Yeralti/Подземен свят/Дениз Джан Акташ и всичко около актьорският състав-тема 1

• 3 034
  • 101
  •   7
Отговори
# 90
Да  чичото му го  натопил за наркотици . Бозо  командореше  само с поглед надзиратели , затворници , папанцето  му поднесено , кафенцето му  сервирано,  той работеше  за "бизнес" отношенията си навън.

# 91
Новата двойка 😁(Снимки от новия епизод.Явно вече се включва и тя)

# 92
Пашата за какво  "примерно поведение"  се е подвизавал и той в затвора , не бяха заедно с Бозо ?

# 93
Тази девойка игра в предния сериал на Еkин Мерт Дуймаз, помня го спряха Bir sevdadir

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 22:58 от janakrasi

# 94
  • Дубай
Добро утро. Хубав вторник, че да дойде сряда.
Пашата за какво  "примерно поведение"  се е подвизавал и той в затвора , не бяха заедно с Бозо ?
Не стана ясно за какво, или аз съм го проспала.
Имаме нов фраг. Не чувам добре, но мисля   че е аби Бозо гелийор

Батко Бозо идва!

Нищо  което да не знаем, странното е, че мафиот като Бозо показва къде си скрива парите. Че то така всеки може да иска да го детронира.

# 95
А смеят ли , движи се  като кралска особа , засвидетелстват му уважение.
Какви златни бидони има:smiles:
И аз не видях да уточняват за "хотела" на Пашата.

# 96
  • Дубай
А смеят ли , движи се  като кралска особа , засвидетелстват му уважение.
Аз мисля, че това демонстративно криене е с цел теста за Хайдар Али.Мафиот като Бозо не би казал на никой къде ще си остави парите,а тук виждаме, че той кажи речи го прави пред всичките си пешки.

Ани, къде си?
Скрит текст:

# 97
От сериала на Дениз "Обаси се на мениджъра" са качили видео в ю тюб със заглавия "Добре дошъл под земята"😅😍 Всички обичат Дениз и го подкрепят.🤩

# 98
А смеят ли , движи се  като кралска особа , засвидетелстват му уважение.
Аз мисля, че това демонстративно криене е с цел теста за Хайдар Али.Мафиот като Бозо не би казал на никой къде ще си остави парите,а тук виждаме, че той кажи речи го прави пред всичките си пешки.

Ани, къде си?
Скрит текст:

Тук,тук 😁
Лудница ще ми е тази седмица момичета .Четя ви  ,но нямам много време за писне.Утре идва епизода .Не знам дали ще мога в реално време да го  гледам даже .

Пуснах си пак някакви части  от първи епизод ,и Бозо вярно голям маниак и психо ,ама много ме кефи като злодей 😄
И другото което се замислих Джейлян или е много ама много добра актриса или найстина е придобила  чувства и към Бозо.Не знам .Но много искрена ми се видя  при стрелбата за човек под прикритие 😁

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 20:57 от *Ани*

# 99
Здраейте и от мен
Заплетох се като пате в кълчища,кой кой е,какво прави и къде го прави....Пък и на руски-съвсем се обърках
И добре,че I.V. е размахала вълшебната палка и е направила къщичка,та прочетох всичко,написано до тук
Благодаря
И въпреки,че още не им знам добре имената,все пак се ориентирах горе-долу за какво иде реч
Мафиотските сериали като правило ги отбягвам,но тук кой играе?!?Кой?!?
Най-харизматичното момче в турското дизи-Дениз
Заради него и танкове да дават,пак ще гледам
И аз мисля,че Джейлан е вербувана и то предполагам със същия довод-да пуснат Али по-рано на свобода
А театъра за пред Бозо,че не иска да се откаже от показанията си са били само да му замаже очите
Но,мисля,че и Бозо знае за тях двамата
В информацията за личния живот на Али,която поиска  в затвора със сигурност е било пълно с техни снимки
Довеждането на Мелек е още един тест,на който бяха подложени и двамата
Сгодяването на сестра му с Али е поредният  ход,с който проверява както Али,така и Джейлян
Интрига има,дано обаче да няма много жестокост
И един въпрос,че не разбрах-Защо,след като беше вербуван Али,беше пребит толкова жестоко?И от кого?И кога?

# 100
О Ани,  увеличаваме се почитателите на злодея Wink
Вал , онези от разузнаването ,   казаха на Хайдар  да се наслади на обяда , че после ще е трудно / горе долу така си спомням / и са го нагласили подобаващо  за по - достоверно пред Бозо , да не го оприличи той на къртица  - според мен.

# 101
  • Дубай
Вал, добре дошла! Радвам се, че си сред нас. Дениз е такъв чаровник, че усмихне ли се веднъж, няма как да му устоиш.
И аз като kmaroo разбрах, че онези от разузнаването го подставиха така, за да отпадне всякакво съмнение, че нашият човек е доносник.
Аз също съм сред феновете на Бозо — смятам, че никой друг актьор не би бил по-подходящ от Ураз. Има някаква специфика, която той придава на самия персонаж.
Stf, такъв е Дениз — където отиде, оставя следа завинаги. Между другото, сериалът „Обади се на мениджъра ми“ ми е много забавен. Диджле и Баръш бяха огън!
Като се замисля, Дениз е минал през всякакви персонажи — бил е антагонист, положителен герой, имал е второстепенни роли и прочие.
Ани, чакаме те!Всичко да ти е наред!
 За мен музиката е много важна част от сериалите.Подбрали са я повече от перфектно-тази драматична нотка, както  и загадъчност,допринасят още повече за достоверността на събитията.

Общи условия

Активация на акаунт