Yeralti/Подземен свят/Дениз Джан Акташ и всичко около актьорският състав-тема 1

• 7 374
  • 195
  •   2
Отговори
# 180
Само на  мен ли ми доскуча по едно време....И малко се обърках в нещата
Този Сезаи нали дойде от Хамбург?Той се оказа местен,с къща на Босфора,или нещо не съм разбрала?
Мисля,че след вечерята,Бозо знаеше какво го чака и кой го направи
Завъртя ми се безумната мисъл,че Бозо играе заедно с разузнаването,че "Подземието" всъщност е там,където Хайдар влиза при разузнавача/не му помня името/
Забелязахте ли,как братовчеда веднага усети Аслъ,че е от разузнаването и иска да се внедри при тях?
Лошо говори това за работата им,щом веднага ги разконспирираха
Въобще,игра в играта стана,та аз малко се оплетох кой какъв е.Но за първи път гледам мафиотски сериал,та не съм в свои води

# 181
Само на  мен ли ми доскуча по едно време....И малко се обърках в нещата
Този Сезаи нали дойде от Хамбург?Той се оказа местен,с къща на Босфора,или нещо не съм разбрала?
Мисля,че след вечерята,Бозо знаеше какво го чака и кой го направи
Завъртя ми се безумната мисъл,че Бозо играе заедно с разузнаването,че "Подземието" всъщност е там,където Хайдар влиза при разузнавача/не му помня името/
Забелязахте ли,как братовчеда веднага усети Аслъ,че е от разузнаването и иска да се внедри при тях?
Лошо говори това за работата им,щом веднага ги разконспирираха
Въобще,игра в играта стана,та аз малко се оплетох кой какъв е.Но за първи път гледам мафиотски сериал,та не съм в свои води
Лелее ако искаш ми вярвай,ама на мен ми се завъртя същата мисъл, но това ще too much едва ли е така 😅😅😅🤣

# 182
Много добре се развива филма. Хайдар Али мълчалив, спокоен, премерен. Бозкурт владее събитията, внимателен, анализатор. Не разбрах защо така тика комисарката  към брат си и смята ,че не трябва да се разделят... Аслъ привлече вниманието с разузнаването, смятам го за грешен ход. Султан играе отлично. Джейлян за мен до момента е пълна нула  - хем си изоставила партньора си, хем искаш отново да го имаш. Няма такъв филм.

# 183
Братовчеда сигурно и той има хора в разузнаването... пак казвам, Йълмаз ми е много странен, няма да се учудя да играе друга игра 🙂 На мен не ми е скучно, има доза и комедия в Бозо, което ми харесва. Джейлян, милата, не и е лесно, най-вероятно и нея са я заплашили с Хайдар и така се е озовала при Бозо. Много ми харесват сцените на гадателката, искам повече.

# 184
Бозо не иска Паша да оставя комисарката за да не тръгне тя да ги разследва, а и вече вероятно знае някой неща.... Хайдар вмомента сякаш наблюдава и събира информация и изведнъж ще избухне. Мисле от следващият епизод ще си стъпи в главната роля.

# 185
Комисарката е много влюбена и в момента ближе рани...Хайдар е стабилен, на него му отива точно това обрано поведение... Джейлян се чуди как да спре интереса на Султан..

# 186
Джейлин е крайно объркана в момента.Има тайни и тя.Въпроса е че чувствата и ревноста  към Али я подтикват към глупости да прави.Абсолютно Султан я заслепява в момента все едно тя е главната в сериала .Такава енергия ми дава.Поне аз така го усещам .
За Паша съм объркана въобще имал ли е чувства към комисарката или всичко е било бизнес и интерес от негова страна.

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 20:39 от *Ани*

# 187
При Паша е наранено егото. Комисарката обаче го обича и търси кантара между работа , любов и новото амплоа да сътрудничи на разузнаването. И за мен Султан е главната героиня, защото се Заяви стабилно с действия ...Джейлян нищо не е направила досега, стои на стари лаври като съпруга на Бозо.

# 188
Аз се дразня вече на Мелек, при всяко виждане на Паша започва едно "Как си Паша", а в едната сцена как го гледаше все едно ще го изяде😃

# 189
Аз се дразня вече на Мелек, при всяко виждане на Паша започва едно "Как си Паша", а в едната сцена как го гледаше все едно ще го изяде😃

И при Аднан опитва...сега нали го навива да и даде пистолет и да знаят само двамата къде ще стои...лисичка.

# 190
Мелек е по хитра от всички взето заедно.😂Тя ми е женския вариант на Бозо.😁Един ход преди другите мислено.И при нея всичко е с причина .

# 191
Всички са хитри да видим кой е по и най.Само малкият братовчед-бившият на Султан ми изглежда глуповат и първичен

# 192
Всички са хитри да видим кой е по и най.Само малкият братовчед-бившият на Султан ми изглежда глуповат и първичен
Все забравям че и там кръвни роднини . Това дето най го мразя ,и не го намирам за нормално ами гнусно даже 😂

# 193

За мен бившия на Султан е супер примитивен и долен...не стига ,че е виновен, ами поръчва й наркотици да сложат в пратката на Бозо.

# 194
Някакъв журналист се е изказал за Дениз😁

Общи условия

Активация на акаунт