диди!
Да започват по-бързо с излъчването на сериалите, за да се наслаждаваме на красота и актьорско майсторство.

# 72
Диди се зарече да не гледа Шоу Тв но той пак я дърпа - Деликанлъ ще е там.

https://x.com/showtv/status/2023767313686704559?s=46

Еми като го няма патрона и архив не ми се прави че много съм правила все новичко искам вече.😇
По късно ще пусна гифките и с Лял.

# 73

Обратното броене започна за новия ни сериал #Delikanlı 😎

С участието на талантливи актьори, сред които Mert Ramazan Demir, Melis Sezen, Salih Bademci и Mina Demirtaş

@delikanlidizi
очаква скоро по Show TV.

@OGMPictures

Още една силна продукция се добавя към турската телевизия. Продуциран от Онур Гювенатам и амбициозната продукция на OGM Pictures, „Delikanlı“ е режисиран от Zeynep Günay и Recai Karagöz, които са ръководили много успешни проекти. Емоционално зареденият сценарий е написан от Aybike Ertürk и нейния екип, известни със силния си сценарий. Със съдържанието и света, който създава, „Delikanlı“ предизвика голям интерес, като Мерт Рамазан Демир, Мелис Сезен, Салих Бадемджи и младият талант Мина Демирташ споделят главните роли.

# 74

Общи условия

Активация на акаунт