Yeralti/Подземен свят/Дениз Джан Акташ и всичко около актьорският състав-тема 1

• 33 807
  • 745
  •   1
Отговори
# 525

Ураз е отвял Дениз. Не съм им гледала лайфа, но ще е било доста интересно. Принципно Дениз не си пада много по публичността, явно са решили да си вдихнат  рейтинга малко.
Това не е истинско, взети са изрезки от интервюто им още преди да започне сериала. А между другото кога се очаква нов трейлър🥰

# 526
Предполагам най - късно утре ще пуснат 2- ри фраг.

# 527
Аз мисля, че днес ще пуснат и в деня на епизода 3-ти.Нещо като миналата седмица.

# 528
Да ни поглезят пак с 3 фрага, а дано Stuck Out Tongue

# 529

Ураз е отвял Дениз. Не съм им гледала лайфа, но ще е било доста интересно. Принципно Дениз не си пада много по публичността, явно са решили да си вдихнат  рейтинга малко.
Почти съм сигурна че това не е истинско.😁Дениз няма профил.И отделно като видиш отгоре тези профили ти става ясно.Тези с битките както се казва използват снимки или интервюта на известни личност,но реално не са те 😄
Тези битки в тикток са с цел печелене на пари.Никой  турски актьор или актриса няма да посмее да участва в подобно нещо дори и  да има профил в това приложение ,и аз поне до  сега не съм виждала 😁
Усъмних се и аз нещо, както и писах, че Дениз не е по тези неща. Не знаех, че това е с цел печелене на пари, а забавление.
И аз.
То, ако се наложи да вдигат рейтинга, направо да го закриват.
Мариетка, лично за рейтинга при турците... Колкото повече, толкова по вече рекламодатели и печалба....

Съгласна съм:sparkling_heart:

# 530
# 531
Подземен свят 10/2
-Как успяхте да се спасите след това?
-Благодарение на Хайдар Али.
-Скъпи,в какво състояние си?Целия си в синини.Какво се случи?След като си тръгнах е имало сбиване ли?
-С Хайдар се случи.
-Всеки път,когато се доверявам на някого и му разкривам сърцето си...Раняват ме и ме изоставят.
-Ти постъпваш несправедливо.
-Не,прав си.
-Въобще не те ли е срам от Султан,когато й казваш "Хайдар Али не те обича!"?
-Аз не лъжа,Али.Аз просто искам Султан да разбере истината.
-Тогава и аз искам Бозо да разбере истината.

# 532
Охх Султан .Най-чистата и невинната ,а най страда. Джейлян ми става всееее по противна честно.Не мисли за Султан ,а само за себе си .Това е истината..Не мога да я оправдая  ,и не мога да я  разбера .Харесвам Деврим , но ролята и тук направо вече не се трае  нищо че е главната .

# 533
Тя Султан досега беше умна, сега нещо й стана.
Вчера е видял Хайдар Али и днес иска той вече да я обича.

Последна редакция: пн, 30 мар 2026, 22:11 от Mari eta@

# 534
То е ясно че не я обича не е глупава ,но е гадно да ти го кажат и то точно Джейлян която Султан я има за супер близка ,а колкото до Али  се вижда че той и дава сигнали че има нвкакви чувства,и дава надежда..Тук става въпрос за женската солидарност.Как противопоставят две жени една срещу друга.И че едната постъпи  супер долно спрямо другата.Това не ми харесва.

# 535
Не знаем още защо Джейлян е приела да се ожени за Бозо....ааа тя нали каза на Хайдар, че го обича....но се вижда, че си пази територията и вероятно е казала на Султан за липсата му на чувства.

# 536
Ама тя няма право да пази никаква територия реално. Каквато и да е причината да се омъжи за Бозо го е направила.Въобще през тези години Али не е бил на преден план дори да е мисия .Абсолютно няма право на нищо и не ми харесва.Много ми напомня на Бихтер от Забранения плод и тройката там.И тук тръгва в такава посока като изключим че тук е мафия 😁

# 537
Мерси за превода.
"Адвокатките" май  са действали експедитивно, да освободят Бозо и Хайдар.
Интересно , разрив между "влюбените", заради Султан ? А тя малко като удавник за сламка се хвана.Беше измамена и наранена от Ферхат , Хайдар и показа фалшива близост, която  тя прие и сега отново се чувства изоставена.

# 538
 "В любовта и на война всичко е позволено."

Тя обаче обеща на Хайдар Али да го изчака.
И трябва да извади сериозен довод, за да се ожени за Бозо.

# 539
Ама тя няма право да пази никаква територия реално. Каквато и да е причината да се омъжи за Бозо го е направила.Въобще през тези години Али не е бил на преден план дори да е мисия .Абсолютно няма право на нищо и не ми харесва.Много ми напомня на Бихтер от Забранения плод и тройката там.И тук тръгва в такава посока като изключим че тук е мафия 😁
Нали знаеш, че вероятно е била заплашена от разузнаването с живота на Али и сега вече действа не само като лице на разузнаването, а и като човек с чувства?

Общи условия

Активация на акаунт