Отговори
# 75
Дидче, и аз ще последвам Шоу-то наново... 😁 Какво да се прави.
Успех на екипа! ⭐

# 76
А тази играеше баба на Пелин Акил в Чапко другите не ги знам Бирсен писа ли нещо и за останалите?

# 77
# 78

Цитат
Тази поредица ще бъде широко обсъждана, запомнете думите ми.

# 79
От Дисни

# 80
Много сладки.  Kissing Heart

# 81
Асена Гиришкен подписа с ОГМ актрисата която напусна сериала Отряд ще се присъедини към каста на на Delikanli в ролята на Арзу / приятелка на Хазан - Мелис Сезен

АкЛял

# 82

Страхотни гифки, Диди! Благодаря ти!
Цитат
 Обич, любов 💚💚💚💚
#MertRamazanDemir #MirayDaner
#BizeBiŞeyOlmaz

# 83
# 84
Няма още обявена дата кога ще е премиерата по Дисни плюс или ако са го написали съм пропуснала.

# 85
Деврим Якут се присъединява към каста на Деликанлъ ще е майка на героя на Салих Бадемджи /Сарп/ и Мина Демирташ / Дила/ - Зюхре Айдемир. След края на Като сън успешната актриса отново ще зарадва почитателите си

Следващата седмица започваме сет.

https://x.com/mrdupdates/status/2025225122605322297?s=20
Сладурчик.
И ние подготвят и за другият дигитален проект който чакаме.

# 86

В "Delikanlı" майката на Юсуф се играе от Мине Тебер, а леля му - от Елчин Атамгюч.

Към актьорския състав се присъединиха още две талантливи актриси. Мине Шенхуй Тебер ще играе Мерием, майката на Юсуф, а Елчин Атамгюч ще се превъплъти в Макбуле, лелята на Юсуф.

От Бирсен Алтунташ
22 февруари 2026 г.
Снимките на сериала "Delikanlı" ( Млад мъж) започват във вторник. Продуцирани от OGM Pictures и излъчвани по , главните роли се играят от Мерт Рамазан Демир (Юсуф), Мелис Сезен (Хазан), Салих Бадемчи (Сарп), Мина Демирташ (Дила) , Деврим Якут (Зюхре), Онур Унсал (Камер), Асена Гирискен (Арзу) , Велатну Айдън (Мурат), Ердем Адилче (Ремзи), Гьокхан Йъкълкан (Коркут), Замире Зейнеп Йоздемир (Назан), Ергюн Куюджу (Хюсню) и Зехра Барто (Елмас).

ТЕ ЩЕ ИЗГРАЯТ МЕРИЙЕМ И МАКБУЛЕ.
Към актьорския състав се присъединиха още две талантливи актриси. Мине Шенхуй Тебер ще играе Мерием, майката на Юсуф, а Елчин Атамгюч ще се превъплъти в Макбуле, лелята на Юсуф. Освен ако няма други промени, снимките на сцени от сериала ще започнат в дома на Юсуф във вторник, 24 февруари. Репетициите за сериала са в ход в момента.

📱| Disney+ Турция сподели публикация в социалните мрежи за сериала #BizeBiŞeyOlmaz с участието на #MertRmazanDemir! ❤️‍🔥

„Новината, която чакахме, е тук!

Оригиналният сериал Bize Bi’şey Olmaz скоро ще се появи в Disney+.“

# 87
Каста ни Heart

И тези сладури ги чакаме.

# 88
# 89

Общи условия

Активация на акаунт