Yeralti/Подземен свят/Дениз Джан Акташ и всичко около актьорският състав-тема 1

• 6 806
  • 167
  •   1
Отговори
# 150
Май е заради Султан и Хайдар този път🙃
Дочух, че май Султан хваща Ферхат в действие, разделят се и след това целува Хайдар.

# 151
Подземен свят епизод 3

Докато предложението на Хамбург се обсъжда открито в семейството, чакането на „знак от подземието“ от страна на Бозо подсказва, че приближаващата война е само върхът на айсберга. На държавния фронт Аслъ, която притиска Пънар, допълнително усложнява нещата, докато сянката на „предателството“ започва да се носи между Джейлан и Бозо.

Неочакваното споразумение на Султан с Хайдар Али и шокиращата конфронтация онази нощ разпалват повратна точка, която ще засегне не само съдбата на двамата млади хора, но и тази на двете семейства. В третия си епизод „Подземно“ повишава напрежението както на емоционалния, така и на политическия фронт, като ясно показва, че войната вече не е просто възможност.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 16:29 от *Ани*

# 152
Ох,коя беше Аслъ и коя Пънар?

# 153
Ох,коя беше Аслъ и коя Пънар?
Аслъ е тази от разузнаването или там каквото беше. Работи с онзи мъж който накара Хайдар да следи Бозо. А Пънар не беше ли гаджето но Паша

# 154
Едва трети епизод сме а вече почнаха кризите на сета. Деврим отследвала Сю.Изтрила публикациите с  Дениз.Говори се че не и харесвало как протича сериала.Че двойката Али и Султан се харесва повече.Хора я обвиняват че била дива и че не всичко се въртяло около нея.Дениз принципно е възможно най-безпроблемия партньор който може са имаш.Ако има нещо вярно то определено смятам че е от нейна страна.Каквото и да става не говори добре за сериала.

# 155
Не е вярно, че е отследвала Сюмейе. Изтри си горката профила в Х, а от инста махна тага си от една тяхна обща снимка с Дениз. В Х и писаха, че изглеждала като майка на Дениз и още такива глупости. Права е! Като не си мерят думите, сега продължават да търсят сензация на гърба на Деврим.

# 156
Хораата са жестоки това не е новост.Просто не обръщаш  внимание.В крайна сметка тя е главната ,и се гледа всичко под лупа.По този начин им даде още по-голямо поле за изява дори и да е права.Колкото до Сюмейе найстина не знам.Не ги следвам .Така пишат в Х.Факт е че е неприятно всичко това за целия екип .

# 157
Как така няма да й харесва как протича сериала... та те имат много висок рийтинг. Не мисля че им проблем с Дениз,то какъв проблем може да имаш с него изгрежда толкова мил и спокоен...Явно хейта й е повлиял. Актьори на такова ниво трябва да са се нагледали на хейт и изабщо да не го отразяват вече.

# 158
Как така няма да й харесва как протича сериала... та те имат много висок рийтинг. Не мисля че им проблем с Дениз,то какъв проблем може да имаш с него изгрежда толкова мил и спокоен...Явно хейта й е повлиял. Актьори на такова ниво трябва да са се нагледали на хейт и изабщо да не го отразяват вече.
Обаче и светските списания не помагат .От днесс ново 10>Иначе си  права.От дълго време е в брашна и с това хич не си помага.

Лично аз съм сигурна че всичко  е измислица ,ноо сериала страда от това .

# 159
Обаче и светските списания не помагат .От днесс ново 10>Иначе си  права.От дълго време е в брашна и с това хич не си помага.

Лично аз съм сигурна че всичко  е измислица ,ноо сериала страда от това .
Как така са му задали въпрос?! Попринцип имат ли право да си избират партньора? Възможно ли е да се прави всичко това за ПР

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 15:28 от Stfjjsjsj

# 160
Ох, тези страници го правят за повече гледаемост.... нали продукцията решава кой да играе, никой няма да пита Дениз, Ураз или друг кого иска, продукцията залага на феновете на даден човек отделно, биха ли рискували 🙄

# 161
То е ясно че е лъжа.Актьорите дума нямат според мен .За феновете да не говорим😄Но тук сеир да става .Затова са тези жълтини ,и чак  името на Дениз намесиха .Горкия 🤦

# 162
О, феновете учудващо имат думата 🙃 което е жалкото! Но това не се случва за първи път с Деврим, не знам какво искат толкова от това момиче.

# 163
Идея нямам .Тя е много красива жена ,но и аз лично не виждам химия с Дениз(не ангажирам никой с моето мнение)Може би затова. Но този хейт е излишен.Просто казваш не ми харесва и продължаваш ,и си подкрепяш двойката която те кефи.Просто е.Но за мен тя допусна грешка(човешка като ти писне) и сега ще го отнесе още повече без вина .

# 164
Докато върви тази драма Дениз е на почивка в Улудаг май беше не съм сигурна за името. Май реклама някаква са правили с него

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 17:56 от Stfjjsjsj

Общи условия

Активация на акаунт