Yeralti/Подземен свят/Дениз Джан Акташ и всичко около актьорският състав-тема 1

• 7 205
  • 184
  •   5
Отговори
# 165
Казвате напрежение  може би се появява и извън сериала  -  а дано не "отиде коня у ряката" и снимачния процес да продължава безпроблемно.

да гледаме с усмивка на случая
не намерих актуална снимка

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 17:36 от kmaroo

# 166
-Къде си ти? Не ме карай да те заключвам в стаята!
-Ще бъдеш ли и ти в стаята?
-Преди Бозо да замине оттук, му обещах нещо...
-Сякаш ще послушат думите на Хайдар Али!
-Ти кой си, че ние ще те "слушаме"?!
-Ибрахим, ето тук Паша ще се включи.
-Хайде, кажи още една дума върху тази на батко!
-Аз, чакайки да станеш баща на децата ми, ти си избрал да станеш баща на мафията. Ако приберат Бозо вътре завинаги, нещата ще се променят, изобщо не го помисли. За нас говоря. Ако аз ти кажа да оставим всичко и да заминем....

Ох, Бозо, Бозо, истинско удоволствие е да го гледам как ги мъчи🤣🔥

# 167
Здравейте, къде мога да намеря преведени епизодите? На Нерон не се отварят. Благодаря! Усмихнати дни!

# 168
ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - ТУК!- натискаш върху маркирания надпис и се показват епизодите

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2026/02/2.html

моля за извинение , че отново слагам

дано може да се отвори линка  ерадимитрова

Yeraltı 4. Bölüm 1. Fragmanı
https://www.youtube.com/watch?v=qhqxswd4T0g

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 07:01 от kmaroo

# 169
Рейтинга.
На първо място и в трите категории.Честно казано съм изненадана ,но се радвам за сериала

# 170
Защо си изненадана?🙂

# 171
Защо си изненадана?🙂
Ми не мислех че толкова скоро ще  минем Ешреф да ти кажа 😁

# 172
  • Дубай
Здравейте, минавам набързо!
Радвам се много за рейтингите...Честно казано очаквах да го минем  Ешрефа пролича си от  втори еп., че сериалът предизвика интерес в зрителите.
Относно тези жълтини за Дениз, Сюмейе и Деврим не вярвам аз... Сега Деврим е приела нещата по насериозно,което е бива да е така, но явно и е дошло в повече.

# 173
Мисля че вече от средващия епизод героят на Хайдар ще блесне и ще си влезе в главната роля🥰🥰 А рейтингите са уау наистина ли са минали Ешреф. Аз епизодите ги гледам от Play tube

# 174
Няколко неща от този епизод. ЗА женското царство!Точка .
1.Паша остави много грозно полицайката,а тя горката беше готова да си загуби кариерата от любов!Даже беше и разкрита.
2.Ферхат.Долен,подъл  мъж.Горката Султан .Готова на всичко заради мъжа който обича ,а той и изневерява , а накрая  я обвини че и тя била виновна .Сигурна съм че и изневерява много от преди това.С това според мен е началото и края на тяхната история.
3.Джейлян.Дожаля ми как беше нападната от Мелек и Али.Сигурна съм че има нещо зад нейната история,НО накрая пак ме издразни и ми отиде надолу в класацията колко е манипулативна .Когато Султан и каза за случилото се нея я интересуваше само как да я раздели от Али.Въпреки че няма никакво право да ревнува и се се меси .Чак  предлага да ги събере и да говори с онова леке.Черна точка от мен 😁,но пък  с Бозо много добре седят.Страшна двойка са 😁Като му каже Бозооо 😂
Епизода го изкараха Али,Султан (много са хубави заедно )и Бозо разбира се .
Този човек с такова спокойствие се предаде на полицията 😂
А войната за надмощие  видяхме в този епизод тепърва започва😁

# 175
Бозо се предаде толкова лесно, защото преди това той раздаде тези карти, тоест.... сам създаде играта, сега ще тества Хайдар и Джейлян. Знаеше отлично, че ще дойдат да го вземат.

# 176
Бозо се предаде толкова лесно, защото преди това той раздаде тези карти, тоест.... сам създаде играта, сега ще тества Хайдар и Джейлян. Знаеше отлично, че ще дойдат да го вземат.
А Джейлян в новия фраг май предлага на Али да избягат ,и да  и посещава стаята и т.н ако правилно съм разбрала 😂🤦Акъл на мисирка в този случай 😂Не се ли  научи за толкова време с Бозо какво става.Дано Али да не и се върже на ревнивите женски глупости че и двамта ще изгорят.

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 15:08 от *Ани*

# 177

Ето тук се спуках от смях🤣🤣🤣🤣

Не да посещава стаята и, а той влиза в стаята и не я намира, съответно и казва, че ще я заключи там. И тя пита дали и той ще бъде в стаята 🙂 Да, това с бягството е интересно, може да излезе нещо съвсем различно, ще видим сряда.

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 16:48 от ThankYou

# 178
Не искам да избързвам с оценката си, но изглежда сякаш този сериал ще надмине Безграничната😍🥰

# 179
Не искам да избързвам с оценката си, но изглежда сякаш този сериал ще надмине Безграничната😍🥰
Само втори сезон може да бие 😂Първи абсурд .Поне за мен.И като каст  и всичко останало.Безгранична те си станаха буквално семейство.Това никой не може да бие.Както и като  история .Имаше потенциал.Всичко развалиха и така🙂
Иначе ако  говорим за рейтинг  да.То се вижда.Безгранична си държеше стабилно два сезона 5,6 да кажем като рейтинг в две от групите .Да видим тук как ще е.

Общи условия

Активация на акаунт