„Наследникът“/Veliaht

• 885
  • 25
  •   2
Отговори
# 15
Че и счетоводителя им.

# 16
И аз се чудех защо Тимур не взе майка си и сестра си... Но в крайна сметка това може би е за тяхно добро.
Едва ли някой би им навредил.
Нито Яхя, нито Селим пожелаха да се саморазправят с Тимур, след като разбраха че не е Зафер.
Зивер е с тях, да... Ами той е поверен на Зюлфикяр, как и къде да го остави иначе...

Кметът на Карс е посетил снимачната площадка на Veliaht↘️

Ötüken Senger:

-Посетих снимачната площадка на телевизионния сериал „Велиахт“, който в момента се снима в Карс, и се срещнах с екипа и актьорите.

Пожелавам успех на всички, участващи в този ценен проект, който пренася културата и атмосферата на нашия град на екраните, и специално искам да изразя, че винаги съм до тях.

# 17
Благодаря за темата! Много харесвам сериала и с удоволствие ще пиша и чета тук.🤗 Бях изостанала с епизодите, но наваксах.
Най-голямата загадка за мен е смъртта на Гьонюл.
И много интересно решение на сценаристите според мен - голямата любов в сериала е между Яхя и Дария.
Идея си нямам защо е такъв рейтинга. Надявам се да се вдигне в следващите епизоди.

# 18
Рейта е такъв заради мачовете , отделно другия сериал не знам какво му харесват и отделно сценария. Искат яхдер хората и екшън с Тимур и Яхя....

# 19
Хората наистина искат YahDer❤️‍🔥
Мисля,че сценаристите са заложили на тази любов, защото тя е, болезнена, неудобна и съдбоносна.
И точно затова работи - грабва зрителите, защото щастливата любов е скучна, а
забранената любов е вълнуваща и държи напрежението живо.
Veliaht  е сериал за власт, наследство, контрол, но и съдба...
Като събират Дерия и Яхя, сценаристите сблъскват дълга срещу любовта - вечната тема, която никога не омръзва на публиката.
Показват слабостите на Яхя,моралните му дилеми се разклащат, а Дерия е разкъсана между любовта и семейството си.
Напрежението, страстта и чувствата, които имат един към друг се усещат през екрана страшно много.
Колкото е трудна тази любов, толкова красива е тя.❤️‍🔥

Връзката която се изгражда между Тимур и Зюлфикяр е много интересна за проследяване. Тимур не му  е син по кръв, но става син по лоялност.
Зюлфикяр пък носи стария модел мъжественост - студена и строга, без думи.
Тимур се появява като втори шанс, който животът подхвърля на човек, пропуснал първия.

А за мен загадката е Везир и неговата роля в живота на Зюлфикяр.
Защо го е предал и лъгал толкова много години, включително и за това,че Зафер е негов син? Има ли за какво да си отмъщава на Агата, или иска да се докопа един ден до наследството и дъщеря му... Такива неща ми минават през ума, но ще видим тепърва какво ще ни покажат.

# 20
https://www.youtube.com/watch?v=xFQYR1yeuGE

Зулфикар винаги е искал син, който да прилича на него. Накрая намери син по свой вкус. Но уви, той не е от собствената си кръв. Не си ли намерила още сина на Зулфикар?
 Изпратих вест навсякъде.
 Ще бъде намерен след ден-два.
Търсиш на грешното място.
 Ако искаш да намериш Зафер, ще търсиш под крилете на Зулфикар, майко.
Отказал си се от отмъщението си.
Деря, времето лети.
Ще взема решение сега. Дори целият свят да е срещу мен, ще родя това дете.
Животът не те убива, без да преживееш това, което те кара да преживяваш.
Това са по-хубавите дни.
Ако и косъм от главата на някого от семейството ми падне, ще ме намериш да стоя срещу теб.
. Защо ги разливаш?
Вземи ги отнякъде другаде, братко. Няма да продавам стоки на семейство Карсълъ.
Кога стана толкова жесток, Захиде?
 Помниш ли? В онзи ден, в който ме изостави, превърна едно безпомощно младо момиче в жестока жена.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 23:13 от itshristina

# 21
Ben şok, така де Аз съм в шок, както казват комшиите.😳
Ооооо, какво ставаа? 😱
Заро Ага и Захиде? Нова - стара двойка ли имаме?😳
За какво изоставяне говори тя?😲
Лелеее, да не би Селим да е син на Заро?🤔 Невъзможно е Яхя да е, защото все пак те с Дерия... Да не стане пък Тимур да излезе истински син на Агата?
Как хвърлят бомбата и да гадаем ние.🫣
Какво се случва, хората пишат че все едно е свършил първи сезон и сега ще гледаме началото на втори.
Захиде иска синовете й да отмъщават на Зюлфикяр, но за какво? За смъртта на мъжът й, или за това че я е изоставил?
Не знам за кой път ще кажа - брутален сериал. Чакам го с нетърпение.😍

Източната врата, сирене ли ще произвежда?😮

# 22
Сериала е наистина качествен, но смотания ден който почни винаги има мач, сериала можеше да взима оценки 8. Дано се вдигне още повече , че да има дори минимален шанс за втори сезон. Дано Нургюл даде своя чар както бе в ДГ. Имам нужда да гледам Яхдер повече.

# 23
Хриси,на мен всички са ми интересни за гледане.
Обожавам трудната и луда любов на YahDer, но целия сериал ме грабна адски много.
Не искам дори да си помислям, че има вероятност да го занулят.😔
Виждам по фенските страници на Çukur, започнаха да пускат постове и за Veliaht и колко много им харесва, как е с вайба на Çukur и трябва да се гледа.

И като казах,че се усеща като Чукур, както надписите по стените там, във Veliaht ↘️

"ЗАПЛЕТЕН КРЪГ.

ЧЕТИРИ СТЕНИ..."

"ТЕЗИ ХАНОВЕ И ДВОРЦИ ЩЕ ОСТАНАТ ПРАЗНИ..."

(Цитирали са текста на песента, от сцената на YahDer)

# 24
Турски сериали
Toni Helmy  · 53 м  ·
"Веляхт" 20 еп. Озет
Семейство Карсли, опитвайки се да започне нов живот в Карс, е принудено да се прехранва чрез гранична контрабанда.Но всяка тяхна стъпка е възпрепятствана от препятствията на Захиде.
Рейхан поема магазина за сирена на семейство Карсли, борейки се да го поддържа на повърхността. За да оцелее, семейството е принудено да сътрудничи за първи път.
Деря, криейки бременността си от всички, преживява трудна конфронтация с Яхя.
За семейство Карсли Карс се превръща не толкова в ново начало, колкото в сурово изпитание – място, където те трябва да се справят с миналото и да се борят за правото да останат на крака.

# 25
Предстоят много интересни епизоди.

Общи условия

Активация на акаунт